Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přeji krásný den, nedávno jsem na facebooku opakovaně narazila na článek psaný mužem o tom, jak na zástavce pozoroval matku se synem. Ta mu nesla tašku a synek si kráčel jen tak polehku. Mělo to být zamyšlení nad tím, jak mámy synům a manželům posluhují.
Chtěla jsem poslat odkaz kamarádce, se kterou jsem se o textu včera bavila, ale za boha ho nemůžu najít. Nemáte ho náhodou někde? Moc díky. ????
Třeba tady https://www.zenysro.cz/…mama-je-dama (jinak na FB „Táta parťák“)
A kdyby tam stála s dcerou a té nesla tašku, tak je to zamyšlení nad čím?
Co to je zase za hovadinu?
Co je to za hovadinu? Zrovna nedávno jsme takového inteligenta potkali… Kluk nenesl nic já batoh a v každé ruce brašny… Hned měl kecy, že jde na lehko a mel by mi pomoct
přitom já byla ráda, že únavou vůbec ten kousek ušel. Dědek sebou málem sekl, když jsem mu řekla, co má kluk za sebou… Pochybuju, že by to zvládl.
@krtek93 píše:
Třeba tady https://www.zenysro.cz/…mama-je-dama (jinak na FB „Táta parťák“)
Moc díky.??? To je přesně ono. ![]()
prectete si ten clanek,je fakt dobrej.jak to popsala zakladatelka,zni to jako hovadina,ale smysl clanku je trochu jinde ![]()
@unuděná píše:
prectete si ten clanek,je fakt dobrej.jak to popsala zakladatelka,zni to jako hovadina,ale smysl clanku je trochu jinde
Se urazím.
A já se tak snažila. ![]()
@pukacu píše:
Se urazím.A já se tak snažila.
ale vzdyt vis,jak to myslim
vytrzene z kontextu to pusobi jako urazka matkam,ktere vezmou diteti aktovku,ale v clanku je to pekne rozebrane ![]()
@Huk píše:
Tak na tátu parťáka už jsem na fb narazila. Je to blb.
Tak já ho osobně neznám, tak nemohu soudit. ![]()
@unuděná píše:
ale vzdyt vis,jak to myslimvytrzene z kontextu to pusobi jako urazka matkam,ktere vezmou diteti aktovku,ale v clanku je to pekne rozebrane
Já vím.
![]()
@Huk píše:
Tak na tátu parťáka už jsem na fb narazila. Je to blb.
Souhlasim… V tomhle clanku ma mozna v necem castecne pravdu, ale ano, je to b*b.
A co rodiče, kteří synáčkovi s pomocí právníka ve škole vydupou, že nemusí dělat úkoly.? ![]()
@lucenka píše:
Co je to za hovadinu? Zrovna nedávno jsme takového inteligenta potkali… Kluk nenesl nic já batoh a v každé ruce brašny… Hned měl kecy, že jde na lehko a mel by mi pomoctpřitom já byla ráda, že únavou vůbec ten kousek ušel. Dědek sebou málem sekl, když jsem mu řekla, co má kluk za sebou… Pochybuju, že by to zvládl.
Ale tak toto je zase něco jiného. Jsou i rodiče, kteří za dítě nosí opravdu vše, aniž by dítě za sebou mělo celodenní tůru ať pěšky či na kole či jiný fyzicky náročný výkon.
Párkrát když jsem vyzvedávala dceru přímo ve škole po vyučování, mě paní učitelka vždy pochválila, když jsem nechala nést aktovku dceru a né že jsem ji nesla já sama.