Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
chtěla bych se zeptat, chci si předplatit časopis a váhám jestli Chvilku pro tebe nebo Překvapení…
Ve kterém jsou lepší soutěže, které se dají odeslat na kupónu (ne formou sms)? Který je lepší na čtení? Moc díky ![]()
Mám 2. rokem Chvilku, Překvapení neznám.
Ale výherní křížovky můžeš poslat buď: SMS, poštou nebo emailem.
Já posílám emailem, mám časopis každou středu ve schránce (bez ježdění do města a shánění).
Za mě je nejlepší Chvilka pro Tebe!!! Dobrý čtení, bezva výhry a u některých křížovek můžeš soutěžit jakýmkoliv způsobem. Jedu na ní už hodně let..
A jednou jsem dokonce vyhrála fin. výhru což se mi usportky nikdy nepovedlo..
![]()
@radúna píše: Mám 2. rokem Chvilku, Překvapení neznám.
Ale výherní křížovky můžeš poslat buď: SMS, poštou nebo emailem.
Já posílám emailem, mám časopis každou středu ve schránce (bez ježdění do města a shánění).
Děkuju…já vím, že se to dá posílat i mailem i SMS…ale jako některé soutěže jdou posílat JEN přes sms..tak se ptám, zda je ve chvilce dost takových, které jdou poslat kuponem (nebo přes net)..Za sms se mi utrácet nechce..děkujii ![]()
@Rose-k píše:
Za mě je nejlepší Chvilka pro Tebe!!! Dobrý čtení, bezva výhry a u některých křížovek můžeš soutěžit jakýmkoliv způsobem. Jedu na ní už hodně let..A jednou jsem dokonce vyhrála fin. výhru což se mi usportky nikdy nepovedlo..
![]()
![]()
joo chvilka pro tebe je bez časák lepší než překvapení a to 100 procent
@tumpach píše:
joo chvilka pro tebe je bez časák lepší než překvapení a to 100 procent
A je tam tedy dost soutěží, které se dají poslat kuponem? (nebo jako přes net - vyplněním kuponu)…i o čtení mi jde, takže jak tak vidím chvilka se líbí více ![]()
![]()
@chcimimi píše:
A je tam tedy dost soutěží, které se dají poslat kuponem? (nebo jako přes net - vyplněním kuponu)…i o čtení mi jde, takže jak tak vidím chvilka se líbí více![]()
Já bych řekla, že jo..Taky posílám mailem ![]()
Mne by zajímalo, jestli jsme někdy něco s tou Chvilkou vyhrály? ![]()
@chcimimi píše:
A je tam tedy dost soutěží, které se dají poslat kuponem? (nebo jako přes net - vyplněním kuponu)…i o čtení mi jde, takže jak tak vidím chvilka se líbí více![]()
jo soutěží je tam dist snad každá křízovka má nějakou soutěž
, už jsem dlouhoo nekupovala nějako nemám čas
@Gina108 píše:
Mne by zajímalo, jestli jsme někdy něco s tou Chvilkou vyhrály?
Já jsem Překapení a chvilku kupovala kdysi, takže se právě teď ptám, jak je to teď..už si to moc nepamatuju..ale jak jsem posílala soutěže, tak jsem vyhrála - kosmetický balíček, nějaké dvdíčka a panenku - takovou krásnou, maličkosti, ale potěšily… ![]()
Taky jsem pro Chvilku
, Překvapení je oproti ní takový… nijaký prostě… ![]()
@Gina108 píše:
babička ji bere několik let a vyhrála 3× ![]()
@Gina108 píše:
NJ jak jsem už psala tu fin. výhru, štěstí větší než ve sportce..
![]()