Chvilka pro tebe, nebo Překvapení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7693
15.8.12 13:08
@chcimimi píše:
Já jsem Překapení a chvilku kupovala kdysi, takže se právě teď ptám, jak je to teď..už si to moc nepamatuju..ale jak jsem posílala soutěže, tak jsem vyhrála - kosmetický balíček, nějaké dvdíčka a panenku - takovou krásnou, maličkosti, ale potěšily… :pankac:

Ale teď nevím, jestli se mi více dařilo v překvapení nebo ve chvilce…asi ale spíše v překvapení jsem vyhrávala :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.8.12 13:09
@_Kaczenkaa_ píše:
Taky jsem pro Chvilku :pankac:, Překvapení je oproti ní takový… nijaký prostě… :nevim:
:pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
74217
15.8.12 13:47

Miluju bulvár, tak čtu občas Pestrý svět :oops: :mrgreen: ale Chvilka pro tebe je bezva, je tam hodně křížovek :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
15.8.12 13:50
@IvkaH píše:
Miluju bulvár, tak čtu občas Pestrý svět :oops: :mrgreen: ale Chvilka pro tebe je bezva, je tam hodně křížovek :palec:.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaczenka17
23.9.13 12:16

Já jsem si teď koupila Chvilku pro tebe č. 38 naposílala jsem 465 sms a nevyhrála jsem ani Ň!!! Pro mě chvilka pro tebe jsou podvodníci… velké zklamání pro mě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11560
23.9.13 12:54

Já kupuji už 12 let Překvapení a všechny jeho speciály. Nemusím posílat tolik smsek jako ve Chvilce a 1× ročně se mi podaří i něco vyhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
27.1.14 19:29

Holky, minulý týden měl být ve chvilce pro tebe příběh.. porodila jsem jednu dceru a odnesla si dvě. O čem to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
27.1.14 19:33

@Karleon narodilo se ji mimco a lezela na pokoji se svou byvalou studentkou, romkou, ktera mela taky holcicku. A ta tam malou nechala, protoze byla sneda a byla „pracovni uraz“,tak si ji adpotovali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
27.1.14 20:17

@LucsynkaR Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.1.23 12:58

Já tedy nevím co kupujete za Chvilku pro tebe, ale v té mé jsou všechny finanční výhry na SMS a dokonce v té poslední byla jen jedna křížovka do formuláře. Já jsem spokojená s překvapením. Je tam víc křížovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová