Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a čipovat kriminálníky …tak s tím bych sakra souhlasila. A pěkně jim ten čip přivrtat z vnitřní strany k páteři…jen ať se kuchne, když si bude chtít čip odstranit ![]()
my jsme šly se segrou do parku a děti pořád běhaly kolem nás a i tak synovec přiběhl že mu hodná paní dala kinder čokoládku
vůbec nic jsme nepostřehly ani jedna z nás a nikde jsme nikoho neviděly......dodnes mi to vrtá v kebuli
ale podle toho odkazu co dala veronika tak se daji monitorovat satelitem.....a určit kde se nachází
u nás se stalo ,že šla partička holek za školy ,najednou přijelo auto vtáhli holku do auta a byla fuč!! Naštěstí jí nechali někde o 30 km dál vystoupit z auta ,nic jí nebylo
jen vystrašená ![]()
Určitě jí taky rodiče říkali at se s nikým nebaví atd.. v některých případech je to k ničemu!!!
Jo, odkaz od Kamči je dobrý, ale furt je to moc velké na to, aby se to dalo pod kůži. Jako přívěsek nebo i pevný náramek - no nevím, už by to nemělo takový efekt.
A čipování kriminálníků - pod to se taky podepisuju - všema desti
![]()
Gina108 píše:
Jo, odkaz od Kamči je dobrý, ale furt je to moc velké na to, aby se to dalo pod kůži. Jako přívěsek nebo i pevný náramek - no nevím, už by to nemělo takový efekt.
A čipování kriminálníků - pod to se taky podepisuju - všema desti![]()
jasný,chtělo by to dovést k dokonalosti.....jinak to nemá smysl
Já nevím, no. Na jednu stranu chápu, že to může být užitečné. Na druhou stranu, kdybych byla únosce, tak samozřejmě první, co udělám je, že děcko zdroguju a někde v křoví mu ten čip vyříznu. Nebo se o to minimálně pokusím
Což je pro mě naprosto šílená představa, jak mi děcku někdo řeže do krku a hrabe se mu tam špinavýma prackama
![]()
Takže fakt nevím…
Jsem pro
, samožřejmě, jak jste již psaly, aby to funugovalo např. jako u aut, jinak je to celkem na prd
, ale pokud v případě, že se dítě ztratí, je aspoň malinkatá naděje, že se najde, tak mě bude aspon trošku hřát pocit, že jsem pro to udělala maximum, co jsme mohla…
scheryll - stala se mi taková příhoda. Šla jsem do obchodu, z kterého se snažili dostat pejska, který tam na sebe dorážel v zrcadle. I když ho zaměstnanci vyvedli ven, pes tam byl během chvilky znovu. Nakonec zavolali odchytovou službu, ta se tam dostavila, zrovna v situaci, kdy jsem vycházela z obchodu, se synem, vozíkem plným věcí a vajíčkem s malou. řekla jsem synovi, aby stál na místě, nikam nechodil, byla to opravdu chvilinka,stál u mě, a to ta, kdy jsem se otočila, abych nákupní vozík mohla dát do řady s vozíky.Nikam jsem nešla, jen jsem se otočila hlavou k vozíkům.Otočím se a syn byl pryč. Šel se prostě přes cestu mezi auta podívat, jak policajti toho pejska dávají do auta. Paní mi ho tam naštěstí odchytla, ale ten šok byl teda hnusný. Takže dítě nemůžeš mít NIKDY 100% pod kontrolou. Opravdu stačí málo a katastrofa je na světě ![]()
**scherryl prosím tě
to nemyslíš vážně že ne nonstop z pubertálním ditkem máš doma batole vid mám doma 8 lete dítě a to hodí ven samo ze spolužaky
neni pes abych ho chodila venčit ditě ma taky právo mit volny čas se svými kamarady behaji venku samozřejmě se bojim ale nic jineho ti nezbyva a dělat mu ostudu že muže ven jen z rodiči a co školy v přirodě třeba tabory tam nejsou take všechny děti pod 24 hodinovím dozorem
každopádně souhlasím taky mě to napadlo očipovat ale musi se to promyslet udělam všechno pro to abych své dětí měla pod kontrolou aspon takto ![]()
Když by mi to ukázalo nebo aspon policii kde se dítě nachází tak co by ne!Radši bych nechala očipovat než abych o děti přišla!
Nikdy bych to neudelala ![]()
Nikdo Vam nezaruci, z e ty cipy jsou jen pro to, aby jste si hlidali deti.
Je to na hlidani vsech a kdyz pujdes proti proudu, pojdeš- si te najdou a zlikvidujou? Kde to jsme- zadne soukromi, omezovani svobody......
Je hezke vedet, kde mam dite, ale takhle teda NE!!!!!
Nejsmutnejsi na vsem je, ze se to jednou stane a clovek prestane byt volnym druhem ![]()
Na tohle budou vždycky dost odlišné názory. Někdo pro, někdo proti. Určitě by to nemělo být povinné a pak je na každém, jak se rozhodne. Nemá smysl se tady nad druhou skupinou pohoršovat ![]()
Ja se na to takto nekoukam…omezovani lidske svobody
..Urcite by bylo mozne eventuelni cip v pozdejsim veku odstranit,ne?
A jedna se jen o deti a tem nemuzeme doprat volnost a svobodu ve vsech smerech.