Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
13.1.15 14:48

@RomanaBl
Zadny asi, ale urcite ;)
Skoc si na krev, ta ti to potvrdi :kytka: a Maxe pak zkus, tam uz bude pekna carka :kytka:
Neni vubec za co :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.1.15 14:51

@Alexandraf na krev doufám že mi dr vezme hned zítra :) ráno jí tam hned cinknu a budu doufat :) potřebuji i neschopenku kvůli práci :) takže musím co nejdřív takže jí budu pořádně lanařit a do té doby udělám maxe :D :D snad bude čárka hezčí než na mamatestu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.1.15 14:53

@RomanaBl
Jj, to si tam skoc :hug: urcite te vezme, kdyz reknes, ze se zadarilo :dance:
Ja mam taky neschopenka od potvzeni tehu z krve :hug:
Pak sem hod foto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.1.15 14:57

@Alexandraf hodím určitě :) páni já se ale nechci zatím radovat :) ale sem plná pocitů a tak :D je to zvláštní pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.1.15 15:01

@RomanaBl
Pockej do ty krve a pak uz trosku muzes :* :lol:
Vim, jak se citis :andel: ja tomu dlouho nemohla uverit a bala jsem se az do 13.tydne, aby se nic nestalo :hug: ale ten pocit jsem si uzivala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.1.15 15:06

@Alexandraf a přejde ten strach vůbec někdy??? :D já jsem dneska jako kdyby mě i přestali bolet prsa jen ten pms mam furt :D a furt se bojím že mrcha dojde :D ať už to přestane :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.1.15 15:11

@RomanaBl
Neprejde, ale zmirni se :hug: ja se porad bala, ze miminku prestane bit srdicko a ze o nej prijdeme :( ale ted, jak uz citim pohyby, tak strach je skoro pryc :hug:
Ta uz nedojde ;) to se neboj :kytka: pockej az se k tomu vsemu pridaji jeste nevolnosti :D ted ti par tydnu bude fajn :lol:
A pritel to vi, ze se zadarilo? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.1.15 15:14

@Alexandraf neví ještě :D :D je v práci tak ho čeká překvápko až přijede :) sem zvědavá jak se bude tvářit uvařila jsem mu oběd co má rád :) tak snad bude rád :) sem zvědavá :) tyjo ten strach mi zabije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.1.15 15:16

@RomanaBl
Od tyhle doby se uz budes o mimi bat porad :hug: ale bude to takovy ten jiny strach :hug: a po porodu to nekonci :lol: jak skoro kazdy rika ;)
Tak to bude mit ale prekvapko :hug: urcite bude mit radost :* jsi dobra, ze jsi to tak dlouho tajila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.1.15 15:20

@Alexandraf tyjo asi máš pravdu už tam ten strach bude jiný sice ale bude :) a už se na to snad i těším i když teď mi štve ten strach z toho pms aby se mi mrcha nespustila i když se asi nespustí :D tak neví no :D douho?? jenom 3 dny :) to nic není :) já jsem zvědavá na reakci pak dám vědět :) jak se tvářil tvůj mužík když si mu to oznámila ty??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 15:33

@RomanaBl moooooc ti gratuluji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.15 15:40

@Alexandraf @RomanaBl holky strach o miminko budete mit porad a po porodu ještě vetší :hug: ( zkušenost z prvního tehu)

• Citovat
  • Upravit
3157
13.1.15 15:45
@Anonymní píše:
@RomanaBl moooooc ti gratuluji :hug:

děkuji mockrát :) teď si mě potěšila že po porodu ten strach bude ještě větší :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 15:51

@RomanaBl vid :) moje zkušenost, mela jsem monitor dechu a stejné jsem první noci téměř nespala a koukala jestli dýchá( dělám to i dnes kdyz se v noci probudim prvni co udelam kontroluji a to malému je 18m :oops: :) )a je to porad něco prosté když někoho milujes :srdce: mas o něj strach

• Citovat
  • Upravit
7868
13.1.15 16:13

@RomanaBl
Tak ten muj to vedel od samyho zacatku, vzdycky jsme testovali spolu :D on se na miminko strasne tesil :hug: i na tom prvnim testiku videl dusika, ja ne a mel asi pravdu, ze tam neco na nem bylo :hug: :lol:
Kdyz nam to potvdlili i z krve, tak se moula rozbrecel :* :hug: tak jsme rvali dva :lol:
Holka, mam z tebe radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital