Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Coleta v pohode, jak tady bylo zmíněno ze u prvního resi člověk kazdy prd no su asi jedna z tech su trdlo
![]()
Ja si vazne otevirala tuhle diskuzi, ze to bude zase nejaky trol..
a ono ne. Tak ja s osmimesicnim pupkem jeste bezela 5K zavod…a tady se resi 4patro. Ale jestli je to prvni, vlastne te chapu. Kdyz jsem pri prvnim rikala doktorce, prestala jsem to a to…tak na me koukala jak na blazna, ale vzdyt nejste nemocna, jen tehotna…u tretiho ti to taky ani neprijde ![]()
@x-slunicko-x píše:
Ahojte, holky chci se vas optat jak je to v těhotenství chodili jste nektera do 4.patra bez výtahu? Ja jen ze mam možnost jit k rodičům ale moc se mi tam nechce prece doma je doma, ale mam strach skrz porod. abych neporodila předčasně.
zvládla jsme takto 3 těhotenství, bydleli jsme ve 4. patře bez výtahu. Děti se narodily v termínu. Pokud jsi zdravá a ze schodů neskáčeš (nepadáš), rozhodně ti to v těhu neuškodí. Naopak, dostaneš se do kondice.
@x-slunicko-x píše:
@zudina jako cele prvni těhotenství?
Cele tehotenstvi az do porodu
Před porodem třetího nám rozkopali výtahy, měsíc a půl jsem několikrát denně šlapala 8 pater, občas i s nákupy, když nebyl manžel po ruce. Všichni se sázeli, že z toho porodim a ono nic ![]()