Chození do 1.třídy s brekem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.9.20 16:52

U nas se plakalo, kdyz rodice/ prarodice doprovazeli do budovy skoly. Ten odchod potom deti nesou hur. Od stredy je uplny zakaz navstev v budove skoly a je klid. Ke vchodu, predat dite a ahoj.
Jednu holcicku vodila kazdy den babicka od minuleho tydne. Sla s ni do tridy. Zdrzovala se zbytecne. Vzdy byla na odchodu a xkrat se vratila, aby neco male rekla. Tim vnucku kazdy den uplne rozhodila ona sama a zbytecne. Ze doslo na plac ditete, nechtela se pote pustit. Ale pritom slo dite do tridy normalne, nez se tam vecpala babicka a vse pokazila.
Takze maji stop vsichni. Ke vchodu a dal jde dite samo. Pres den se ani jednou nestalo, ze by se plakalo. Maji ve tride i hracky a koberec na prestavky. Jsou ok. Stejne se nemaji cizi potulovat ve skole. Kdyz jim to nebude rano delat horsi, tak budou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.9.20 08:24

Rady nemám, jen že v to opravdu není nic výjimečného… Brečel mi nejstarší. Škola byla v pohodě, ale jak neměl v dohledu někoho dospělého, tak nešel do šatny ani za nic. U nás to naštěstí vyřešila ranní družina - přechází z jiné budovy, tak jsme čekali před školou a vychovatelka syna vzala do školy a do třídy spolu s družinovými dětmi. Sám to zvládl až v prosinci…
Asi by bylo nejlepší domluvit se a chodit s nějakým kamarádem/kamarádkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
12.9.20 21:23

Já když potřebuji poslat dceru samotnou, tak když dorazí do třídy, tak mi má zavolat. Koupila jsem jí kvůli tomu hodinky. A funguje to u opačně, zavolám, aby se připravila, naskočí a jedeme. Občas se stane, že potká kamaráda, tak zapomene. Dávám jí 3 minuty. Funguje to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí