Chodíte/chodili jste s dětmi do školičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
17.3.17 21:34

Vyřešila bych to tak, že bych tam nechodila. :nevim: Ale mně tyhle hromadný akce nahánějí husí kůži, nejsem (a ani moje děti) cvičená opice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.3.17 21:42

@SIMONA1234 můžu se zeptat, jaké jsou rozdíly mezi dětmi, co na takové cvičení chodily a nechodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.17 08:41

@Ga Briela neřešila jsem, bo kluk chodí od 2 do klasické školky.. dřív jsme chodili na tančení a pod, ale tam absolut bez problémů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.3.17 09:57
@Cuddy píše:
@SIMONA1234 To jsem moc rada, ze se rozdily setrou, protoze zrovna jsem pod tlakem vsemoznych kurzu, kdy nektere z nich diteti odpiram a bojuji se svym spatnym svedomim. Valim oci, co vse se da vymyslet jiz pro 6 mesicni deti. :nevim:

Já nechodila NIKAM…max s kamarádkou do kavárny s hernou… :mrgreen: :mrgreen:
Kdybych někam s dcerou chodila, měla bych pocit, že jsem v práci a nutkání převzít kontrolu nad situací…prostě bych do toho lektorce kecala. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.3.17 10:02
@Tamtama píše:
@SIMONA1234 můžu se zeptat, jaké jsou rozdíly mezi dětmi, co na takové cvičení chodily a nechodily?

Už jsem to tu psala..podobný dotaz. Tyhle děti jsou maximálně otrkanější než ty „nekroužkové“, tedy ve školce méně pláčou, jsou zvyklé na někoho cizího, kdo je vede (pedagog), ale jsou samozřejmě výjimky, tedy dítě, které absolvovalo XY kroužků a brečí v MŠ jako o závod a naopak dítě, které nic neabsolvovalo a ve školce je od prvního dne v pohodě, spokojené. Introvert zůstane introvertem, mamánek-mamánkem a suverén bude suverénní i v MŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí