Čipování dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
26.10.10 11:37
Kaczenka píše:
dzarunka píše:
já myslím že je to nereálný a stejně zbytečný v tom smyslu,že kdyby se čipování dětí rozšířilo tak o tom i únosci budou vědět.....dítě ze všeho svléknout,naušničky sundají a určitě nějakej koumák vymyslí i detektor na čipy a nedej bože kdyby se implantoval pod kůži tak jsou schopný ho dítěti vyříznout......
Souhlasím s Dzarunkou…Já bych ty čipy dala každému pedofilnímu deviantovi s nutností dodržovat léčebný proces…

Tak ti by byli první co by si ten čip vyřízli :think: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11
26.10.10 11:39

pokud se dítě ztratí má na tom vinu učitelka oni mají za úkol dítě ohlídat když jsou ve škole.. ony přebírají zodpovědnost za ty děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.10.10 11:40
Nelík 01 píše:
dzarunka píše:
já myslím že je to nereálný a stejně zbytečný v tom smyslu,že kdyby se čipování dětí rozšířilo tak o tom i únosci budou vědět.....dítě ze všeho svléknout,naušničky sundají a určitě nějakej koumák vymyslí i detektor na čipy a nedej bože kdyby se implantoval pod kůži tak jsou schopný ho dítěti vyříznout......
Ano v případě plánovaných únosů to nebude překážka, ale v případě pedofilů nebo jen zašití se dítka někde u kamarádů jako to bylo nedavno to pomůže hodně

Hele, a jak si vlastně myslíte, že ty čipy fungují? Já teda nejsem odborník, ale v souičasný době to fakt nejde, když se dítě zašije u kamaráda ho najít podle čipu, ani psa tak nenajdeš. Jak by se to provádělo? Jestli to opravdu jde, tak se nechám ráda poučit.
Mmch kde je Jura? :wink: Třeba by nám to vysvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
26.10.10 11:41
scheeryl píše:
pokud se dítě ztratí má na tom vinu učitelka oni mají za úkol dítě ohlídat když jsou ve škole.. ony přebírají zodpovědnost za ty děti

To máš sice pravdu, ale ONA mi ho nenajde a co mi pomůže, že má zodpovědnost???

Viděl jsi včera zprávy?
Učitelka v MŠ hlídá 15 dětí a má 3 promile v krvi 8-o :cert:

Příspěvek upraven 26.10.10 v 11:41

• Citovat
  • Upravit
15054
scheeryl píše:
pokud se dítě ztratí má na tom vinu učitelka oni mají za úkol dítě ohlídat když jsou ve škole.. ony přebírají zodpovědnost za ty děti

a k čemu to je když bude mít za to někdo vinu......dítě ti to nevrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

tak s tímhle souhlasím.. a´t očipujou ty hajzly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
26.10.10 11:42

Gino - už dávala odkaz kamča.dalmatinka o sledování přes družici! Najdu a vložím!
Ideální by bylo kdyby to bylo jako u vyhledávání aut :palec:

• Citovat
  • Upravit
11
26.10.10 11:43

já jsme za každej prohřešek byla bita a mámě bylo jedno jesi mě seřezala před kamarádama nebo doma.. musela jsem poslouchat a´t jsem chtěla nebo nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
26.10.10 11:44

Já bych taky nechala své děti očipovat :palec:
Nevidím na tom nic špatného!!!! V situaci jako jsou ted rodiče Aničky bych se nikdy nechtěla ocitnout :zed: !!Mám 10letou dceru a ta jezdí do kroužku sama ,do školy ze školy taktéž ,nedovedu si představit jak jí všude doprovázím!! Jasně že poučená je ,že se nemá bavit s cizíma,nikomu nesedat do auta atd…Bohužel to nemusí někdy stačit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
scheeryl píše:

To je jasné, ale jak ti to vrátí to dítě? Nebo se ti bude líp žít, když budeš moct vinu svalit na někoho jiného????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA

Tento odkaz dávala kamča na diskuzi o Aničce :-?

Kamča.dalmatinka píše:
Jinak ta družice http://www.edacz.cz/…ni-osob.html strašná vychytávky.Přístroj cca 5000+ se platí každej rok 1500 za sledování
  • Citovat
  • Upravit
23847
26.10.10 11:45

Ty řeči o zodpovědnosti rodičů :roll: No zkus to vyprávět rodičům té Aničky, nebo jestli si pamatujete na dvanáctiletého Jakuba, co ho zabil slovenský pedofil. Ten jeho tatínek byl v TV, vypadal jako slušný člověk, co na dítě nes…(ne jako ti cikáni, co ani neměli fotku svého děcka), říkal, že ho samosebou naučili, že nemá mluvit s cizími lidmi atd. no a stejně ho ten úchylák přelstil, oni se totiž umí chovat velmi důvěryhodně a přátelsky, s dětmi to umí. A ve dvanácti bych tedy jako dítě raději měla GPS čip, než rodiče pořád za zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
26.10.10 11:46

To jako že bych měla klid v duši že se ztratil učitelce a aspon by někdo nesl vinnu?pěkná blbost když bych věděla že se takoví čip dá dat šla bych do toho hned,byla bych klidnější.A co učitelka pohlídá ve škole ale co když je dítě venku tam mi ho pohlídá kdo?nebo bych ho už vubec nepouštěla ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
scheeryl píše:

Chápu jak to myslíš, ale když už ti dítě učitelka ztratí, asi těžko ho ona znova najde.

K tématu…svému dítěti bych čip pod kůži nedala (ne, že by mi vadilo přirovnání k psovi, ale ta možnost, že ho vyříznou…). Pokud by šlo umístit čip do šperku, spony do vlasů a já nevím čeho všeho (prostě co by v případě, že únosci čip najdou, mohli odstranit aniž by mi dítě museli rozřezat), tak bych byla pro. Samozřejmě, vždy je možnost, že na čip přijdou, ale to spíš v případě, že o tom vědí. Jen si vemte, kolik psů se čipuje a stejně se kradou a přitom spousta z nich má čip. Takto jsme sháněli jorkšírku, nakonec našli v útulku a myslíte si že tam jí čip zkontrolovali? Ani náhodou.

Stejně je to všechno jedno velké KDYBY. Současné technologie prostě nedokáží být tak malé a zároveň sledovatelné „on-line“ bez nějakých čteček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

na druhou stranu, když už se dítě ztratí, tak je jedno, jestli chip má nebo ne … chip je vlastně jen na to, aby ho doručili, tam, kde bydlí. je to stejný jako se psem.. známý měli psa očipovanýho a ztratil se jim nakonec ho našli až měsíc v úplně jiným městě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová