Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja chodim i cvičit, to bych nevydrzela jenom ležet, su trdlo resim kraviny ![]()
Bydlime ve 4 patre bez vytahu a slapala jsem to v tehotenstvi kazdy den
Ahoj, také jsem chodila v Těhotenství do 4.patra, 80 schodů a vše oki. Ješte jsem prenášela ![]()
Štíbrová bydlí myslím v pátém bez výtahu
těhotenství neznamená že musíš ležet doma s nohama nahoře.
No jak říkám su trdlo ale za optani nic nedam, su teprve ve 29tt..uz se na mimco tesime ![]()
6 týdnů před porodem druhého dítěte nám začali opravovat výtah. Takže celou tu dobu minimálně 2-4× denně do 5 patra. S nákupem a batoletem za ruku. I do porodnice i z porodnice jsme to museli sejít a vyšlapat. Hotovo to měli 14 dní po porodu.
@x-slunicko-x
jsem 37+2 denně slapu 4 patra, a co bych dala tato kdyby mi to pomohlo k porodu. Zatim zavrena a nic se nechystá.
Chodim do 3. patra normalne, vytah nemame, doma uklizim, chodim na prochajdy, nosim nakup (ne nejak tezky, jen par veci)…v tom nevidim problem
ale asi bych nejezdila na lyzich, kole, bruslich (na lede ani inlinech) apod. Proc riskovat nejaky pad, ze do tebe nekdo vlitne a sejme te nebo si nekde narazim bricho na riditka…dle meho asi zbytecny risk a tech 9 mesicu to vydrzim ne
jinak normos…ackoli sem taky takova opatrnejsi po potratu v 17tt, pricina nezjistena ![]()
Já bydlím v 15.patre a v těhotenství jsem tam taky chodila pesky, i v 9.mesici. Ne pořád, ale prostě jako telocvik
@x-slunicko-x píše:
Ahojte, holky chci se vas optat jak je to v těhotenství chodili jste nektera do 4.patra bez výtahu? Ja jen ze mam možnost jit k rodičům ale moc se mi tam nechce prece doma je doma, ale mam strach skrz porod. abych neporodila předčasně.
Pořídila bych si kladkostroj, blázníš šlapat do 4. patra v těhotenství ![]()
@Coleta asi neblaznim kdyz vetsina holek tady pise ze chodili taky do 4.patra ![]()
@x-slunicko-x V klidu můžeš, pokud nemáš nějaké riziko. Sranda je, že u prvního člověk řeší každý prd a u dalších má v jedné ruce děcko, v druhé těžký nákup…
Takže klid.