Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chcimimi píše:
Já jsem Překapení a chvilku kupovala kdysi, takže se právě teď ptám, jak je to teď..už si to moc nepamatuju..ale jak jsem posílala soutěže, tak jsem vyhrála - kosmetický balíček, nějaké dvdíčka a panenku - takovou krásnou, maličkosti, ale potěšily…
Ale teď nevím, jestli se mi více dařilo v překvapení nebo ve chvilce…asi ale spíše v překvapení jsem vyhrávala
![]()
Miluju bulvár, tak čtu občas Pestrý svět
ale Chvilka pro tebe je bezva, je tam hodně křížovek
.
@IvkaH píše:
Miluju bulvár, tak čtu občas Pestrý svět![]()
ale Chvilka pro tebe je bezva, je tam hodně křížovek
.
Já jsem si teď koupila Chvilku pro tebe č. 38 naposílala jsem 465 sms a nevyhrála jsem ani Ň!!! Pro mě chvilka pro tebe jsou podvodníci… velké zklamání pro mě… ![]()
Já kupuji už 12 let Překvapení a všechny jeho speciály. Nemusím posílat tolik smsek jako ve Chvilce a 1× ročně se mi podaří i něco vyhrát.
Holky, minulý týden měl být ve chvilce pro tebe příběh.. porodila jsem jednu dceru a odnesla si dvě. O čem to bylo?
@Karleon narodilo se ji mimco a lezela na pokoji se svou byvalou studentkou, romkou, ktera mela taky holcicku. A ta tam malou nechala, protoze byla sneda a byla „pracovni uraz“,tak si ji adpotovali..
Já tedy nevím co kupujete za Chvilku pro tebe, ale v té mé jsou všechny finanční výhry na SMS a dokonce v té poslední byla jen jedna křížovka do formuláře. Já jsem spokojená s překvapením. Je tam víc křížovek.