Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.15 16:36

@RomanaBl to bude dobre :palec: já třeba po clostiku nemela ovu 14den ale az 17dc a i ty 3dny udělají hodne, držím vše co jde aby hCG rostlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
7868
15.1.15 16:37

@RomanaBl
Gratulujuuuu :hug: ted uz muzu :hug: :hug:
Ta hodnota je v norme, at uz si jde strasit jinam! :mrgreen:
Ja mela hodnotu 2 dny po terminu ms 106 a taky mi nikdo nic nerikal, pry je to v poradku :hug:
Takze parada :dance: :dance:
Malej je taky o 2 dny mensi, nevim, kde se stala chyba, kdyz jsem mela na ovulku Pregnyl, ale to je fuk :mrgreen: asi se nekde cestou coural, no chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
15.1.15 16:39
@Anonymní píše:
@RomanaBl to bude dobre :palec: já třeba po clostiku nemela ovu 14den ale az 17dc a i ty 3dny udělají hodne, držím vše co jde aby hCG rostlo :hug:

děkuji mockrát snad poroste se dovím zítra :D doufám že výsledky budou ještě ten den nechci čekat do pondělí to bych se z toho asi zbláznila :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.1.15 16:39

@nellys85
Drzim palecky, aby silil :hug:
A kdyz srovnas ty testiky, dusik sili? :andel: na tom testiku se neco rysuje, moc ti to preju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
15.1.15 16:42

@Alexandraf nooo snad to bude v pořádku :) konečně to můžu s někým srovnat :) a já ještě ani nemám jakoby vynechanou ms…dle posledního cyklu by měla dojít za dva dny :D snad nedojde :D…hele myslíš že se mám obávat té cysty??? vůbec nevím zda je v pořádku že mi pobolívá tam kde je…dr povídala že když to bude bolet nějak hodně tak okamžitě do nemocnice…ale to mluvila o tom mimoděložním ne o cystě…tak nevím teď…zda to pobolívá od té cysty nebo od toho mimoděl :D…sem hrozná vím ale mam strach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.1.15 16:45

@RomanaBl
Nejsi hrozna, ja se taky bala, ze je to mimodelozni, az do 8.tt me pichalo vpravo na vajecniku, presne tam, kde byl folik. Ale mudr tam nic nevidela, takze to bylo roztahovanim delohy ;)
Tak ms uz ti nedojde, to je jasny. Nahodou, to je krasna hodnota, kdyz mas teprve pred terminem :potlesk:
Ta cysta se vstreba, neboj :hug: muze te tam v tom mistu pichat a tlacit, ale casem zmizi :hug: delaji se hodne casto na zacatku tehu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
15.1.15 16:48
@Alexandraf píše:
@nellys85
Drzim palecky, aby silil :hug:
A kdyz srovnas ty testiky, dusik sili? :andel: na tom testiku se neco rysuje, moc ti to preju :hug:

Když se podívám na ten pondělní, tak je tam spíše jen náznak a slabá čárka, ten dnešní je široký a líp vidět, takže sílí, ale nejde mi do hlavy, proč tak pomalu, přece jen je tam rozdíl tří dnů…jinak dnes mě chytali šílený křeče v podbřišku…děkuju, taky si to moc přeju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.1.15 16:51

@nellys85
Tak pokud sili, tak to bude dobry :hug: kdyby carka byla porad stejna, tak to dobry neni :hug:
Me testy taky pomalu silily, z toho si hlavu nedelej :*
Hodne odpocivej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
15.1.15 17:04
@Alexandraf píše:
@nellys85
Tak pokud sili, tak to bude dobry :hug: kdyby carka byla porad stejna, tak to dobry neni :hug:
Me testy taky pomalu silily, z toho si hlavu nedelej :*
Hodne odpocivej :hug:

Doufám, no odpočívat moc nemůžu, v práci je to náročný, ale budu na sebe dávat pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.1.15 10:18

Holky dnešní ko mě moc potěšila sliznici mám dle dr úplně delanou pro miminko krásných 15 mm vysokou něčím co to znamená ale poslouchalo se to dobře no a viděla tam prosviceni ale jen maličký tak v pul2 budu volat na výsledky krve a snad už to bude ok dneska tam byla nějaká úplně cizí dr a naprosto úžasná já na ní hned jak je velký riziko mimodel atd a ona ať se tím netrápím že se to sice může stát ale uklidňovala že bych měla bolesti atd.. :-) v po jdu na další ko :-D to uz tam konečně bude moje dr :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
16.1.15 10:59

@RomanaBl :mavam:
Urcite je mrnousek na spravnym miste :hug: kde by se taky coural, to by neco videl :mrgreen:
A ta dneska kontrola dopadla super, to mam radost :hug:
Budu tady nakoukavat na ty vysledky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.1.15 11:02

Holky, beru 2. cyklus Clostík (ale ovu mám normálně, můj dr - teď už bývalý mi ho nasadil jen na zkoušku) A bolí, nebo spíš píchá mě na levém vaječníku, někdy je to silná křeč, někdy mírnější, nemůže to být cysta? Jsem 5. DC do ovu hodně daleko, já na kontrolní UTZ nechodím, řekl mi, že není potřeba, ale už jsem objednaná k novému.
Měli jste někdo cystu a jak se projevovala? Já myslela, že i když se udělá, že třeba s MS odejde, ale už mám po MS a mám bolesti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
16.1.15 11:08

@Whynot :mavam: ahoj
Nejak nechapu, proc ti ho doktor nasadil, kdyz ovu normalne mas. To je uplne zbytecny, zbytecne do tebe cpe hormony :nevim: ja bych ho, byt tebou, asi nebrala :think:
Muze to byt cysta. Ja ji mela taky, sice ne z Clostiku, ale ze zlutyho teliska, ale to vyjde na stejno. U me trvalo 3 cykly, nez uplne zmizela. Musela jsem chodit na vyvolavacky, protoze mi kvuli ni meskala i ms :cert:
Je dobre, ze uz jsi objenana k jinymu :palec: tak drzim palecky, aby kontrola dopadla co mozna nejlip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.1.15 11:23

@Alexandraf

Děkuji, uvidím co mi řekne ten dr. Taky to nechápu, neměl ani spermio, ani mi nedělal ultrazvuky, nic. Doberu ho, beru už 2. cyklus jednu tabletu denně a snad mi nějak nerozhodí můj jinak pravidelný a fungující cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
16.1.15 11:27

@Whynot
Tak uvidis, co ti rekne ten novy doktor :hug:
Koukala jsem do podpisu, ze spis bude u vas problem ve spermiu, vid? V tom CARu vam urcite pomuzou, myslim, ze ten Clostik je na prd :hug:
Drzim palecky, aby se co nejdriv zadarilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital