Chtěl bych zkusit ženský anal ale žádná nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
9.8.22 20:37
@Nikoletta13q píše:
Já miluji analni sex :D

Takovych je nas vice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.8.22 21:48
@Nikoletta13q píše:
Já miluji analni sex :D

Já taky, ale ještě radši lížu zadky.

• Citovat
  • Upravit
386
20.8.22 16:08
@Nikky121 píše:
Tohle je přesně první, co mě pokaždý napadne. Stejně jako u otázky jestli polyká :roll: :roll: nejraději by to chtěli, ale sami by to nepodstoupili

Máš ve všem pravdu, ale s tím polykáním…ono taky není vždy extra příjemné lízat když ženská teče jako Dunaj, nebo příliš nevoní. Myslím, že v tomhle si obě pohlaví nemají co vyčítat. Prostě nikoho do ničeho nenutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
29.11.22 11:52
@Schelby123 píše:
Ahoj dámy mate rádi anal???me to strašně vzrušuje koukám na to na internetu a moc se mi to líbí :) ale bohužel nemůžu najít spřízněnou duši které se to taky líbí 😔i když se zeptám tak hned proste odpověď ne ty si prase 🤷🏻 Takže hledám komu se to líbí a nebojí se to říct a třeba by mě neaka slečna zaručila :wink:děkuji za odpovědi

To jako dojdeš za nějakou holkou a zeptáš se jí jestli jí ho můžeš strčit do zadku?

Takto to asi nefunguje, měl jsem kdysi kamarádku, cca 6 víkendů jsme spolu spali a to vždy a pouze do zadku, když jsem nad tím kdysi přemýšlel, tak jsem s ní vlastně vaginálně ani jednou nespal.
Opět v mládí se sem-tam nějaká našla, která to měla ráda do zadku, upozorňuji, že se většinou jednalo o mladé holky (cca 17 až 23 let, já v tu dobu měl cca taky v tom věku), ale většina to nechtěla, ne že by to neměly rády, ale…

Anální sex je dost intimní a nedovolí ti to každá a ani ta která to má ráda, pokud se nebude jednat o sex na jednu noc.

Většina žen se k tomu dostane v delším vztahu a po nějaké době, takže tohle je asi moje rada, v partnerství se ti to nejspíše povede, ale co dělat, když nebude chtít ani po tom, tak to ti neporadím, hold ne každá si ho tam nechá strčit:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová