Čím krmit kocoura?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
18.9.18 13:36

Naše kočky se třeba syrového masa ani nedotknou. Zkoušela jsem několikrát už od koťat a nic. Tak maji kvalitni granule a kvalitni konzervy. Třeba tuňákova vypada a voni mnohem lépe, než většina tuňáků ve vlastní stave, co jsem kdy měla čest otevřít :lol:

Příspěvek upraven 18.09.18 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.9.18 13:36

Já dávám hlavně syrové kuřecí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.9.18 13:50
@stinga píše:
jo, já jsem si nemohla vzpomenout, které jsou ty škodlivé :oops: , my kočkám dáváme občas rybí filé - to milují, kapra by sice taky na vánoce chtěly, ale kdo by jim to vykosťoval :mrgreen:

Jj ;) já někdy kočkám kupuju v Albertu chlazenýho pstruha a teda vykošťuju :) Jinak taky objednávám na barfshopech, buď masoamos.cz nebo dopsimisky.eu nebo tutani.cz, beru od každého druhu masa a ryb něco plus ty krky, které pak masakruju paličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
18.9.18 13:57

@katyna1984 naše kočky zase maso jen syrové a kočičí konzervy vůbec, kdysi jsem jim koupila takové, že sama jsem na to měla chuť, jak ta konzerva byla luxusní, a kocouři se ofrněli a šli pryč s pohledem, co to jako má znamenat, kde máme žrádlo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.9.18 14:06

Zeleninu a ovoce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
18.9.18 14:36
@stinga píše:
@katyna1984 naše kočky zase maso jen syrové a kočičí konzervy vůbec, kdysi jsem jim koupila takové, že sama jsem na to měla chuť, jak ta konzerva byla luxusní, a kocouři se ofrněli a šli pryč s pohledem, co to jako má znamenat, kde máme žrádlo? :mrgreen:

taková škoda, co. měla jsi osmažit cibulku a udělat z konzerv guláš, třeba by rodina nic nepoznala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
18.9.18 14:39

@aiwwa no to by nepoznali, mysleli by si, že je to z nějaké luxusní francouzské restaurace, byly tam i křepelčí vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.9.18 14:45
@stinga píše:
@aiwwa no to by nepoznali, mysleli by si, že je to z nějaké luxusní francouzské restaurace, byly tam i křepelčí vajíčka

Kupovala jsem taky párkrát, byla to tahle https://www.spokojenypes.cz/…e-plody-80g/ akorát že v ní byly i ty křepelčí vajíčka, tu tam ale teď v nabídce nemají, koukám. Kočkám moc chutnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
18.9.18 15:10
@stinga píše:

není to italská značka? nemůžu si teď vzpomenout název, koupila jsem taky kocourovi a jen se na mě zhnuseně podíval, pak zatřepal packou a odkráčel si ulovit pavouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
18.9.18 15:14
@aiwwa píše:
rýže ne, kočka je masožravec, sacharidy jí velmi zatěžují organismus a můžou způsobit i cukrovku v pozdějším věku

Zajímavé, jak se jídlech pro psy a kočky dá velmi těžko shodnout. Kdysi jsem chodila na kroužek do zoo, starali jsme se tam o zvířata a platili jim za to :lol: nicméně jídlo jsme pod dohledem chovatelů připravovali i pro kočky, fretky atd a většinou jsme míchali směs masa, rýže, vajec natvrdo a ještě něco dalšího, ale to mi fakt pamět nevytáhne. Ale těmi uvedenými surovinami si jsem jistá :think:

• Citovat
  • Upravit
115760
18.9.18 15:15

už vím - almo nature

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
18.9.18 15:18
@Lalelale píše:
Zajímavé, jak se jídlech pro psy a kočky dá velmi těžko shodnout. Kdysi jsem chodila na kroužek do zoo, starali jsme se tam o zvířata a platili jim za to :lol: nicméně jídlo jsme pod dohledem chovatelů připravovali i pro kočky, fretky atd a většinou jsme míchali směs masa, rýže, vajec natvrdo a ještě něco dalšího, ale to mi fakt pamět nevytáhne. Ale těmi uvedenými surovinami si jsem jistá :think:

věřím, když jsem byla malá, tak jsme vařili pro psa maso s mrkví a rýží a vím jistě, že se to dávalo i kočkám. Ale taky je fakt, že kočky se nedožili žádného závratného věku. A když to vezmu čistě logicky, tak kočka je skutečně masožravec na rozdíl od psa, ten v pohodě stráví i sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.9.18 15:19

Kočka je masožravec, takže si projdi dobré weby o výživě koček a nakup kvalitní granule a kvalitní konzervy (my máme Optimanovy, ale staršímu kocourovi nechutnaly, ten měl vet výživu, je třeba vyzkoušet) nebo krm masem s přílohami. Co já vím tak ta rýže je prostě na zaplnění, alespoň mi to tak říkala veterinářka mezi řečí :D Hlavně nekupuj supermarketovky nebo takové ty kapsičky, to jim sice chutná a jsou na to pěkné reklamy ale je tam strašně moc soli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný