Chyba v kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
13.8.13 23:18

@Angli moc dekuji za podporu. Od zítra nám to začne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.13 23:23

@Myrha já jsem to doma zkoušela taky stříkackou vydržela jsem to 3dny a prislo mi to pro ni uplne bez namahy, kdyz ji to samo krasne tece do pusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
13.8.13 23:23

@Kettas
Opravdu věř, že málo která holka nemá s kojením vůbec žádné problémy. Je to i o psychice, prostě začarovanej kruh 8o.
Zkus ještě vydržet, přikládat často přes den v noci po 3h a mělo by se udělat určitě mlíka víc a tím pádem i malá dýl tahat. :potlesk: Je to boj, ale pak když se to ustálí budeš si to i užívat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
13.8.13 23:28

@Kettas
Ještě co se týče sříkačky. Sice to skoro teče samo, ale je to ten samý způsob sání jako z prsa, což u flašky ne. Proto se dop. dokrmovat stříkačkou, aby se nekazila technika sání, kord v6ti nedělí. Ale každé dítě je jiné. Plno dětí pije jak z prsa, tak z flašky, ale já se toho bojím, tak že dokrmuju jedině stříkačkou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.13 23:30

@Myrha
:pankac: neni co dodat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.13 23:35

@Angli jojo kojení je největší věda. Nemyslelajsem si ze to bude tak težké, v těhu jsem ani kojení moc neřešila, nic nečetla atd… myslela jsem si, že na tom nic není a pěkně jsem se zmilila. Budu zvyšovat tvorbu mléka, doufám, že se to povede a mala bude déla tahat a pak už jen a jen tahat. S tou strikackou jsem to delala asi spatne, vzdy když tahala tak jsem ti to do pusinky strikla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.13 23:36

Dámi, moc díky za odpovědi. Bude to boj ale jdu bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
13.8.13 23:44

@Kettas
Aha, tak to nééé. Do pusinky dáš malíček na horní patro-tam mají ten sací reflex a k tomu malíčku dáš hrot stříkačky. Ve stříkaččce nech volný místo pro vzduch. TZN. stříkačka je na 20ml, nech třeba 5ml volných. Když začne sát a mlíko začne téct poznáš jednoduše, že se dělají bublinky ve stříkaččce. Někdy taky zkouším různě, kam tu stříkačku dobře dát, aby sál. :mrgreen: :mrgreen:.
Opravdu uvidíš, že se to zlepší, chce to přikládat a nedělat velký pauzy a ono to určitě půjde :palec: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.13 23:47

@Angli Aha :lol: takže malíček je tam po celou dobu?? tak to v porodnici mě s ní pěkně odflakli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
13.8.13 23:57
@Kettas píše:
@Myrha já jsem to doma zkoušela taky stříkackou vydržela jsem to 3dny a prislo mi to pro ni uplne bez namahy, kdyz ji to samo krasne tece do pusinky.

a to je druhá věc. S tou flaškou se rozhodně víc nadřel. Ale fakt jsme jeli s tou Medelou - znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.13 23:59

@Myrha jen jsem se četla, když se tu někdo zmínil tot vše. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
14.8.13 00:02

@Kettas no neteče bez sání, ale psala jsem to já, že jako úplně nevím, zda by to s jinou flaškou nebylo stejné. Nicméně byla supr.

http://www.mall.cz/…-deti-150-ml?…

já jí měla k odsávačce a jednu jsem koupila na aukru za 180.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
14.8.13 00:03

Jinak já měla i jeden čas problém, že se jakoby vůbec nechtěl chytit. Tak jsem mu musela trošku mléka do pus stříknout a pomazat třeba tu bradavku, on se pak chytl a pil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.8.13 00:04

@Myrha mám tu odsavacku, flasticku na to mam takze by stacil jen ten dudlík ale ten asi nekoupím zvlast :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
14.8.13 00:08

@Kettas myslím, že jo - jmenuje se to Medala Calma a v tom krámě co to muž kupoval měli určitě i ty dudlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová