Cítím se mizerně, jsem špatná kamarádka

Anonymní
2.10.13 10:44

Cítím se mizerně, jsem špatná kamarádka

Ahoj holky, prosím vás, omluvte anonym a omluvte mě, že tu možná budu psát hlouposti, ale tak moc se potřebuji vypovídat, je mi hrozně mizerně, mám asi nějakou velikánskou morální kocovinu.
O víkendu jsem byla s manželem u mé kamarádky (známe se pouze rok, nastěhovali jsme se sem do města nedávno), pozvali nás na „párty“, přespali jsme u nich, ale strašně moc se popíjelo a já to hrozně přehnala, dlouho jsem nepila a pak jsem neustále něco povídala, skoro jsem nikoho nepustila ke slovu, povídala jsem různé historky, některé fakt osobní ;)A pak jsem furt mluvila o sobě, jak jsem úžasná a dokonalá, přitom já si to o sobě nemyslím, proč jsem to povídala???jak nějaká nafoukaná pipina :,( a asi 3 hodiny si vůbec nepamatuji, nevím co jsem dělala a vykládala :oops: A prý jsem usnula na záchodě a kamarádka mě musela táhnout do postele :oops: :oops:
Manžel je teda v pohodě, nic mi nevytknul, takže snad to nebylo tak hrozné a ráno všechny bolela hlava, takže asi byli trochu opilí taky, je fakt, že se toho vypilo hodně, ale holky já se cítím tak mizerně, že jsem takhle dopadla a hlavně jsem kamarádce slíbila pomoc s přípravou chlebíčků a tak dál a nepomohla jsem jí s ničím, ani ráno s úklidem, jsem hrozná kámoška a bojím se, že už se mi teď po tomto bude vyhýbat. Přitom já jí úplně zbožňuju, nerada bych, abych o tuto kamarádku přišla, kvůli mému opilectví. I se hrozně stydím, takže jsem s ní ještě nemluvila, jen jsem jí na kliku pověsila čokoládu jako omluvu, ona se neozvala, nevím jak to nyní napravit, co udělat. Nechci jí psát a vnucovat se, mám počkat až se ozve sama? psala jsem jí už několik omluvných sms a vždycky napsala, že v pohodě všechno, ale cítím se trapně. Mám to nechat vyšumět? Počkat co se z toho vyvine? Možná to moc řeším, jsem na mateřský, ona je pracovně vytížená přes týden, tak se moc nevidíme.
Děkuji za vyslechnutí :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.10.13 10:47

Zašla bych s ní na kávu a o tom mejdanu bych si promluvila, pak poznáš co si o tom myslí. každý se někdy opije, dělá a žvaní blbosti, to si nevyčítej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.10.13 10:51

Skoro každý by ti na omluvnou sms odepsal, že v pohodě.. Vytáhni jí ven, pozvi jí na oběd, do kina, do vířivky, vynahraď jí to nějak jinak. Jste kamarádky, tak nebuď srab a nevěš nic na dveře a nepiš sms, pěkně z očí do očí, seber kuráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
2.10.13 11:00

To se poddá, taky jsem měla pár „výborných“ zážitků a většinou jsme v opilosti dokonalé, umíme tančit, sluší nám to… :roll: no jo, pak přijde probuzení a pocit trapnosti, známe! nedramatizuj, napiš omluvu, dejte kafe a pocit trapnosti přejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.13 11:03

Kup bonbošku, zajdi za kamarádkou, omluv se, vysvětli. pokud není prdlá, tak pochopí ;) pro příšte už si dáš majzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
2.10.13 11:09

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to usnutí na záchodě je dobré! ale nechci se vysmívat, jen mě to pobavilo. Stane se. Znám to z obou stran. Představ si, že jsi na jejím místě. Byl by to důvod k přerušení přátelství? Asi ne :) Hlavu vzhůru, ještě se tomu spolu zasmějete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.10.13 11:12
@DodaS píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to usnutí na záchodě je dobré! ale nechci se vysmívat, jen mě to pobavilo. Stane se. Znám to z obou stran. Představ si, že jsi na jejím místě. Byl by to důvod k přerušení přátelství? Asi ne :) Hlavu vzhůru, ještě se tomu spolu zasmějete :mrgreen:

no ještě je tam to tříhodinový okno :lol: A jestli se pak zakladatelka probudila s kalhotkama naruby.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
2.10.13 11:19

Jeva a já už myslela, že se dočtu, že jsi jí sváděla manžela :D Uričtě to nebude řešit, v opilosti je každý „úžasný“ :lol: No a že jsi jí nepomohla - tak jí to kdyžtak vynahraď, příště chystáš ty… ;) Omluvou nic nezkazíš, ale řekla bych jí to osobně, že se cítím trapně a víc bych neřešila, vždyť to se stává :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.10.13 11:27

No, s flaškou za ní asi nechoď :mrgreen: ;), ale pozvi ji na kafe… já si myslím, že to pochopí, být na jejím místě, asi bych si tě chvilku lehce dobírala a pořádně bych se tomu zasmála… no, ženská na mateřské, vypuštěná z řetězu… na to má asi nárok každá z nás… ;)
Pokud jsi jí nesvedla manžela nebo nenapáchala žádnou podobnou újmu, tak jsi neudělala nic tak strašného, aby tě vymazala ze svého života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.10.13 12:03

Jste si všechny jisté, že to kamarádka pochopí?

Třeba je jiné nátury, a pochopila, že takovou kamarádku raději nechce. :think:

Zakladatelko, přeju Ti, ať se pletu. :kytka: Teď bych dala tak týden pokoj, a pak bych se zkusila domluvit na tom kafi.

Omluvných sms bylo myslím už dost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.10.13 12:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás, omluvte anonym a omluvte mě, že tu možná budu psát hlouposti, ale tak moc se potřebuji vypovídat, je mi hrozně mizerně, mám asi nějakou velikánskou morální kocovinu.
O víkendu jsem byla s manželem u mé kamarádky (známe se pouze rok, nastěhovali jsme se sem do města nedávno), pozvali nás na „párty“, přespali jsme u nich, ale strašně moc se popíjelo a já to hrozně přehnala, dlouho jsem nepila a pak jsem neustále něco povídala, skoro jsem nikoho nepustila ke slovu, povídala jsem různé historky, některé fakt osobní ;)A pak jsem furt mluvila o sobě, jak jsem úžasná a dokonalá, přitom já si to o sobě nemyslím, proč jsem to povídala???jak nějaká nafoukaná pipina :,( a asi 3 hodiny si vůbec nepamatuji, nevím co jsem dělala a vykládala :oops: A prý jsem usnula na záchodě a kamarádka mě musela táhnout do postele :oops: :oops:
Manžel je teda v pohodě, nic mi nevytknul, takže snad to nebylo tak hrozné a ráno všechny bolela hlava, takže asi byli trochu opilí taky, je fakt, že se toho vypilo hodně, ale holky já se cítím tak mizerně, že jsem takhle dopadla a hlavně jsem kamarádce slíbila pomoc s přípravou chlebíčků a tak dál a nepomohla jsem jí s ničím, ani ráno s úklidem, jsem hrozná kámoška a bojím se, že už se mi teď po tomto bude vyhýbat. Přitom já jí úplně zbožňuju, nerada bych, abych o tuto kamarádku přišla, kvůli mému opilectví. I se hrozně stydím, takže jsem s ní ještě nemluvila, jen jsem jí na kliku pověsila čokoládu jako omluvu, ona se neozvala, nevím jak to nyní napravit, co udělat. Nechci jí psát a vnucovat se, mám počkat až se ozve sama? psala jsem jí už několik omluvných sms a vždycky napsala, že v pohodě všechno, ale cítím se trapně. Mám to nechat vyšumět? Počkat co se z toho vyvine? Možná to moc řeším, jsem na mateřský, ona je pracovně vytížená přes týden, tak se moc nevidíme.
Děkuji za vyslechnutí :srdce: :srdce:

Hele úplně jednoduchý… koupila bych co má ráda, zašla za ní a omluvila se. Normálně bych to udělala humorným stylem a všechno na ní vybalila. Že si pamatuješ jak jsi říkala jak jsi dokonalá tak se jdeš pokusit dokonale omluvit, že tohle teda byl pořádnej trapas a zeptala bych se čím jí to můžeš vynahradit, jestli třeba ví o nějakém úplatečku, který by pomohl společně se slibem, že už NIKDY NEBUDEŠ PÍT! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

Já osobně bych to takhle udělala a kdybych byla ta kamarádka tak tohle by mě taky rozhodně pobavilo a odpustila bych :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
2.10.13 12:08

Upřímně tě to mrzí a to je hlavní. Sms bych už nepsala a za pár dní kamarádku někam pozvala a řekla bych ji co máš na srdci. Znáte se rok, tak pokud taková opravdu nejsi (jak si se ukázala v opilosti), ví to a bude to v pohodě. Stalo se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.10.13 12:11

@Clarkia já to beru tak, že kamarádka mě má ráda takovou, jaká jsem, i se všemi nedokonalostmi a nedostatky a chybami… pokud je její kamarádství podmíněno něčím konkrétním, tak to není dobrá kamarádka… pokud by se zakladatelka opíjela při každé návštěvě kamarádky, je to jiné, to se jí líbit nemusí a takovou kamarádku by chtít nemusela, to je jasné… ale nárok na nějakou tu „zmýlenou“ snad má každý…
Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.10.13 12:13

Popravdě, nějak nechápu, co si jí provedla tak strašnýho, že se jí musíš furt dokola omlouvat a že tě to tak tíží… že si jí nepomohla s přípravama nebo úklidem - a co? však ví, jak ti bylo, se společně můžete zasmát, jak jsi byla jak dělo a jede se dál, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
2.10.13 12:30

No kazdej sme jinej, ale moralni kocovina na nas dopada asi na vsechny stejne. Osobne bych z toho nedelala vedu: proste si se opila, nikomu si neublizila a manzela si ji nesvedla…nic silenyho, co by melo naznacovat konec vaseho pratelstvi.

Ja bych ji zavolala a pozvala na sklenicku. Pokud by tohle „provedla“ kamaradka me, urcite by to nase pratelstvi nijak (!) neovlivnilo a za pozvani na sklenicku bych byla prestastna.

Urcite to neni situace, ale „za rok se tomu budete smat“ - ja bych se tomu smala uz dneska, moralni kocovina se me drzi zhruba 48h. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová