Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikoletta13q píše:
Já miluji analni sex
Takovych je nas vice ![]()
@Nikoletta13q píše:
Já miluji analni sex
Já taky, ale ještě radši lížu zadky.
@Nikky121 píše:
Tohle je přesně první, co mě pokaždý napadne. Stejně jako u otázky jestli polyká![]()
nejraději by to chtěli, ale sami by to nepodstoupili
Máš ve všem pravdu, ale s tím polykáním…ono taky není vždy extra příjemné lízat když ženská teče jako Dunaj, nebo příliš nevoní. Myslím, že v tomhle si obě pohlaví nemají co vyčítat. Prostě nikoho do ničeho nenutit.
@Schelby123 píše:
Ahoj dámy mate rádi anal???me to strašně vzrušuje koukám na to na internetu a moc se mi to líbíale bohužel nemůžu najít spřízněnou duši které se to taky líbí 😔i když se zeptám tak hned proste odpověď ne ty si prase 🤷🏻 Takže hledám komu se to líbí a nebojí se to říct a třeba by mě neaka slečna zaručila
děkuji za odpovědi
To jako dojdeš za nějakou holkou a zeptáš se jí jestli jí ho můžeš strčit do zadku?
Takto to asi nefunguje, měl jsem kdysi kamarádku, cca 6 víkendů jsme spolu spali a to vždy a pouze do zadku, když jsem nad tím kdysi přemýšlel, tak jsem s ní vlastně vaginálně ani jednou nespal.
Opět v mládí se sem-tam nějaká našla, která to měla ráda do zadku, upozorňuji, že se většinou jednalo o mladé holky (cca 17 až 23 let, já v tu dobu měl cca taky v tom věku), ale většina to nechtěla, ne že by to neměly rády, ale…
Anální sex je dost intimní a nedovolí ti to každá a ani ta která to má ráda, pokud se nebude jednat o sex na jednu noc.
Většina žen se k tomu dostane v delším vztahu a po nějaké době, takže tohle je asi moje rada, v partnerství se ti to nejspíše povede, ale co dělat, když nebude chtít ani po tom, tak to ti neporadím, hold ne každá si ho tam nechá strčit:)