Čipování dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
26.10.10 13:27

No nic, obraťme list, řekl Adam Evě… :-P Tlačí se mně do hlavy kousíček z Bible, konkrétně ze Zjevení svatého Jana (Apokalypsa). Tam se myslím že v ekumenickém překladu píše: „Jeden každý bude označen.“ Když to vztáhnu k tomuto tématu, tak ti autoři Bible byli asi pěkní fiškusové… :wink: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 13:28

Eemii, bohužel to tak je. Mě zneužíval po 3 roky a sestřenku (nevlastní sestru) dokonce znásilnil. Ale bohužel se na to přišlo 1,5 měs. před dovršením 18tých narozenin, takže stejně nebyl posuzován jako dospělý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
26.10.10 13:29

Jezisi to je hrozny :cry: :hug: ..a co ted?Asi se blbe ptam,tak kdyz tak neodpovidej.To zije normalni zovot,chodi do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 13:31
Eemii píše:
Jezisi to je hrozny :cry: :hug: ..a co ted?Asi se blbe ptam,tak kdyz tak neodpovidej.To zije normalni zovot,chodi do prace?

Má vlastní firmu, manželku se kterou má 2 děti a jedno z nich je holčička. Jeho manželka o všem ví a je jí to jedno :pocitac: Já už to nějak překonala, ale pokaždé, když si vzpomenu na tu holčičku, tak se rozklepu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.10.10 13:38

taky bych asi očipovala

Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
26.10.10 13:46
Kakika píše:
Eemii píše:
Jezisi to je hrozny :cry: :hug: ..a co ted?Asi se blbe ptam,tak kdyz tak neodpovidej.To zije normalni zovot,chodi do prace?
Má vlastní firmu, manželku se kterou má 2 děti a jedno z nich je holčička. Jeho manželka o všem ví a je jí to jedno :pocitac: Já už to nějak překonala, ale pokaždé, když si vzpomenu na tu holčičku, tak se rozklepu :cry:

8-o 8-o 8-o ..ty brdo,tak to je narez,jako myslim,ze to manzelce nevadi,to ja asi nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
26.10.10 13:48
Eemii píše:
Kakika píše:
Eemii píše:
Má vlastní firmu, manželku se kterou má 2 děti a jedno z nich je holčička. Jeho manželka o všem ví a je jí to jedno :pocitac: Já už to nějak překonala, ale pokaždé, když si vzpomenu na tu holčičku, tak se rozklepu :cry:
8-o 8-o 8-o ..ty brdo,tak to je narez,jako myslim,ze to manzelce nevadi,to ja asi nepochopim.

Tak to taky nechápu jak si mohla vzit takovýho člověka.

Kakiko to už vědela před svatbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.10.10 13:59
scheeryl píše:
kamarádky? nebo se s někým koho znáš domluvit aby dítě vyzvednul? dohodnout se s učitelkama? to snad není takový problém taky záleží na výchově pokud dítě ví zvlášť už tak staré jako je např Anička že se nemá bavit s cizími lidmi a nemá chodit parkama kde by se mohla ocitnou sama tak by se tohle nestalo.. nakonec se zjistí že ji unesl někdo známý rodiny

promin,ale nevíš o čem píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 14:02
Mišáček píše:
Eemii píše:
Kakika píše:
Eemii píše:

Oni se znali už v době, kdy… To byli kamarádi. Pak za ním byla i párkrát v kriminále. Jen její rodina to neví. Taky nechápu, na toto bych žaludek neměla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
26.10.10 14:14
Kakika píše:
Mišáček píše:
Eemii píše:
Kakika píše:
Eemii píše:

Oni se znali už v době, kdy… To byli kamarádi. Pak za ním byla i párkrát v kriminále. Jen její rodina to neví. Taky nechápu, na toto bych žaludek neměla :cert:

Koukám ona má žaludek dost silný,nechápu a to se nebojí je s ním nechat o samotě?Asi ne že? :roll: Je to hrozný,ta malá holčička se nemuže bránit pokud si k ní něco dovolí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 14:20
Mišáček píše:
Kakika píše:
Mišáček píše:
Eemii píše:
Kakika píše:
Eemii píše:

Oni se znali už v době, kdy… To byli kamarádi. Pak za ním byla i párkrát v kriminále. Jen její rodina to neví. Taky nechápu, na toto bych žaludek neměla :cert:
Koukám ona má žaludek dost silný,nechápu a to se nebojí je s ním nechat o samotě?Asi ne že? :roll: Je to hrozný,ta malá holčička se nemuže bránit pokud si k ní něco dovolí. :-(

Bohužel, malá v tom je nevinně a ona se neubrání. Nedokázala bych žít s chlapem, o kterém bych to věděla. A kdyby náááhodou ano (čistě hypoteticky), tak bych byla úplně paranoidní…pořád bych viděla, že jí chytá třeba jinak, než by chytal chlapce apod. Pedofilie je porucha, ze které se prostě člověk nevyspí. A když nechtěl ani brát prášky, protože ho moc tlumili, tak to vypovídá jen o tom, že jemu to prostě tak zřejmě vyhovuje. No jo, když on soudci řekl, že všeho lituje a že už to neudělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
26.10.10 14:36

Tak cipovani..
Prvni me napadlo-to by bylo super,hned najit dite,vedet kde je,dat mu treba na krk privesek…

No ale hned po te prvni myslence prichazi druha.Uchylaci,unosci,pedofilove..jiste nebudou na prostranstvi,nybrz v lese,ve sklepe..deti schovane,ci zahrabane v hline,ve studnach…ani nedomyslet.A to asi ctecky cipu nepomuzou.Nebo se mylim?Vzdyt,les(voda),signal rusi,v lese se neda odposluchavat,da se tam schovat auto,aniz by bylo nalezeno..tak proc ne dite :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.10.10 15:11

Any, je to otázka frekvence a vysílaného/přijímaného výkonu. Čím delší vlna (čím nižší frekvence), tím líp lesním porostem prochází. A celkově - zkus se trochu zajímat, jak funguje hlídání a hledání luxusních aut firmou SHERLOG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.10.10 15:17
Jura007 píše:
Any, je to otázka frekvence a vysílaného/přijímaného výkonu. Čím delší vlna (čím nižší frekvence), tím líp lesním porostem prochází. A celkově - zkus se trochu zajímat, jak funguje hlídání a hledání luxusních aut firmou SHERLOG…

A jak tedy? Jsem doufala, že nám to trochu vysvětlíš, pokud tedy je to tvá parketa :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.10.10 17:03

Gino, já jsem strojař, ne elektrotechnik. A za SHERLOGa mluvit nebudu, nepracuju tam… Ale informace se dají vyhledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová