Chvilka pro tebe, nebo Překvapení?

7693
15.8.12 12:51

Chvilka pro tebe nebo Překvapení

Ahojky holky,

chtěla bych se zeptat, chci si předplatit časopis a váhám jestli Chvilku pro tebe nebo Překvapení… :think: :think: Ve kterém jsou lepší soutěže, které se dají odeslat na kupónu (ne formou sms)? Který je lepší na čtení? Moc díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
15.8.12 12:54

Mám 2. rokem Chvilku, Překvapení neznám.
Ale výherní křížovky můžeš poslat buď: SMS, poštou nebo emailem.
Já posílám emailem, mám časopis každou středu ve schránce (bez ježdění do města a shánění).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.8.12 12:58

Za mě je nejlepší Chvilka pro Tebe!!! Dobrý čtení, bezva výhry a u některých křížovek můžeš soutěžit jakýmkoliv způsobem. Jedu na ní už hodně let.. :mrgreen: A jednou jsem dokonce vyhrála fin. výhru což se mi usportky nikdy nepovedlo.. 8) :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
15.8.12 12:59

Ještě dodám, že Překvapení je podle mě dost nezáživný.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7693
@radúna píše: Mám 2. rokem Chvilku, Překvapení neznám.
Ale výherní křížovky můžeš poslat buď: SMS, poštou nebo emailem.
Já posílám emailem, mám časopis každou středu ve schránce (bez ježdění do města a shánění).

Děkuju…já vím, že se to dá posílat i mailem i SMS…ale jako některé soutěže jdou posílat JEN přes sms..tak se ptám, zda je ve chvilce dost takových, které jdou poslat kuponem (nebo přes net)..Za sms se mi utrácet nechce..děkujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@Rose-k píše:
Za mě je nejlepší Chvilka pro Tebe!!! Dobrý čtení, bezva výhry a u některých křížovek můžeš soutěžit jakýmkoliv způsobem. Jedu na ní už hodně let.. :mrgreen: A jednou jsem dokonce vyhrála fin. výhru což se mi usportky nikdy nepovedlo.. 8) :lol: :lol:

joo chvilka pro tebe je bez časák lepší než překvapení a to 100 procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
15.8.12 13:01
@tumpach píše:
joo chvilka pro tebe je bez časák lepší než překvapení a to 100 procent

A je tam tedy dost soutěží, které se dají poslat kuponem? (nebo jako přes net - vyplněním kuponu)…i o čtení mi jde, takže jak tak vidím chvilka se líbí více :think:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.8.12 13:03
@chcimimi píše:
A je tam tedy dost soutěží, které se dají poslat kuponem? (nebo jako přes net - vyplněním kuponu)…i o čtení mi jde, takže jak tak vidím chvilka se líbí více :think: :hug:

Já bych řekla, že jo..Taky posílám mailem ;)

• Citovat
  • Upravit
7693
15.8.12 13:04
@Rose-k píše:
Já bych řekla, že jo..Taky posílám mailem ;)
:palec: Díky :-) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Mne by zajímalo, jestli jsme někdy něco s tou Chvilkou vyhrály? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@chcimimi píše:
A je tam tedy dost soutěží, které se dají poslat kuponem? (nebo jako přes net - vyplněním kuponu)…i o čtení mi jde, takže jak tak vidím chvilka se líbí více :think: :hug:

jo soutěží je tam dist snad každá křízovka má nějakou soutěž :D, už jsem dlouhoo nekupovala nějako nemám čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
15.8.12 13:07
@Gina108 píše:
Mne by zajímalo, jestli jsme někdy něco s tou Chvilkou vyhrály? :think:

Já jsem Překapení a chvilku kupovala kdysi, takže se právě teď ptám, jak je to teď..už si to moc nepamatuju..ale jak jsem posílala soutěže, tak jsem vyhrála - kosmetický balíček, nějaké dvdíčka a panenku - takovou krásnou, maličkosti, ale potěšily… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
15.8.12 13:07

Taky jsem pro Chvilku :pankac:, Překvapení je oproti ní takový… nijaký prostě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
15.8.12 13:08
@Gina108 píše:

babička ji bere několik let a vyhrála 3× :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
15.8.12 13:08
@Gina108 píše:

NJ jak jsem už psala tu fin. výhru, štěstí větší než ve sportce.. :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová