Chodit s ženatým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.6.19 16:02

@Bubla_Bučková To jsou reakce :roll:. Nevím co bych měla mít spočítané, já rozhodně dědit nic nebudu :nevim: A nikdy jsem si muže nevybírala na základě stavu konta :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
4511
15.6.19 16:09

@Venetia já nemyslela jako že to říkáš o me :) :kytka: jen jsem chtěla říct že mi to nepřijde jako ideální v případě že je to doma fakt na nic. Ono i děti to vnímají a trpí tím když to neklape a rodiče se hádají. Máma odešla od táty když mi bylo 15 a teď když jsem dospělá a bavíme se mi řekla že chtěla už dřív ale nechtěla nám rozbít rodinu jenže my jsme to vnimali, oni se teda nehadali spíš spolu často nemluvili. Naštěstí z toho ani jeden z nás nemá žádný následky :lol: ale věřím že citlivější dítě by to neneslo úplně dobře :think: :) ne vždy a vše se dá zachránit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
15.6.19 16:29
@Ravedd píše:
@Venetia zastáncem toho udržet rodinu za každou cenu nejsem. Ono když to je doma na nic podepisuje se to i na dětech a pak je lepší pro všechny když se to ukončí

Souhlas - nicméně pokud spolu někdo ma de a více deti, asi teda to nebylo tak, ze to byl teda “hustej “ mejdan a proste ty lidi mani spolu dost odzito…

Já nejsem o zachování rodiny za každé situace, nicméně pokud by ten člověk měl charakter - odejde dávno, ex pomaha a je zcela jistě chvíli sám…

Ohledně úvodního dotazu - ne, žádný ženatý muž není dost vhodný ani na sex. Mě by odrazovalo to, když je schopen podvadet manželku/ ženu která mu porodila deti, tak ani nedomyslim, čeho by byl schopen se mnou. Navíc zakladatelka s nim už kdysi něco měla, kdyby to byla taková láska tak už ji nosil na rukou dávno.
Nevěra do vztahu nepatří - je to o charakteru… člověk muže udělat chybu, nikdo nejsme dokonalý… ale abych ae zblaznila do zenateho nebo jiného muže než je můj manžel nehrozí. Nemohla bych se mu podívat do oci. Doma pomaha, děla mi kafe, uvaří, tuhle odvezl deti do školky a dovezl mi natrhane květiny… výročí narozeniny svatky Vánoce úžasný… a běžný živit taky. Občas mě naštve, ale není to důvod být nevěrná. Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 16:37
@Lioness34 píše:
Souhlas - nicméně pokud spolu někdo ma de a více deti, asi teda to nebylo tak, ze to byl teda “hustej “ mejdan a proste ty lidi mani spolu dost odzito…

Jj s tím souhlasím :D a i jsem to možná už někde psala že nejdřív se to má zkusit napravit a když nic nevyjde tak potom teda odejít. Jsou všelijaký parovy terapie atd asi nikdo nemá vždy perfektní vztah a každý vztah si projde krizí, špatný je když místo aby se to řešilo jdou rovnou od sebe a nebo hledají sex jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
15.6.19 16:45
@Anonymní píše:
Holky uz jste si nekdy zacala s zenacem? Narazila jsem na znameho se kterym jsem kdysi uz neco mela, ale ted je uz zenaty a on se chce vidat dale jako kdysi. Zazila jste to nektera a jak to pokracovalo mezi vami?

Kočko, problém je v tom, že to nemůže být „chození jako kdysi“.
Teď je ženatý, takže budeš maximálně milenka v režimu :

• jen tehdy, když má ON čas
  • tajně, neexistuje jít někam společně ( s partou, na dovolenou, za kulturou…)
  • neexistuje ani zavolat, když máš chuť ho slyšet a pokecat
  • žádné společné zážitky, kromě časově omezeného (jeho možnostmi) pobytu v posteli

a spousta dalších lahůdek…
Chceš to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21421
15.6.19 18:20
@teerax píše:
tak z toho co píšeš si myslim, že ho ani nějak moc přemlouvat nemusela.
Jinak, tohle jsou příběhy o chlapem d. bilech, které ve výsledku žádná sebevědomá žena nechce, pokud je včas prokoukne. :nevim: ty samozřejmě budou měnit a podvádět neustále.
Jinak ty boží mlýny teda fungují trochu divně, nebo jen žena je vždy vina? :think: hlavní viník je pořád on a evidentně se má jak pr.se v žitě.

dvoje alimenty a prase v žitě? To určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.6.19 18:21
@Dája999 píše:
Kočko, problém je v tom, že to nemůže být „chození jako kdysi“.
Teď je ženatý, takže budeš maximálně milenka v režimu :
  • jen tehdy, když má ON čas
  • tajně, neexistuje jít někam společně ( s partou, na dovolenou, za kulturou…)
  • neexistuje ani zavolat, když máš chuť ho slyšet a pokecat
  • žádné společné zážitky, kromě časově omezeného (jeho možnostmi) pobytu v posteli

a spousta dalších lahůdek…
Chceš to? :nevim:

Přesně tak, máš pravdu. Já už jsem to zazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
17.6.19 13:40
@Anonymní píše:
Dekuji, za vas nazor a vim, ze to neni spravna volba.Jen se proste ptam jestli to nekdo zazil. :?

Zažila, až po dlouhých měsících mi došlo jeho železné pravidlo: Já až na čtvrtém místě (manželka, děti, práce…nic…nic… já na zavolání). Takže…nešla bych do toho, je naprosto jasné oč mu jde a ty jsi jen snadno k mání, u cizí by musel vyvinout větší aktivitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí