Čím nás děti rozesmály...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
595
19.9.11 22:39

Ty decka jedny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
19.9.11 22:44

Moje dcerka mi dneska ráno při oblékání vysvětlovala, že už je velká a proto už nenosí ponožky, ale ponože. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
20.9.11 08:48

Jeli jsme autem přes semafory. U každého náš malý křičel: „Semafóóóre, pusť nás!!!“ a semafor kupodivu dřív nebo později poslechl :wink: Pak jsme přijeli k jednomu, který přeblikl na zelenou hned. A malý na to: „No vidíš, že to jde aj bez řečí!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.9.11 09:06
Bersaba píše:
Moje dcerka mi dneska ráno při oblékání vysvětlovala, že už je velká a proto už nenosí ponožky, ale ponože. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Majda dostala čepici po sestřence - Maminko, Veunka už nebude nosit tu čepici, ona už má velkou hlavici, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.9.11 11:18
Pipet píše:
Bersaba píše:
Moje dcerka mi dneska ráno při oblékání vysvětlovala, že už je velká a proto už nenosí ponožky, ale ponože. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Majda dostala čepici po sestřence - Maminko, Veunka už nebude nosit tu čepici, ona už má velkou hlavici, že?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je roztomilý! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
20.9.11 11:35

Jeden malý klučina mi říká - ,, hele teto táta mi donesl žvýkažku Bájo a tam je tetovačka…heč" A pyšně mi ukáže ruku, kde má tetovačku nalepenou. Já mu na to odpovídám ,,Já mám taky tetovačku, koukej…„vyhrnu rukáv a ukazuji na rameni své vytetované delfíny. Malej kouká, oči vytřeštěný a ptá se - ,, A ze který žvýkačky to máš, takovou tetovačku jsem ještě neviděl…“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
16557
20.9.11 13:27

Oblíkla jsem Tomíkovi(skoro 2 roky)hnědou mikinu a povídám mu"Ty jsi dneska celej hnědej(měl hnědý i tepláčky a triko)ty vypadáš jak medvěd.A Matyáš(3,5)na to pohotově odpoví„Nebo jako hovno“.Přičemž na to poslední slovo,kladl velký důraz.co chodí do školky,občas z něj podobný slova vypadnou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.9.11 14:14
mahdalka píše:
Oblíkla jsem Tomíkovi(skoro 2 roky)hnědou mikinu a povídám mu"Ty jsi dneska celej hnědej(měl hnědý i tepláčky a triko)ty vypadáš jak medvěd.A Matyáš(3,5)na to pohotově odpoví„Nebo jako hovno“.Přičemž na to poslední slovo,kladl velký důraz.co chodí do školky,občas z něj podobný slova vypadnou :oops:
:lol: :lol: :lol: Směju se, až z toho brečím :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
20.9.11 14:27

Ti prcci jsou fakt úžasní!!
Našemu malému (3r.) se v neděli taky povedla skvělá perlička. Minulý týden jsem fakt pěkně upadla a zbylo mi z toho koleno hrajícími všemi barvami.
No a náš Luky se se mnou v neděli mazlil a najednou kouká na to koleno a povídá- ,,Mami, ty sis to kolínko namalovala fixama?! Umej si to, já ti to namaluju lepší!" :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.9.11 16:28
Hanulínek píše:
Ti prcci jsou fakt úžasní!!
Našemu malému (3r.) se v neděli taky povedla skvělá perlička. Minulý týden jsem fakt pěkně upadla a zbylo mi z toho koleno hrajícími všemi barvami.
No a náš Luky se se mnou v neděli mazlil a najednou kouká na to koleno a povídá- ,,Mami, ty sis to kolínko namalovala fixama?! Umej si to, já ti to namaluju lepší!" :oops: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
20.9.11 16:35

Ptala jsem se mladšího syna, jak říká paní učitelce ve školce (chtěla jsem z něho dostat oslovení) - podíval se na mě jako na blba a prohlásil: " No přece - chci čurat!" :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
20.9.11 16:37

Taky bych měla jednu perličku. Ukládala jsem dcerky po obědě k spánku a měla na sobě svetřík. A ta starší mi povídá: Maminko až vyrostu do nebeské krásy jako jsi Ty, budu nosit taky takovej svetříček, viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
20.9.11 20:02

Přidávám nejčerstvější hlášku našeho dítěte- pro změnu a osvěžení to zplodil náš starší synáček- osmiletý Kubík.
Hrozně ho baví dějiny a neustále se u nás probírají- např.teď u večeře- ,,Mami a tvoje prababička žila za krále??" Já říkám, že ano, že zažila toho posledního a pak změnu na republiku. Kubík: ,,A kdo nám pak vládl?" Já povídám, že stejná instituce jako teď.
Kubík: ,,Takže komedianti?!?" :lol: :mrgreen:
Netušila jsem, jak dobře osmiletý kluk dokáže odhadnout naší politickou situaci. :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.9.11 20:24
Alyss píše:
mahdalka píše:
Oblíkla jsem Tomíkovi(skoro 2 roky)hnědou mikinu a povídám mu"Ty jsi dneska celej hnědej(měl hnědý i tepláčky a triko)ty vypadáš jak medvěd.A Matyáš(3,5)na to pohotově odpoví„Nebo jako hovno“.Přičemž na to poslední slovo,kladl velký důraz.co chodí do školky,občas z něj podobný slova vypadnou :oops:
:lol: :lol: :lol: Směju se, až z toho brečím :lol:

To je úžasný, taky se tu tlemim :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.9.11 21:41
Hanulínek píše:
Přidávám nejčerstvější hlášku našeho dítěte- pro změnu a osvěžení to zplodil náš starší synáček- osmiletý Kubík.
Hrozně ho baví dějiny a neustále se u nás probírají- např.teď u večeře- ,,Mami a tvoje prababička žila za krále??" Já říkám, že ano, že zažila toho posledního a pak změnu na republiku. Kubík: ,,A kdo nám pak vládl?" Já povídám, že stejná instituce jako teď.
Kubík: ,,Takže komedianti?!?" :lol: :mrgreen:
Netušila jsem, jak dobře osmiletý kluk dokáže odhadnout naší politickou situaci. :think: :potlesk:
:palec: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect