Čím nahradit UM ráno a večer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
3.1.13 11:02

@Mafina5 souhlas přesně podle tohoto jedu já, kupuju prostřední variantu, tudíž čerstvé, malé nic nebylo a doufámž em tam troška těch vitamínů je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.13 11:06
@ireeenka píše:
@petrul
Základ je, že mléko potřebuje ke strávení více minerálů, než dodá, takže vlastně minerály z těla naopak ubírá.

No toto, a nemělo by se to hlásit přírodě :mrgreen: já jen, že ten koncept savců bude asi špatný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
3.1.13 11:15

@Ema N. já myslela čerstvý jako to v plastový láhvi. To je taky nějak upravený ne? Určitě jsem nemyslela přímo od krávy z cecku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.1.13 11:17
@Bábrdl píše:
No toto, a nemělo by se to hlásit přírodě :mrgreen: já jen, že ten koncept savců bude asi špatný :mrgreen:

A kde přesně nám příroda píše, že máme konzumovat mateřské mléko jiných savců? Není ti taky divné, že nejíme trávu? 8o Tele umí dobře strávit trávu a taky kasein. Člověk ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.1.13 11:18

Mohu se zeptat, jen z vlastní zvědavosti, co vás nutí k tomu dítěti podávat mléko místo UM, co dosáhne jednoho roku? Protože nechápu proč dítěti odepřít všechny ty vitamíny a minerály co může dostat v jednom hrníčku a v potravě takové množství co potřebuje za den z jídla nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.1.13 11:19
@ireeenka píše:
A kde přesně nám příroda píše, že máme konzumovat mateřské mléko jiných savců? Není ti taky divné, že nejíme trávu? 8o Tele umí dobře strávit trávu a taky kasein. Člověk ne.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
3.1.13 11:20
@ireeenka píše:
A kde přesně nám příroda píše, že máme konzumovat mateřské mléko jiných savců? Není ti taky divné, že nejíme trávu? 8o Tele umí dobře strávit trávu a taky kasein. Člověk ne.

je pravda, že v tomhle je člověk fakt divnej :lol: Ale já mlíko rád 8) Dík za odkazy, juknu později :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
3.1.13 11:26
@wildcherry píše:
Mohu se zeptat, jen z vlastní zvědavosti, co vás nutí k tomu dítěti podávat mléko místo UM, co dosáhne jednoho roku? Protože nechápu proč dítěti odepřít všechny ty vitamíny a minerály co může dostat v jednom hrníčku a v potravě takové množství co potřebuje za den z jídla nedostane.

me prcek odmitl razantne UM, ale KM mu chutnalo, takze po porade s doktorkou jsme docasne presli na KM a kdyz zase „povolil“, tak vratili UM… ;)

• Citovat
  • Upravit
36556
3.1.13 11:26

@ireeenka Ale tady se bavíme o dětech, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
3.1.13 11:30
@Bábrdl píše:

samozrejme, ale ani MM od cizi pani bys nedala diteti „dobrovolne“, pouze kdyby byla nouze nejvyssi… :nevim: :nevim: :nevim: A mozna i tak bys vymyslela jinou variantu… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16783
3.1.13 12:26
@petrul píše:
@ireeenka hoď prosím nějakej odkaz skrz to mlíko ;) Jsem líná hledat :oops: A jak chutná syrovátka? Občas si dělám domácí lučinu z jogurtu, to je vlastně to co vykape? Mě to přijde hnusný a vylejvám to :nevim:

tu jsme ted dělala taky a z tý syrovátky jsme malýmu udělala mlíko a hned křičel jiný jiný tak jsme ti vylila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.1.13 12:32
@koralina11
No jo to nemůžeš naráz :mrgreen: Já mu to ředila postupně asi měsíc :mrgreen:
A bacha na ty soli
@Bábrdl píše:

Teď nevím, kam míříš - dítě není člověk, nebo jak to mám chápat? Že dítě je tele? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.13 12:35
@Ema N. píše:
samozrejme, ale ani MM od cizi pani bys nedala diteti „dobrovolne“, pouze kdyby byla nouze nejvyssi… :nevim: :nevim: :nevim: A mozna i tak bys vymyslela jinou variantu… :nevim: :nevim: :nevim:

Já reagovala na to, že mlíko spíš ublíží než pomůže, což je blbost. Kdybyste věděli, kolik na vsích vyrostlo mimin na převařeném kravím mlíce, tak by to s vámi švihlo. Jako ideál to není, ale je to furt mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
3.1.13 12:39

@ireeenka no já mu nedala plnou dávku ale půl na půl jsem myslela abych to nevylila že mu obohatím mlíko a ono mu to nejelo :nevim:
jinak mi jsm epořád na umělým ráno a večer a nějak mě to neobtěžuje, malej docela málo jí tak aspon něco má výživnýho takže za mě třeba do 3-4 jak bude chtít, občas mu dám k snídani kakao ale toho nevypije zdaleka tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
3.1.13 12:48
@Bábrdl píše:
Já reagovala na to, že mlíko spíš ublíží než pomůže, což je blbost. Kdybyste věděli, kolik na vsích vyrostlo mimin na převařeném kravím mlíce, tak by to s vámi švihlo. Jako ideál to není, ale je to furt mlíko.

jj, to je mi jasne… ja nerikam, ze prevarene kravske mleko nedavat. Naopak jsem napsala, ze:

1. kdyz cerstve, tak prevarit
2. krabicove plnotucne je plnohodnotne a neni potreba se mu vyhybat

takze asi tak… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí