Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak si myslim,ze snad kazdej normalni,fungujici rodic vstepuje diteti,ze se nema bavit s lidma,ktery nezna,s nikym nikam nechodit,ze skoly rovnou domu domluvenou cestou atd…ale jsou to jen deti,ktery obcas napadne jit treba jinudy a je to hned..
A nejakej unosce dite bafne,nalozi do auta a diteti je prd platny,ze je z domova naucene,co ma a co ne.
scheeryl píše:
jenomže tohle už je na zodpovědosti učitelek a ředitele či ředitelky školy
To je sice na odpovědnosti školy, ale k čemu ti to bude, když se ti dítě ztratí ![]()
Jsem pro čipování ![]()
Ještě by chtělo čipy domyslet tak, aby se daly vyhledávat jako třeba, když se ztratí houbař a toho najdou podle signálu na mobilu-to by byla paráda. Já jsem zase říkala, když jsem četla o rušení rodných čísel v občankách, tak nechat si udělat kérku (to bylo doma střeleno s nadsázkou).
Ještě by chtělo čipy domyslet tak, aby se daly vyhledávat jako třeba, když se ztratí houbař a toho najdou podle signálu na mobilu-to by byla paráda. Já jsem zase říkala, když jsem četla o rušení rodných čísel v občankách, tak nechat si udělat kérku (to bylo doma střeleno s nadsázkou).
Třeba mi vynadejte co jsem za matku ale dítěti bych čip pod kůži v životě nenechala dát jak už se tu psalo.. Ti co by chtěli mému dítěti ublížit by neměli problém to dítěti třeba vyříznout já jsem teda proti ![]()
scheeryl píše:
Pockej a v takovem pripade,ze by se mi ztratilo dite behem vyucovani,tak mi ho najde ucitelka,nebo reditelka?Co by mi bylo v tu chvili platny,ze oni maji za dite zodpovednost,kdyz by se mi dite uz ztratilo?
Anulka píše:
Jojo,prsne tak,za techto podminek,bych do toho sla..
dzarunka píše:
já myslím že je to nereálný a stejně zbytečný v tom smyslu,že kdyby se čipování dětí rozšířilo tak o tom i únosci budou vědět.....dítě ze všeho svléknout,naušničky sundají a určitě nějakej koumák vymyslí i detektor na čipy a nedej bože kdyby se implantoval pod kůži tak jsou schopný ho dítěti vyříznout......
Ano v případě plánovaných únosů to nebude překážka, ale v případě pedofilů nebo jen zašití se dítka někde u kamarádů jako to bylo nedavno to pomůže hodně
Holky, ruku na srdce, která z vás poslouchala rodiče na slovo a nikdy se po škole nezdržela s kamarádkou, nešla tama kama neměla …???
Já jsem to dělala taky - děti prostě takové jsou, nejsou to cvičené opice ![]()
Anonym0 píše:scheeryl píše:Pockej a v takovem pripade,ze by se mi ztratilo dite behem vyucovani,tak mi ho najde ucitelka,nebo reditelka?Co by mi bylo v tu chvili platny,ze oni maji za dite zodpovednost,kdyz by se mi dite uz ztratilo?
Souhlas ![]()
To zbaveni se cipu treba vyriznutim je realne..rikam,chtelo by to vymakat k dokonalosti.
Zatim tady spekulujem nad necim,co je neuskutecnitelne.
jo to je taky dost možný.. když prostě budou chtít tak si poradí.. nakonec se dítě obyčejným zbožím a budou vás na ulici kontrolovat jesi je dítě vůbec vaše.. stejně jako oblečení na krámě.. když někdo chce odejde do kabinky tam vyrve nebo nějakým jiným způsobem vyndá kod a oblečení si odnese
dzarunka píše:
já myslím že je to nereálný a stejně zbytečný v tom smyslu,že kdyby se čipování dětí rozšířilo tak o tom i únosci budou vědět.....dítě ze všeho svléknout,naušničky sundají a určitě nějakej koumák vymyslí i detektor na čipy a nedej bože kdyby se implantoval pod kůži tak jsou schopný ho dítěti vyříznout......
Souhlasím s Dzarunkou…Já bych ty čipy dala každému pedofilnímu deviantovi s nutností dodržovat léčebný proces…
Tak u organizovaných únosů vám prostě nepomůže nikdo, ani čip, ani policie a ani už zmiňovaná paní učitelka ![]()
Pokud to udělá nějaký pedofil, bezdomáč atd. atd. tak ten asi čtečku mít nebude, že?
Taky se dítko třeba ztratí po cestě domů a něam spadne, do studny … pořád si myslím, že je to dobrá věc, ale musí prostě vychytat spousta věcí, ale reálné by to TEORETICKY bylo!
VERONIKA píše:jestli budou děti po mně tak zešedivým......hlavně v pubertě,když si vzpomenu na ty noční tahy,nonstopy,přespávání u kluků,stopaření - co vše se mohlo stát
Holky, ruku na srdce, která z vás poslouchala rodiče na slovo a nikdy se po škole nezdržela s kamarádkou, nešla tama kama neměla …???Já jsem to dělala taky - děti prostě takové jsou, nejsou to cvičené opice
Nelík 01 píše:dzarunka píše:Ano v případě plánovaných únosů to nebude překážka, ale v případě pedofilů nebo jen zašití se dítka někde u kamarádů jako to bylo nedavno to pomůže hodně
tak pedofil by taky neměl problém se čipu zbavit ale kdyby ty čipy vymysleli a dovedli k dokonalosti tak jdu určitě do toho.....sama vím jakej jsem byla zmetek-hlavně v pubertě ![]()
Příspěvek upraven 26.10.10 v 11:38