Chtěli byste vědět, kde je vaše dítě o prázdninách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
24.6.20 18:51
@riccius píše:
Tak to prece nemuzes srovnavat. Bylo by divne, kdyby vam to fungovalo jako u zakladatelky.

vždyt to taky píšu, hned v první větě…Na druhou stranu, můj chlap je otec na jedničku, pro děcka první poslední a to by se doufám nezměnilo ani v případě rozvodu. Takže si myslím, že by to stejně ode mě hned věděl, v takové chvíli si neumím představit, že bychom si nebyli oporou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
24.6.20 18:58
@PaníKadrnožková píše:
Ok, ja teds mluvila o mlsdsim diteti. Tam spis slo o to, dat vedet predem, ne. Jinak je prsvda, ze od deti se clovek dozvi i to, co nechce :oops:

Já se původně zakladatelky chtěla zeptat ale všimla jsem si že tam ten věk uvádí.

No je fakt že už jsem se párkrát dozvěděla co jsem nechtěla :lol: ale oba víme co se děje aniž bysme museli jeden z druhýho tahat informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
24.6.20 19:05

@PaníKadrnožková tak ja treba na mailu nevisim kazdej den :nevim: kdyby ji chtel az tak deptat, tak ji treba nezvedne ani ten telefon.. ale tak celkove se muzem jen domnivat, jak to je doopravdy. Ja nastesti mam s manzelem skvelej vztah i kdyz spolu nezijeme pres rok. Na vsem se v pohode domluvime a komunikujeme na klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
24.6.20 20:36
@PaníKadrnožková píše:
My mame s ec nemocny vztah, ale o zraneni bych mu dala vědět vzápětí :think:

Tak já tedy ne. Jako první bych to volala stávajícímu partnerovi. Pak svojí rodině. A pak teprve Ex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.6.20 21:14
@Netopirek píše:
Tak já tedy ne. Jako první bych to volala stávajícímu partnerovi. Pak svojí rodině. A pak teprve Ex

Ale u partnera hledas utechu ty, ne. On neni otec :nevim: kazdopadne je jedno, v jakem pořadí, to hlavni je informovat bez zbytecneho odkladu

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
24.6.20 21:18
@Lekninka91 píše:
@PaníKadrnožková tak ja treba na mailu nevisim kazdej den :nevim: kdyby ji chtel az tak deptat, tak ji treba nezvedne ani ten telefon.. ale tak celkove se muzem jen domnivat, jak to je doopravdy. Ja nastesti mam s manzelem skvelej vztah i kdyz spolu nezijeme pres rok. Na vsem se v pohode domluvime a komunikujeme na klid.

Ono je jedno, jestli vysira hodne nebo jen lehce nad beznou miru…
A jak to bylo doopravdy se muzes podivit nad kazdym prispevkem, vetsinou je lepsi vychazet z toho, co se uvadi. Zakladatel/ka si prece musi sam/a rozmyslet, jestli uvede fakta a dostane relevantni komentare nebo bude kecat a odpovedi budou tim padem nepoužitelné ;) a nechapu ten mistni zvyk predpokladat, ze vse, co se mi nehodi do me teorie, je vymyslene :roll:

• Citovat
  • Upravit
876
24.6.20 21:18

Bohužel, ve střídavé péči ti nemusí opravdu nic sdělovat, ale chápu lidsky, že jako matka by si ráda měla informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.6.20 21:19
@Marketa.S1008 píše:
Bohužel, ve střídavé péči ti nemusí opravdu nic sdělovat, ale chápu lidsky, že jako matka by si ráda měla informace.

Tak at nesdeluje a od ted vse, co bude chtit nad ramec, hezky prozene pres soud :lol: kazdy vytecnik si pak rozmysli, jestli se mu vyplati kooperovat :palec:

• Citovat
  • Upravit
23966
24.6.20 21:27
@PaníKadrnožková píše:
Ale u partnera hledas utechu ty, ne. On neni otec :nevim: kazdopadne je jedno, v jakem pořadí, to hlavni je informovat bez zbytecneho odkladu

No, ono záleží co pro tebe znamená otec. :think: Ale prostě Ex by byl poslední kdo by mě napadl, že mám informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.20 21:45
@PaníKadrnožková píše:
My mame s ec nemocny vztah, ale o zraneni bych mu dala vědět vzápětí :think:

a jak myslíš, že by reagoval? Podpořil by tě, nebo začal vyčítat, jak to že a proč a co jsi zanedbala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.6.20 21:56
@pe-terka píše:
a jak myslíš, že by reagoval? Podpořil by tě, nebo začal vyčítat, jak to že a proč a co jsi zanedbala?

Nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
81500
24.6.20 22:01

Odpověď strohá - Nno, chtěla bych to vědět a chci vědět. Ne, nemusí ti to sdělit.
Když to rozvedu - tak můj pocit z úvodního příspěvku je, že on je krapet debil, ty hysterka. On se zvráceně vyžívá v tom, že tě dusí a nedá vědět. Přijdeš mi zbytečně urputná, zkusila bych trochu zvolnit. Ne bombardovat emaily, když ne email, tak zpráva… jestli on je krapet ujetej ( asi je), tak mu akorát dáváš trumfy do rukou.
Tskže bych to nechala na osobní hovor. A pak bych vsadila na dítě. Je mu devět, neřikej mi, že ho nezajímá, kam v létě pojedou.
Jinak bych i věřila, že prostě z nějkého důvodu prostě neví, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
24.6.20 22:04
@PaníKadrnožková píše:
Nevim :nevim:

Za b)
A proto je lepsi sdelovat informace jen ramcove, aby si clovek zbytecne nenabihal na lopatu. A proste verit tomu, ze zadne zpravy = dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.6.20 22:13
@PaníKadrnožková píše:
Tak at nesdeluje a od ted vse, co bude chtit nad ramec, hezky prozene pres soud :lol: kazdy vytecnik si pak rozmysli, jestli se mu vyplati kooperovat :palec:

Jo a pak si tu muzes stěžovat, jaky je hajzl, co ti nechce ani o milimetr ustoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.6.20 22:15
@Sedmnactnulajedna píše:
Za b)
A proto je lepsi sdelovat informace jen ramcove, aby si clovek zbytecne nenabihal na lopatu. A proste verit tomu, ze zadne zpravy = dobre zpravy.

To poslední tesat, člověk si tim usetri spoustu nervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí