Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Aamanda ony zas ani tak to zle nemysli..jen to rychle pisou po tisicatem tematu na choditko.ono je to fakt peklo pro patez ditka, ale jde to napsat jinak a mile…ikdyz po tisicikrat..proc ne..Nova holka- maminka- Nova otazka. jenze ono to obcas tady zeny v navalu emoci nerozlisi ![]()
Teda to jste zakladatelce pomohly…Ano. choditko je skodlive, ale je pro dite, ktere tam date predcasne. Pokud dite obchazi nabytek a date ho na zabaveni do choditka, nic se mu nestane.Ano,lekari odsuzovali choditka u malych mimin. ktere samy ani nestaly a. strhla se lavina. Pritom choditko vetsi dite na chvili zabavi, deti ho maji rady.
Chodítko ano, mi jsme ho používali od 8,5 měsíců, když už dcerka lezla a stoupala si k nábytku, několikrát za den třeba na deset minut. Doporučuji nějaké i s hrací deskou.
Zakladatelka chce „nejlépe chodítko a hopsátko v jednom“ a „vžádném případě to, co se tlačí před sebou“
Provokace jak fík a všichni jste jí na to skočili.
@Fíková Já myslím toto, oni je taky dělají s hrací deskou, pro kluky třeba s volantem.
@Fíková píše:
Zakladatelka chce „nejlépe chodítko a hopsátko v jednom“ a „vžádném případě to, co se tlačí před sebou“Provokace jak fík a všichni jste jí na to skočili.
Tak provokace to být nemusí, třeba o škodlivosti těchto věcí neví ![]()
@Ivaneska píše:
Tak provokace to být nemusí, třeba o škodlivosti těchto věcí neví
třeba
ale dost silně o tom pochybuju
@Fíková píše:
třebaale dost silně o tom pochybuju
Snad se Zakladatelka ozve ![]()
Kup aktivní
Taky jsem proti těm klasickým. Z některých komentářů si nic nedělej, ale poslechni rady, chodítka nejsou pro děti nic dobrého. Divím se, že se ještě vyrábějí.
Já myslím, že uvidíme
Taky nechci nikoho přímo označit, ale mé želízko v ohni je jasné ![]()
@Anonymní píše:
@Litta To ale přijdete brzo o překvapení kdo je ta ustrašená chytrolínka. Nikdy jsem nikam nepřispívala, ale tohle se už nedá. Cokoliv člověk otevře, tak místo rad a pomoci se to vždycky zvrtne a ze zakladatelky se udělá úplná kr.va.To je prostě něco.
Nikdo tady ze Zakladatelko Kr.vu nedělá, snažíme se jí jen dobře poradit. To ty tu delas zbytečný rozruch ![]()
@Litta píše:
Tak se odkryj sama, šup. Taková jsou pravidla.
Na to je moc velký srab ![]()
Já bych radila spíš si nějaké chodítko najít a přečíst si, co všechno obsahuje.. Ono totiš ty klasické chodítka moc maminek nepoužívá, takž asi ani moc rady nenajdeš.. To co psaly pravda, je, raději bych koupila to co si dítě před sebou tlačí, funkcí to má dost..
My měli prvního chodítko od švagrové moc v něm nebyl, ale když jsem potřebovala tam chvilku pobyl, tak jestli chceš, aby se ti tam zahrál…
@Anonymní píše:
Další paní dokonalá![]()
![]()
Tady by se jeden vážně po.ral smíchy z té ubohosti.Na negativní názory se nikdo neptal, tak si taky najdi jiný téma a nepřispívej, když nemáš čím. Je to jednoduchý.
Jak, že se na negativní názory nikdo neptal?
Tak snad je jasné, že názor má jak kladnou tak negativní strnáku a nemůžu přeci nikoho nutit, aby zde nepsal tu negativní, když je to taky názor. Tohle, co jsi napsala je naprosto směšné. Navíc, je dobré vědět o všech úskalích té dané věci.
Když si jdeš koupit nějakou věc, tak si taky přečteš recenze, aby ses dozvěděla, jaká ta věc je, nebo chceš snad pak sama zjistit (po letech užívání), že výrobek, co jsi měla, vyzařoval škodlivé záření a způsobil základ pro vznik rakoviny? Ne, ty budeš remcat, že ti o takovéto věci nikdo neřekl.
Děkuji všem za názory. Ty jova, tohle jsem teda nechtěla rozpoutat ani náhodou. To, že je chodítko škodlivé, jsem se dozvěděla až odtud. Co jsem se bavila s doktorem, tak říkal, že určitě v tom nenechat prcka řádit celý den, ale že půl hoďka až hoďka není problém. Samozřejmě jsem nechtěla, aby v tom malá zapustila kořeny, spíše jsem jí to chtěla trochu zpestřit… nejradši by totiž (kdyby to šlo) běhala po uších
.