Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Juro-dik
,ale me se ani o to zajimat moc nechce
..radej ty kousky casu,ktery si pro sebe ukradnu venuju tomu,co me bavi(treba tlachanim na emiminu
).. Vychazim jen z informaci,ktere mam,ze i to luxusni auto jde schovat,tak,aby ho hledaci system neobjevil(znam konkretni pripad-ale to je fuk)…proste lidi jsou koumaci,umi „precurat“vsechno,verim ze i cipy u deti by „machyrci“ umeli oblafnout.
Tak já budu trošku konkrétnější - satelit to luxusní auto vyčmuchá i pod 80 centimetrama železobetonu. Detaily nevím.
Promiň Juro, mám tě holt za děda vševěda ![]()
O Sherlogu vím akorát, že má krásné pátrací letadlo L200
plný zaměřovačů a buhvíjakejch ještě přístrojů
Každý ráno jsem na něj čučela, lítalo mi nad hlavou po cestě do práce, asi dělali nějaké pravidelné kontrolní lety, či čo a nejspíš ho i nasaděj, když pátraj po autech ![]()
Gino, ta Morava jo, ale myslím že dneska už lítají s helikoptérou. Ale je to fuk, tam je to vážně o know-how a co jsem letmo zaslechl, tak zaměstnávají opravdové machry. A i na to zaměřování z družice občas dojde…
Ahoj,
tak ja by som dieťa očipovať nenechala. Násilníci by čip vyrezali, takže je naprd, a že sa dieťa niekde zabudne? No tak buď mu môžem zavolať, alebo sa proste časom vráti, a v podstate sa mu nič nestalo, takže načo čip?
Možno som v tomto príšerne zastaralá, ale myslím si, že nie je dobre, aby sme preberali u detí zodpovednosť úplne za všetko. Oni sa inak zodpovednosti nenaučia, pokiaľ im žiadnu nedáme.
Myslíte si, že se jedná petici, která k něčemu povede nebo ne? http://www.registrpedofilu.cz/
Kaczenko, vzhledem k tomu, že bych se v tom registru mohl ocitnout i já (na základě slovního útoku jedné supermatky v bývalém bydlišti - odměna za třináct let práce ve volnočasových aktivitách pro děti) a vzhledem k tomu, co jsem si o sobě přečetl v diskusi o ztracené Aničce - takových ptákovin má tento stát nejmíň zapotřebí. Spíš bych aplikoval na nepřizpůsobivé obyvatelstvo nějakého Mussoliniho. A nepřizpůsobivý je pro mě ten, kdo odmítá respektovat demokratickou zásadu „svoboda tvé pěsti končí tam, kde začíná můj nos“. Včetně verbálních útoků.
Janddulee píše:
Ahojky holky! Dneska jsem náhodou narazila na tento článek..http://www.rozhlas.cz/zpravy/spolecnost/_zprava/unosu-deti-pribyva-oziva-debata-o-jejich-cipovani–802118 zajímá mě co si o tom myslíte ? nechali by jste si děti očipovat kdyby byla ta možnost? Já jsem teda proti přijde mi to strašné
a přijde ti to víc strašné než jít identifikovat tělo svého ztraceného dítěte? Čip pod kuži dát nenechám,ale od příštího roku pořídim Matyáškovi ten přívěsek a bude sledován družicí.Přívěsek stojí od 3-5000 a sledování 1500 ročně.Během vteřiny zjistim kde je a nebo on sám muže vyslat nouzovej signál
Jura007 píše:
Kaczenko, vzhledem k tomu, že bych se v tom registru mohl ocitnout i já (na základě slovního útoku jedné supermatky v bývalém bydlišti - odměna za třináct let práce ve volnočasových aktivitách pro děti) a vzhledem k tomu, co jsem si o sobě přečetl v diskusi o ztracené Aničce - takových ptákovin má tento stát nejmíň zapotřebí. Spíš bych aplikoval na nepřizpůsobivé obyvatelstvo nějakého Mussoliniho. A nepřizpůsobivý je pro mě ten, kdo odmítá respektovat demokratickou zásadu „svoboda tvé pěsti končí tam, kde začíná můj nos“. Včetně verbálních útoků.
Ahoj,diskusi o Aničce jsem nečetla,ale co se tam proboha psalo?
![]()
Janddulee píše:
Ahojky holky! Dneska jsem náhodou narazila na tento článek..http://www.rozhlas.cz/zpravy/spolecnost/_zprava/unosu-deti-pribyva-oziva-debata-o-jejich-cipovani–802118 zajímá mě co si o tom myslíte ? nechali by jste si děti očipovat kdyby byla ta možnost? Já jsem teda proti přijde mi to strašné
Nečetla jsem předchozí příspěvky..
Uvažovala bych o tom v případě, že by se čip dával na neviditelné místo, na různá místa a nebylo by možné jednoduchým způsobem zjistit, kde ho má a že ho vůbec má. Protože pokud by ho měly všechny děti na stejném místě (třeba u zápěstí po kůží), tak by se případný útočník nejdřív minimálně pokusil ho vyrvat a tím by dítěti mohl dost ublížit. Pokud by byl ve formě náramku, tak by pomohl jen v případě, že by se dítě ztratilo samo (a nikdo by neměl důvod mu ho vzít). ![]()
No něco v tom smyslu, že jsem potenciální osahávatel malých dětí. Děvčata to sice zaobalily, ale není těžké si to domyslet. No zkus si odlistovat tuhle diskusi pár stránek zpátky… Ohlas sem taky dolehl. Naštěstí sem ty omezeně myslící nelezou.
Pouze dvě diskutující na eMiminu - jedna z nich je Pudla, tu druhou si nepamatuju - se se mnou shodly v tom, že skutečný pedofil (bez dalšího stupňování úchylek, zejména sadistických) dětem neubližuje. Média ty diagnózy neuvěřitelným způsobem překroutí - a lidi to prostě masově žerou. No a pak má být člověk v klidu… ![]()
Jura007 píše:
No něco v tom smyslu, že jsem potenciální osahávatel malých dětí. Děvčata to sice zaobalily, ale není těžké si to domyslet. No zkus si odlistovat tuhle diskusi pár stránek zpátky… Ohlas sem taky dolehl. Naštěstí sem ty omezeně myslící nelezou.Pouze dvě diskutující na eMiminu - jedna z nich je Pudla, tu druhou si nepamatuju - se se mnou shodly v tom, že skutečný pedofil (bez dalšího stupňování úchylek, zejména sadistických) dětem neubližuje. Média ty diagnózy neuvěřitelným způsobem překroutí - a lidi to prostě masově žerou. No a pak má být člověk v klidu…
OMG
K tomu odkazu http://www.registrpedofilu.cz/ - (veřejné) referendum je snad celkem silné slovo, to nemůže vypsat kdokoliv. Na dané stránce není možné najít kdo ji provozuje což je celkem důležité, ale hlavně, že chtějí při vyplňování uvést rodné číslo. Ale lidi jsou blbí, vyplní to aby „chránili“ svoje děti, ale to že nebudou chránit svoje soukromí to je jedno. Opravdu nemám slov.
K použití slova pedofil v názvu, se vůbec nebudu vyjádřovat, to bychom museli poučit média i celou veřejnost aby ho nepoužívali v posunutém významu.
Čipování dětí - myslím, že tohle zatím nemá šanci projít takže je zbytečné o tom polemizovat.
Příspěvek upraven 31.10.10 v 20:54
Jura007 píše:
Juro, souhlasím s Tebou. Neboj, já tam nehlasovala
![]()
Ne, teď vážně. Také vím z přednášek, že sadistických pedofilů se tu pohybuje velmi málo. Spíše bych uvítala neveřejný registr sadistů. Ti by pak museli povinně dodržovat léčbu.
Tak se omlouvám za „informační zakopnutí“…
Ta diskuse, kde jsme řešili tu slovní přestřelku z diskuse o Aničce, se myslím jmenovala „Jak zajistit bezpečí svých dětí?“ - mně ty dvě diskuse prostě splynuly, tak se omlouvám… ![]()