Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
děkujeme za dotaz. V tuto hodinu se mohly vyskytnout potíže se zobrazováním fontů, které jsme ale před chvílí vyřešili. Pokud problém přetrvává, vyzkoušejte následující postup:
1. CTRL + F5
2. Pokud nezabere 1), restartujte prohlížeč
3. Smažte cookies prohlížeče
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den ![]()
Josefina
Nefunguje mi upozornění, když mě někdo, v soukromé skupině, cituje @admin. Uz asi 3 dny. Myslela sem, ze to přejde, ale porad to nefunguje. Ve veřejných diskuzích je to o. k.
@TopSecret Díky moc za upozornění. Mrkneme na to
Hezké dny, Iva ![]()
@TopSecret Dobrý den,
stále vám upozornění ze skupin nefunguje? Mohlo se jednat jen o dočasnou chybu, vyzkoušela jsem dnes na adminském i soukromém účtu.
Pokud je to stále nefunkční, pošlete nám info, jaký používáte prohlížeč a zařízení ![]()
Moc díky, Iva ![]()
@admin píše:
@TopSecret Dobrý den,stále vám upozornění ze skupin nefunguje? Mohlo se jednat jen o dočasnou chybu, vyzkoušela jsem dnes na adminském i soukromém účtu.
Pokud je to stále nefunkční, pošlete nám info, jaký používáte prohlížeč a zařízení
Moc díky, Iva
Dekuji. Ano stále. Mám Chrome v mobilní verzi. Ostatním ve skupině upozornění chodi. ![]()
@TopSecret Dobré ráno, zkusme to dořešit v soukromé zprávě, můžete nám tam poslat údaje, co se vám zobrazí, když kliknete na tento odkaz? www.emimino.cz/userinfo z toho zařízení i prohlížeče, který vám nefunguje. Mimochodem, když zkusíte jiný prohlížeč, tak vám ta upozornění taky nefungují?
Děkuji, krásný den
Diana ![]()
Můžu se zeptat proč se u mobilní verze změnil vzhled? Doufám, že jde jen o chybu, je to strašně nepřehledné a žere to data.
Pripojuji se k @aiwwa je to hrozne neprehledne! Doufam, ze je to jen nejaky omyl.
@aiwwa Dobrý den,
ano diskuze na mobilu se upravily a mají teď stejný vzhled jako na počítači. Víc dat by to spotřebovávat nemělo, prověříme. Více informací najdete v této diskuzi: https://www.emimino.cz/…bilu-405768/
Přeji krásný den
Diana ![]()
@aiwwa píše:
Můžu se zeptat proč se u mobilní verze změnil vzhled? Doufám, že jde jen o chybu, je to strašně nepřehledné a žere to data.
Taky jsem sem teď vlezla a jsem zhrozená
bože, jak já ty změny nesnáším
proč je to vždycky k horšímu
až mě z toho bolí oči
@aiwwa aspoň trochu omezím čas strávený na emiminu, takže vlastně dobrý
![]()