Chtěli byste vědět, kde je vaše dítě o prázdninách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
25.6.20 10:41
@Lama Lama píše:
Jo, s tím souhlasím, myslím, že už prostě přetekl pohár trpělivost věčného pruzení a řešení kdečeho a tak raději nekomunikuje vůbec. KDyž si přečtu jiné diskuze zakladatelky, tak je to vcelku jasné - jestli byli někde v karanténě nebo nebyly, jestli tam byli pro roušky nebo to bylo zbytné…Ale jinak - kdyby úča řekla, že jedou na školu v přírodě, ale neřekne kam, nepřišlo by ti to divné? :lol: - to by mi divné přišlo.

Jinak tohle, co tady řeším, je jen malinká špičička ledovce všeho, s čím se s ex vyrovnávám a ví to jen mí nejbližší, úřady rozhodně ne. Došla trpělivost a šla jsem do obrany. A to, že jsem tady v diskusi řešila, že ex nedodržoval v době, kdy se většina lidí bála, já taky, s dítětem karanténu, když bydlíme s 76letou mamkou, mi taky nepřijde jako vyložená blbost. Prostě jsem měla strach o mamku, nic víc a zajímalo mě, jestli je někdo ve stejné situaci. On v té době zneužil mé obavy proti mě. Teď jsme co se týče covidu všichni moudřejší, generálové po bitvě, ale v té době jsem se na to dívala jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
25.6.20 10:50
@Lurin píše:
Jinak tohle, co tady řeším, je jen malinká špičička ledovce všeho, s čím se s ex vyrovnávám a ví to jen mí nejbližší, úřady rozhodně ne. Došla trpělivost a šla jsem do obrany. A to, že jsem tady v diskusi řešila, že ex nedodržoval v době, kdy se většina lidí bála, já taky, s dítětem karanténu, když bydlíme s 76letou mamkou, mi taky nepřijde jako vyložená blbost. Prostě jsem měla strach o mamku, nic víc a zajímalo mě, jestli je někdo ve stejné situaci. On v té době zneužil mé obavy proti mě. Teď jsme co se týče covidu všichni moudřejší, generálové po bitvě, ale v té době jsem se na to dívala jinak.

Koukni se do té diskuze na generály během bitvy. :nevim:
Jinak, pokud je todle jen špička ledovce, tak nežeš prkotiny a řeš to základní, to, co reálně dítěti škodí. To, co vyřešit můžeš. A to, co když vyřešíš, tak to reálně v něčem pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
25.6.20 11:39

Myslim, ze si muzes nejake pouceni odnest i z tech negativnich prispevku (kdyz vyfiltrujes extremy a veci, ktere jsou mimo misu). Neznam tvoje dalsi diskuse, ale je asi dobry si uvedomit, ze malokdy existuje to jedno spravne reseni - padesat lidi ti da sedesat ruznych nazoru. Takze ani tatinek ti nepujde vzdycky na ruku. Nevim, jestli je behem covid nutne izolovat deti, nebo spis babicku, ale na prvni pohled bych izolovala babicku. Nevim, jestli prosazovani si tvoji pravdy nevyvolava obranu na druhe strane, ale skoro bych si tipla, ze je to dost mozne. Proste zvaz, jestli prostredky, ktere pouzivas, vedou k uspokojivemu vysledku. Ale to vsechno tady zaznelo.
Nakonec je nejdulezitejsi potlacit ego a snazit se co nejvic jednat v zajmu ditete, ktere v tom vsem musi zit. Sama vim, jak tezke to je (z pozice ditete i z pozice rodice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.6.20 10:08

Tak otec snad sdělil, že ještě neví, kde s dítětem bude.
Za chováním zakladatelky vidím touhu kontrolovat a buzerovat. A pokud nebude po jejím, přijde trest (fnukani na ospodu). Jak malé děcka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
29.6.20 11:03
@Koblizkova1980 píše:
Za chováním zakladatelky vidím touhu kontrolovat a buzerovat. A pokud nebude po jejím, přijde trest (fnukani na ospodu). Jak malé děcka..

Mlho…uz jsme to vyresili :mavam:

• Citovat
  • Upravit
136
29.6.20 14:00
@Koblizkova1980 píše:

Je zajímavé, že některé diskutující mají křišťálovou kouli a vědí, co je za chováním zakladatelky… :think: To, že otec sdělí, že neví, kde s dítětem bude, neznamená, že to skutečně neví. A návštěva ospodu nemusí nutně znamenat, že někoho trestáme nebo chceme dělat problémy. Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí