Chůze do 4. patra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.1.18 20:36

@Coleta v pohode, jak tady bylo zmíněno ze u prvního resi člověk kazdy prd no su asi jedna z tech su trdlo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
7.1.18 20:49

@x-slunicko-x jsi vystrašená mamina, neboj, bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
7.1.18 21:11

Ja si vazne otevirala tuhle diskuzi, ze to bude zase nejaky trol.. :) a ono ne. Tak ja s osmimesicnim pupkem jeste bezela 5K zavod…a tady se resi 4patro. Ale jestli je to prvni, vlastne te chapu. Kdyz jsem pri prvnim rikala doktorce, prestala jsem to a to…tak na me koukala jak na blazna, ale vzdyt nejste nemocna, jen tehotna…u tretiho ti to taky ani neprijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.1.18 21:15
@x-slunicko-x píše:
Ahojte, holky chci se vas optat jak je to v těhotenství chodili jste nektera do 4.patra bez výtahu? Ja jen ze mam možnost jit k rodičům ale moc se mi tam nechce prece doma je doma, ale mam strach skrz porod. abych neporodila předčasně.

zvládla jsme takto 3 těhotenství, bydleli jsme ve 4. patře bez výtahu. Děti se narodily v termínu. Pokud jsi zdravá a ze schodů neskáčeš (nepadáš), rozhodně ti to v těhu neuškodí. Naopak, dostaneš se do kondice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
7.1.18 22:04
@x-slunicko-x píše:
@zudina jako cele prvni těhotenství?

Cele tehotenstvi az do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
7.1.18 22:27

Před porodem třetího nám rozkopali výtahy, měsíc a půl jsem několikrát denně šlapala 8 pater, občas i s nákupy, když nebyl manžel po ruce. Všichni se sázeli, že z toho porodim a ono nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.1.18 10:56

Já jsem v 9mesici chodila 11pater, někdy i dvakrát denně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie