Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eemii @KPKristy já mám zase trošku problém s tím, že jakmile začnu pociťovat trošku hlad, tak si musím aspoň něco malinkého dát, jinak by mi bylo šoufl… :/
@zinuskaskoupuska píše:@KPKristy noo jako nevím, jestli by nebylo lepší dát si čtvereček čokolády než hrnek kafe
Já píšu o tabuli čokolády!! Pokud bychom se bavily o čtverečku, tak to je jiná. Já osobně ale nejsem schopná sníst pouze čtvereček, takže v mém případě je to kafe určitě lepší ![]()
@zinuskaskoupuska píše:
@Eemii @KPKristy já mám zase trošku problém s tím, že jakmile začnu pociťovat trošku hlad, tak si musím aspoň něco malinkého dát, jinak by mi bylo šoufl… :/
Taky už jsem zažila pocit, kdy se mi z hladu doslova zvedal žaludek
. Jenže v tu chvíli bych nebyla schopná pozřít ani jogurt, ani jablko a rozhdoně ani musli tyčinku. Stává se mi to občas ráno, když si večer předtím dám něco k jídlu později, než by bylo zdrávo
. To pak ale musím začít čajem a terpve potom si něco dám. Pečivo s něčím…
@zinuskaskoupuska jo,jo, to je celkem pravidlo… Hlavně na to jídlo už pak nemám ani moc chuť
Ale to říkala už i moje prababička… ![]()
Prostě nejlíp chutná, když nemusím vařit a to teda nejsem odpůrce vaření a vařív vlastně denně…
@KPKristy A tak to je potom jiná, já zvládnu po čtverečku přestat
A já to nemívám tak, že by se mi zvedal žaludek, ale začne tak nějak píchat a bolet a to vím, že už je špatné, pak je jogurt nejlepší varianta, chvilku si potrpím, ale jak se dostane do žaludku, zlepší se to, takové jabko by mě v tu chvíli asi spíš dostalo do kolen než zvedlo na nohy…
@JančaDv A ještě, když uvaří drahá polovička, to to pak chutná ještě líp ![]()