Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Fakt? nejsem blázen? takovej stín jsem měla na prvním ovu testu a pak čárka sílila, tak snad bude sílit i tato
Zkusím pár dní počkat a testnout znovu.
Holky já že srandy zkusila i ovu test a koukejte sílí jako blázen
@Míša38 jo to já nevím
ale je to možné
takhle mi nesílí ani před ovu..oni lh a hcg jsou skorem na stejné bázi takže logicky to možné je
ale nevím no ![]()
@Míša38 tak na tom negativu sice asi 2 čárky vidím, ale ta první je moc tmavá… ![]()
Ahoj holky, od dalšího cyklu začínám taky s Clostíkem, můžu se zeptat jaký jste měli problém když vám jej nasadili (PCO, anovulace…) a za jak dlouho po užívání se zadařilo??? Předem mnohokrát děkuji a držím palce dušíkům aby jen sílily ![]()
@Žužlajda U mě byl problém anovulace, nasazeno 1 měsíc a jestli se zadařilo čekám…přeju hodně štěstí a brzy dvě // ![]()
@Žužlajda ahoj u mě byl problém pro zdá se povedlo taky čekám nějak si se mnou ty testy hrajou
a jaký máš problém ty? ![]()
My se snažili 9 měsíců a otěhotněla jsem, bohužel brzy SP, teď se od té doby snažíme 8 měsíců, horm. profil mám dobrý, na laparce jsem taky byla tak doktor zkouší ještě na 3 měsíce Clostík a jak nezabere tak CAR, akorát je mi to trochu divné a nevím jestli to mám do sebe cpát, když mám ovulku ![]()
Tak holky asi tak v 5 ráno mi vzbudila děsná ale fakt děsná bolest až mi vyhrkli slzy jakoby na čípku…tak sem vstala a šla na wc s tím že sem to teda jako dostala a nic tak sem udělala poslední mamatest a je to tam snad 14DPO ![]()
@Alexandraf asi jo viď
dnes mi ještě přítel přiveze dr maxe ať mám srovnání ale asi je to tam
děkuji moc za veškerou podporu
![]()