Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K tomu elokatoru. Četla jsem to a je tam napsané, že to nelze sundat bez vědomí rodiče (vypadá to jako hodinky). Třeba na tělocviku ve škole musí děti určitě hodinky sundávat. Co s tím? Jak se to řekne učitelce, tak to někudy prosákne a spolužáci z toho budou mít akorát velkou srandu (pokud už ho nebudou mít všichni, což asi ne) a chudák dítě potom. ![]()
no to je takova hloupost vaaaaaa ocipovat svoje dite? vzdyt to neni pes to je hruza
![]()
Anonymní píše:
no to je takova hloupost vaaaaaa ocipovat svoje dite? vzdyt to neni pes to je hruza![]()
![]()
![]()
![]()
No to je zas odvaha psát anonymně
, o přínosu příspěvku nemluvě
, vloženo do staré diskuze, aby se dotaz dostal k těm, co uvažovaly o koupi elokatoru a podobném zařízení.
jenny.fields píše:
K tomu elokatoru. Četla jsem to a je tam napsané, že to nelze sundat bez vědomí rodiče (vypadá to jako hodinky). Třeba na tělocviku ve škole musí děti určitě hodinky sundávat. Co s tím? Jak se to řekne učitelce, tak to někudy prosákne a spolužáci z toho budou mít akorát velkou srandu (pokud už ho nebudou mít všichni, což asi ne) a chudák dítě potom.
No právě, chlapík na těch stránkách satelitnidite.cz píše, že na ruku to nemá smysl dávat (třeba si jde dítě umýt ruce a namočí to, voděodolné to prý není).
Existuje taky toto: http://www.alza.cz/…-d225271.htm ![]()
Taky netrpelive cekam jestli nekdo napise nejakou konkretni zkusenost. Obavam se, ze se primo zkusenosti nedockame. Sledovani osob pro sve potreby jeste neni bezne. Doufam, ze se to brzy zmeni a az aktualne za nejaky rok budu lokator kupovat-jako ze urcite budu tak bude vice moznosti na trhu a mene „odvaznych“ anonymu.
Očipovala bych a to bez debat, je to nutné asi tak jako očkování. A dnešní doba tu nutnost jen podtrhuje.
Zdravím, kdysi byl na netu článek že od září 2015 se budou plošně čipovat novorozenci a to ať rodiče chtějí, nebo ne. Rodila jsem ten rok v červenci tak jsem byla v klidu. Nyní mám rodit na jaře 2018, vzpoměla jsem si na to a celkem mě to děsí, jak to teď je? Nebo to byl tehdá jen nějaký hoax? Nikdy bych s tím nesouhlasila a ani nechci aby to někdo udělal mému dítěti bez souhlasu ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, kdysi byl na netu článek že od září 2015 se budou plošně čipovat novorozenci a to ať rodiče chtějí, nebo ne. Rodila jsem ten rok v červenci tak jsem byla v klidu. Nyní mám rodit na jaře 2018, vzpoměla jsem si na to a celkem mě to děsí, jak to teď je? Nebo to byl tehdá jen nějaký hoax? Nikdy bych s tím nesouhlasila a ani nechci aby to někdo udělal mému dítěti bez souhlasu
Nebojte nikdo se necipuje. Rodila sem v roce 2016 a nic takového nebylo a neni
Proboha…!!! Tohle nemůže nikdo myslet vážně, že by tahle věc měla být povinností. Já osobně bych se tomu radikálně postavila, i soudně..
Více o rizikách čtěte zde.. už jen úvahy co vše může být čipem narušeno, jsou děsivé..
http://tadesco.cz/…e-jeste-cas/
http://www.burani.cz/…istr-chladek
To je ono. Myslím že to tenkrát bylo na více stránkách. Zakladatelka.
A nemohli by třeba být čipovaní chlapi? To by byla věc, panečku!
V Americe se nedávno v jedné firmě začali dobrovolně čipovat zaměstnanci a ještě v jedné firmě ve Švédsku. Jde s tím platit, hlásit si příchod a odchod a celkově to používat místo karet.