Čím vyčesat línající vrchní srst- labrador

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
11.11.10 19:30

Takže dnes na veterině jsme dostali na srst vitamíny CanVit H Maxi a to by údajně mělo omezit padání. Ty horní chlupy by v takové míře padat prostě neměly, nejspíš jí chybí nějaký vitamín a to má srst hezkou, lesk jako blesk :lol: Na vyčesávání mi nic neporadili, prý to po směru nevyčešu ničím, jen mám zkusit jednořadé nerez hrablo a vyčesávat v protisměru růstu, aby ty chlupy „vylítaly“. Ten hřeben s „bodlinami“ nedoporučovali přesně kvůli tomu poškrábání, prý to na labradora opravdu není vhodný typ. Tak snad ty vitamíny zaberou, jinak mi už zbývá jen robotický vysavač s nonstop provozem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janeckova blanka
5.7.13 13:49

vrtul

Nejde mi vyčesat pes :,(

• Citovat
  • Upravit
6381
5.7.13 13:54

Máme taky labradora, vyčesávám tímhle: http://profizoo.cz/…l-6cm-fl-1ks jen to máme ve větším provedení, vyčeše se s tím toho hodně, právě těch svrchních chlupů :palec: rukavice a to ostatní co jsme měly stály za prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.6.14 15:20

Furminátor

Tak to je fakt srandovní název to musim tomu našemu hafanovi pořídit už jen kvůli tomu názvu fakt :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.6.14 15:21

profizoo

Nejlepší e-shop, jsou to prej němčouři a fakt solidní a levný ceny a kvalitní zboží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.4.19 14:23

Pošlete nějaký odkaz prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie