Chtěla šmejdit v kuchyni

Anonymní
27.7.22 18:29

Chtěla šmejdit v kuchyni

Pracuji nově brigádně jako servírka v jedné restauraci. Žádné hogo fogo, ale také ani 4. cenová. No a včera jsme měli takovou situaci: paní si objednala knedlíky s borůvkama, její kamarádka gnocchi a během jídla se ptala, zda to je domácí. Řekla jsem, že ano (asi moje chyba, nenapadlo mě, že knedlíky kuchař nedělal, no). Na to řekla, že se na to chce podívat a vrazila do kuchyně a začala tam řvát, že chce vidět, kde skladujeme potraviny a ať ji kuchař předvede jak jídlo vaří atd. Začala otevírat lednici, mrazák, šuplíky…
Kuchař ji vyhodil. Co vy na to? Na jednu stranu si říkám, že za to zaplatila a podle toho co sjem ji řekla, čekala, že dostane fakt domácí jídlo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14726
27.7.22 18:38

Tak si maximalne mela nechat zavolat kuchare a zeptat se ho. Lezt do kuchyne, do lednicky atd. je teda hodne pres caru 8o Mimo jine z hygienickych duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.7.22 18:39

Jsi ji tam neměla pustit, vzdyt z hygienické hlediska by jste meli pak problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
27.7.22 18:42

Jak co my na to říkáme? Samozřejmě není ok vběhnout do kuchyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.22 18:50

@flybe no fakt se neptala, jí obsluhovala další zákazníky a ona se zvedla a šla tam. slyšela jsem křik, tak jsem vběhla za ní.

• Citovat
  • Upravit
21625
27.7.22 18:51

Zákazník nemá v kuchyni co dělat. Příště nabídni, že jí zavoláš kuchaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
27.7.22 19:03
@Anonymní píše:
@flybe no fakt se neptala, jí obsluhovala další zákazníky a ona se zvedla a šla tam. slyšela jsem křik, tak jsem vběhla za ní.

No to je blby. Chapu, ze jsi s tim tezko mohla neco delat. Ta zenska je teda buuu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.7.22 19:16

Říkám na to to, že ty jako zaměstnanec by si měla vědět, co podáváte za jídla a paní jako host si měla nechat kuchaře zavolat a ne courat po kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
27.7.22 19:30

Asi moc kouka na Ano, sefe! a hrala si na Polreicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
27.7.22 19:34

V těch restauracích se často lže a pro paní už to asi překročili únosnou míru. Stane se. Až se jednou buď ve všech restauracích vařit tak, jak se prezentují, bude to fajn. Jen bude většina těch, kde hned pod názvem bude napsáno „Vaříme z polotovarů všeho druhu, hlavní náš pracovní nástroj je mikrovlnka a fritéza.“ i taková hospoda si jistě zákazníka najde. Nebo ne. V každém případě ale do kuchyně chodit neměla. S tím souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
27.7.22 21:31

Karen na steroidech :-D

Upřímnou soustrast. Ne - takhle se fakt chovat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.7.22 22:35
@flybe píše:
Jsi ji tam neměla pustit, vzdyt z hygienické hlediska by jste meli pak problém?
@Janča6
@Janča6 píše:
No to je blby. Chapu, ze jsi s tim tezko mohla neco delat. Ta zenska je teda buuu :cert:

Promin mohlo mi dojit ze jsi to zkusila..je to nana..snad už tak nikdy neprijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
28.7.22 01:17
@Anonymní píše:
Pracuji nově brigádně jako servírka v jedné restauraci. Žádné hogo fogo, ale také ani 4. cenová. No a včera jsme měli takovou situaci: paní si objednala knedlíky s borůvkama, její kamarádka gnocchi a během jídla se ptala, zda to je domácí. Řekla jsem, že ano (asi moje chyba, nenapadlo mě, že knedlíky kuchař nedělal, no). Na to řekla, že se na to chce podívat a vrazila do kuchyně a začala tam řvát, že chce vidět, kde skladujeme potraviny a ať ji kuchař předvede jak jídlo vaří atd. Začala otevírat lednici, mrazák, šuplíky…
Kuchař ji vyhodil. Co vy na to? Na jednu stranu si říkám, že za to zaplatila a podle toho co sjem ji řekla, čekala, že dostane fakt domácí jídlo..

Ze by inspekce? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
28.7.22 08:29
@nozu píše:
Zákazník nemá v kuchyni co dělat. Příště nabídni, že jí zavoláš kuchaře.

Příště ať jí nabídne, že zavolá policii. Tohle si prostě host nemůže dovolit. Kdyby se jí v té kuchyni něco stalo, polila se vařící vodou, řízla se apod., tak bude mít restaurace problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová