Chodítko od Ježíška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
26.10.14 21:14

@Proužek Dnes je na trhu opravdu spousta serepeticek, nektery jsou prinosny a veci, oproti minulym letum, usnaduji, nektery jsou nanic a akorat doma zavazeji a nektery nejen, ze zavazeji, ale jsou i skodlivy a tam patri choditka. Ja mam zatim jen 10m dite, ale o skodlivosti teto veci vim uz davno, uz nevim, kde jsem to cetla, urcite ne v nejake odborne studii, ale prijde mi logicky, ze neco, co dite nuti do neprirozenyho pohybu, nemuze byt pro nej prinosny. A priznam se, myslela jsem, ze uz takovy zrudnosti ani nevyrabej, ani jsem to v zadnym detskym obchode nevidela. Ale mozna se to jen tak resi tady u nas a v Americe v tom beha spousta deti, stejne jako tam posazuji mrnata od nejakejch 4m.
Pokud chces koupit, kup; ja bych to ale rozhodne nekupovala a to nejsem matka, ktera se vseho boji, jen se snazim nad vecma premyslet a kdyz muzu veci tykajici se meho ditete ovlivnit pozitivnim smerem tak, tak udelam :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
26.10.14 21:20

@avm3 Nechci se s nikým hádat o škodlivosti pro páteř, ale za bezpečnost ručím. Ta dnešní chodítka se nepřevrhnou. Psala jsem, že si s ním hraje moje 2,5 letá dcera. Vleze do něj i vyleze. A nepřevrhne se. Taky jsem slyšela, že jsou nebezpečná prot, že děti na plno věcí dosáhnou. Chodítko jsem používala v době kdy už dcery stály. Takže dosáhly stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.10.14 21:23
@Proužek píše:
Děkuji všem za názory. Ty jova, tohle jsem teda nechtěla rozpoutat ani náhodou. To, že je chodítko škodlivé, jsem se dozvěděla až odtud. Co jsem se bavila s doktorem, tak říkal, že určitě v tom nenechat prcka řádit celý den, ale že půl hoďka až hoďka není problém. Samozřejmě jsem nechtěla, aby v tom malá zapustila kořeny, spíše jsem jí to chtěla trochu zpestřit… nejradši by totiž (kdyby to šlo) běhala po uších :).

Klid, taky jsem se dozvěděla až odsud, že chodítko není moc vhodné, kdyby mi to býval někdo řekl i u prvního syna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.10.14 13:28

Holky, jak tu píšete o tom odrážedle s odklápěcím sedátkem… Já kdysi koupila mraženou zeleninu a za boha jí nemohla najít, to byl synovi rok a půl. No uklidil si ji do autíčka :lol: Naštěstí to byly jen dva pytlíky a nestihlo to úplně rozmrznout. Ale značně jsem si zavařila mozkový závity, než jsem je objevila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
27.10.14 13:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.10.14 13:49

@j.a.n.i1 On byl expert, co se schovek týkalo… Mizely mi lžičky, říkala jsem si, že to fakt není možné. Jednoho dne jsem si říkala, že ten šlapací stroj divně šije. No aby ne, když část prostoru, kam se stroj schovává, byla zaplněna lžičkami. Kdybych stroj neměla neustále rozdělaný, tak bych na to asi přišla dřív :oops: :lol: Strkal to tam bočními šoupacími dvířky určenými na vyndavání spodní cívky, ale šikovně to strkal až dozadu, takže jsem na to nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
27.10.14 13:54

@Proužek chodítko bych koupila, pokud bych dítěti chtěla poškodit páteř, naučit jej našlapovat na špičky ap. Raději bych volila odráželo pro malé děti. Už po 1. roce si s ním vyhrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.10.14 20:33
@mroe píše:
Jenze mozna kdyby nechlastala, tak nejsi jen clenem Mensy, ale jejim prezidentem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle zrovna rikala kamaradka, doktorka. No, ale mohla byt mozna vedecka sila na mezinarodni urovni, ze? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kamarádka doktorka byla zřejmě pomocná vědecká kapacita na psychiatrii… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66806
27.10.14 20:36

@Amys Malé lžičky u nás zmizely navždy. Mám podezření, že v koši společně s kelímky od jogurtů. To je tak, když jeden učí dítě samostatnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.10.14 20:41

Nečetla jsem příspěvky, ale chodítko pro dítě rozhodně není dobré, zakázala mi ho jak pediatrička, neuroložka i fizioterapeutka, stejně tak skákadlo. Prý po chodítku děti stčeji nožičky dovnitř a jsem ráda že jsem je poslechla a chodítko nepoužila, protože, teď když se podívám na děti co chodítko používali tak chodí špatně anebo chodí po špičkách, což také není ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
27.10.14 21:19
@blecha72 píše:
@Amys Malé lžičky u nás zmizely navždy. Mám podezření, že v koši společně s kelímky od jogurtů. To je tak, když jeden učí dítě samostatnosti :lol:

Tys nekontrolovala koš? Zásadní chyba… i když mě nakoplo až to, že jem našla kelímek ve dřezu, pochopil, že jedna věc tam a druhá tam, ale umísťoval obráceně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
27.10.14 21:25

@j.a.n.i1 Tak jsem přišla o lžičky ze servisu, zbyla poslední. Asi aby mě vytáčela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
27.10.14 21:29
@j.a.n.i1 píše:
Tys nekontrolovala koš? Zásadní chyba… i když mě nakoplo až to, že jem našla kelímek ve dřezu, pochopil, že jedna věc tam a druhá tam, ale umísťoval obráceně :lol:

Já kelímky myju do tříděné odpadu, tudíž všechno končí ve dřezu a odpadl tento problém… ale schovávaček je pořád dost a dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.10.14 21:51
@avm3 píše:
Já kelímky myju do tříděné odpadu, tudíž všechno končí ve dřezu a odpadl tento problém… ale schovávaček je pořád dost a dost :D

Ekologičtější je vyškrábat :lol: Vadí akorát mastné věci a ty buď pořádně vymýt a nebo radši vyhodit. Přiznávám, že kupříkladu flašky od oleje vyhazuju. Než to prolít litry vody a jaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
27.10.14 21:53

@Amys Jo, to jsem četla i na stránkách o třídění. Ael mám to v kuchyni a vynáším po týdnu i déle, tak nevím, co by to dělalo… s flašema od oleje to dělám taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí