Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj.
Prosím vás, najde se některá z vás, která měla v Chrudimi neakutního císaře ve spinální anestezii teď, co je udělaná nová porodnice?
Dneska jsem byla na konzultaci, ale neměli čas (měli porod) mi zodpovědět moje otázky. Zajímá mě, jak to chodí při neakutním císaři ve spinálu. Byl tam s vámi manžel? Mohli jsmet být pak po porodu ty 2 hodiny spolu na pokoji? A dali vám hned miminko?
Prostě bych ráda věděla, jak to v naší pordnici probíhá.
Díky
Já osobně tam rodila normálně, ale známá císařem ve spinálu - co vím, tak tam manžela měla a mimčo ji dali. Ty dvě hodiny po porodu nevím. Ale byla bouhužel zrovna 1ze 2 případů za rok, která po sminálu měla problémy - dávali ji pak tu krev do mícha a ještě doma ji bylo zle.
Děkuji moc za odpověď! To jsem ráda, že měla miminko u sebe.
Hned jsem klidnější! ![]()
Ahoj já jdu do chrudimi do porodnice na druhého plánovaného císaře u tohoprvního vše v pohodě ,ale dala jsemsi celkovou narkozu a po druhé to udělám stejně vzhůru být nechci kdyby se něco dělo tak radši nevědět ![]()
ahoj, já šla na císaře opravdu nečekaně. Dala jsem si lokálku, chtěla jsem vědět, co se děje. Manžel tam se mnou nebyl, ani nemůže, je to operace. Malou mi po vyšetření ukázali a pak ji donesli manželovi. choval si jí 30 min
, než mě dali do kupy. Pak mě i malou odvezli na pokoj, manžel tam byl s námi. Já byla unavená
, že jsem púo 15 min usla, ani nevím, kdy odešel.....