Článek na facebooku o výchově

558
12.7.18 11:45

Článek na facebooku o výchově

Přeji krásný den, nedávno jsem na facebooku opakovaně narazila na článek psaný mužem o tom, jak na zástavce pozoroval matku se synem. Ta mu nesla tašku a synek si kráčel jen tak polehku. Mělo to být zamyšlení nad tím, jak mámy synům a manželům posluhují.
Chtěla jsem poslat odkaz kamarádce, se kterou jsem se o textu včera bavila, ale za boha ho nemůžu najít. Nemáte ho náhodou někde? Moc díky. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22796
12.7.18 12:01

Třeba tady https://www.zenysro.cz/…mama-je-dama (jinak na FB „Táta parťák“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
12.7.18 12:02

A kdyby tam stála s dcerou a té nesla tašku, tak je to zamyšlení nad čím? :think: Co to je zase za hovadinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.7.18 12:08

Co je to za hovadinu? Zrovna nedávno jsme takového inteligenta potkali… Kluk nenesl nic já batoh a v každé ruce brašny… Hned měl kecy, že jde na lehko a mel by mi pomoct :pocitac: přitom já byla ráda, že únavou vůbec ten kousek ušel. Dědek sebou málem sekl, když jsem mu řekla, co má kluk za sebou… Pochybuju, že by to zvládl.

• Citovat
  • Upravit
12328
12.7.18 12:13
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
12.7.18 12:13
@krtek93
@krtek93 píše:
Třeba tady https://www.zenysro.cz/…mama-je-dama (jinak na FB „Táta parťák“)

Moc díky.??? To je přesně ono. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.7.18 12:14

prectete si ten clanek,je fakt dobrej.jak to popsala zakladatelka,zni to jako hovadina,ale smysl clanku je trochu jinde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
12.7.18 12:17
@unuděná píše:
prectete si ten clanek,je fakt dobrej.jak to popsala zakladatelka,zni to jako hovadina,ale smysl clanku je trochu jinde :palec:

Se urazím. :mrgreen: A já se tak snažila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
12.7.18 12:19

Tak na tátu parťáka už jsem na fb narazila. Je to blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.7.18 12:21
@pukacu píše:
Se urazím. :mrgreen: A já se tak snažila. :lol:

ale vzdyt vis,jak to myslim :* vytrzene z kontextu to pusobi jako urazka matkam,ktere vezmou diteti aktovku,ale v clanku je to pekne rozebrane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
12.7.18 12:26
@Huk píše:

Tak já ho osobně neznám, tak nemohu soudit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
12.7.18 12:27
@unuděná píše:
ale vzdyt vis,jak to myslim :* vytrzene z kontextu to pusobi jako urazka matkam,ktere vezmou diteti aktovku,ale v clanku je to pekne rozebrane :palec:

Já vím. :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.18 12:27
@Huk píše:

Souhlasim… V tomhle clanku ma mozna v necem castecne pravdu, ale ano, je to b*b.

• Citovat
  • Upravit
7748
12.7.18 12:29

A co rodiče, kteří synáčkovi s pomocí právníka ve škole vydupou, že nemusí dělat úkoly.? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
12.7.18 12:34
@lucenka píše:
Co je to za hovadinu? Zrovna nedávno jsme takového inteligenta potkali… Kluk nenesl nic já batoh a v každé ruce brašny… Hned měl kecy, že jde na lehko a mel by mi pomoct :pocitac: přitom já byla ráda, že únavou vůbec ten kousek ušel. Dědek sebou málem sekl, když jsem mu řekla, co má kluk za sebou… Pochybuju, že by to zvládl.

Ale tak toto je zase něco jiného. Jsou i rodiče, kteří za dítě nosí opravdu vše, aniž by dítě za sebou mělo celodenní tůru ať pěšky či na kole či jiný fyzicky náročný výkon.

Párkrát když jsem vyzvedávala dceru přímo ve škole po vyučování, mě paní učitelka vždy pochválila, když jsem nechala nést aktovku dceru a né že jsem ji nesla já sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí