Chtěli byste vědět, kde je vaše dítě o prázdninách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12007
24.6.20 18:23
@PaníKadrnožková píše:
Prosim te, az ujdes kousek cesty v jejich botach, tak mudruj. To uplne miluju, kdyz jeden rodic dela peklo a ten druhy je obvinen, ze se s nim neumi dohodnout. Ne, fakt to nemusi byt chyba obou, staci jeden zhrzenej macho a mas ze zivota cirkus! A ver, ze jsou lidi, kteri se dokazi skvele pretvarovat a manipulovat, to je odpoved na otazku, jak je mozne si s magorem poridit dite…hlavne, dokud je po jeho, tak je v hrozne pohode, jakmile ne, tsk tu máš…No nic, ne kazdy je proste tak moudry, aby mohl rozdavat rozumy na internetu :jazyk:

Takze kdyz ji do telefonu rekl, ze jeste nevi, kde a co bude delat se synem, tak hned dela peklo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.6.20 18:27
@Lekninka91 píše:
Takze kdyz ji do telefonu rekl, ze jeste nevi, kde a co bude delat se synem, tak hned dela peklo? :think:

Proc HNED peklo? psala mu 2 emaily, na ktere neodpovedel, pak volala, tomu nerikam komunikace. Ostatne neco podobneho jsem zažila. Stacilo par predvolani na ospod, nejak ostudka a ted si dava pozor ;) hele, kazdy moc dobre vi, jak by to melo byt spravne, takze vetsinou jsou to potom naschvaly ;)

• Citovat
  • Upravit
3533
24.6.20 18:29
@WERISKA píše:
stačí úraz, proč hned mrtvola :nevim: Ráda vím kde moje dítě bude, stát se muže cokoliv.Příspěvek upraven 24.06.20 v 18:03

Jak jsem psal. Kdyz bude uraz, tak tipuji, zekontaktovat zakladatelku bude az jako posledniho cloveka. S ohledem na to, jak spolu komunikuji ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.20 18:31
@Lekninka91 píše:
Takze kdyz ji do telefonu rekl, ze jeste nevi, kde a co bude delat se synem, tak hned dela peklo? :think:

tak je otázka, jak a proč to řekl. Jestli opravdu neví, nebo chce jen vytočit exku. Je rozdíl říct nevím (s nevyřčeným dovětkem „dej mi pokoj“) anebo říct " Ještě nevím, zvažuju kempování na Lipně, až budu mít jasno, zavolám ti".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
24.6.20 18:32
@Ravedd píše:
Tak já třeba považuju za normální že když beru dítě k moři plavky zařídím. Navíc mají střídavku takže předpokládám že dítě má zázemí u obou rodičů… Přece ho nestěhují sem a tam

Tak jsem to myslel. Ze otec vse zaridi. Zena da jen dite (Nemusi byt nutne nahe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.20 18:33
@riccius píše:
Jak jsem psal. Kdyz bude uraz, tak tipuji, zekontaktovat zakladatelku bude az jako posledniho cloveka. S ohledem na to, jak spolu komunikuji ted.

a že je zakladatelka matka zraněného dítěte opomíjíš? Jako samozřejmě prvně voláš složky poskytující PP a záchranu života, ale matka dítěte by měla hned následovat! Je to slušnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
24.6.20 18:34
@PaníKadrnožková píše:
Proc HNED peklo? psala mu 2 emaily, na ktere neodpovedel, pak volala, tomu nerikam komunikace. Ostatne neco podobneho jsem zažila. Stacilo par predvolani na ospod, nejak ostudka a ted si dava pozor ;) hele, kazdy moc dobre vi, jak by to melo byt spravne, takze vetsinou jsou to potom naschvaly ;)

Většina dětí v devíti letech už má telefon, alespoň teda většina dětí v tom věku okolo nás.

Dcera mi sama dává vědět protože se chce pochlubit kde byla a jak se jí to líbilo. A naopak to samý prostě mu pošle fotky a řekne jaký to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
24.6.20 18:36
@pe-terka píše:
a že je zakladatelka matka zraněného dítěte opomíjíš? Jako samozřejmě prvně voláš složky poskytující PP a záchranu života, ale matka dítěte by měla hned následovat! Je to slušnost…

Nic nepomijim, ale realne uvazuji. Uz vidim, jak zena, ktera je s ex na kordy, vola okamzite po zachrance svemu ex, aby mu rekla, ze jeho dite je vazne zraneno. A asi ani obracene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.6.20 18:43
@Ravedd píše:
Většina dětí v devíti letech už má telefon, alespoň teda většina dětí v tom věku okolo nás.Dcera mi sama dává vědět protože se chce pochlubit kde byla a jak se jí to líbilo. A naopak to samý prostě mu pošle fotky a řekne jaký to bylo

Ok, ja teds mluvila o mlsdsim diteti. Tam spis slo o to, dat vedet predem, ne. Jinak je prsvda, ze od deti se clovek dozvi i to, co nechce :oops:

• Citovat
  • Upravit
25179
24.6.20 18:43
@riccius píše:
Nic nepomijim, ale realne uvazuji. Uz vidim, jak zena, ktera je s ex na kordy, vola okamzite po zachrance svemu ex, aby mu rekla, ze jeho dite je vazne zraneno. A asi ani obracene.

popravdě, já si tohle neumím vůbec představit,,,Já jdu za manželem s každým „prdem“, všechno kolem našich dětí ví jako první…Ale my máme zdravý vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
24.6.20 18:44
@pe-terka píše:
popravdě, já si tohle neumím vůbec představit,,,Já jdu za manželem s každým „prdem“, všechno kolem našich dětí ví jako první…Ale my máme zdravý vztah…

Rozvedeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.6.20 18:44
@pe-terka píše:
popravdě, já si tohle neumím vůbec představit,,,Já jdu za manželem s každým „prdem“, všechno kolem našich dětí ví jako první…Ale my máme zdravý vztah…

My mame s ec nemocny vztah, ale o zraneni bych mu dala vědět vzápětí :think:

• Citovat
  • Upravit
25179
24.6.20 18:46
@riccius píše:
Rozvedeni?

píšu, že je to manžel a žádná změna není v plánu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.20 18:48
@PaníKadrnožková píše:
My mame s ec nemocny vztah, ale o zraneni bych mu dala vědět vzápětí :think:

já si myslím, že bych postupovala stejně…Asi bych to odsouvala jedině v případě, že on by byl nějaký tyran, vydeptávač, psychoterorista, který by mě psychicky úplně rozložil…No, radši nepomýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
24.6.20 18:49
@pe-terka píše:
píšu, že je to manžel a žádná změna není v plánu…

Tak to prece nemuzes srovnavat. Bylo by divne, kdyby vam to fungovalo jako u zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí