Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
5.1.15 13:56

@nellys85
Ja si tohle myslela taky :mrgreen:
Az pak holky tady testovaly a mely pozitivni i ovu testy 8o :mrgreen: co se jeste nedovime, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
5.1.15 14:11

@Alexandraf Jj,přesně tak, dávám tomu dva tři dny a zkusím koupit tt. Netestovala bych tak brzo kvůli zklamání, ale fakt mi na tom záleží a mám fyzicky docela náročnou práci, tak si nechci nějak uškodit, teda spíš miminu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 14:21

@nellys85
Ja bych s tim testikem pockala, myslim, ze bude negativni, kdyz budes testovat tak brzy :think: zkusila bych tak v pondeli/utery, to uz by tam neco mozna bylo :hug:
Ja mam taky narocnou praci, takze jsem uz od zacatku doma. A neboj, mimi to zmakne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
5.1.15 14:26

@Alexandraf asi máš pravdu, já mám teď stejně mezisměny až do pátku a víkend odpolední, takstejně nebude kdy, ale pro jistotu se nebudu tahat s ničím těžkým…chjo, kéž by to vyšlo :,(
A ty jsi to zjistila kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 14:30

@nellys85
Jj radsi dej v praci pozor, ja si davala taky vzdycky po ovulce, kdyz to slo :hug:
Neboj, ono to vyjde. Na kazdou znas to mimi tam nekde na nas ceka :kytka: K nam nechtelo douhych 4 a pul let :zed:

Ja mela pozitivni test az 13.DPO :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
6.1.15 14:55

@Alexandraf já to mám právě prvně :D :D ale jak znám své tělo tak to stejně zase nedopadne :D :D uvidíme no :D už mě můj optimismus opustil :D :D at už je sobota se zbláznim z toho čekání _D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
6.1.15 15:32

@RomanaBl
Tak treba se nemylis a opravdu to klaplo ;)
To utece, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
6.1.15 15:35

@Alexandraf asi si vezmu v práci služby navíc abych na to tolik nemyslela :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
6.1.15 15:37

@RomanaBl :mrgreen: :mrgreen: to je taky reseni :palec:
Kdyz ja testovala, tak jsem mela zrovna v praci ranni, takze jsem se vubec na nic nesoustredila, jen na toho pidizvika v brisku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
7.1.15 19:09

Tak co nového holky? Já stále čekám a doufám, že se tam dole něco děje a tento měsíc už to konečně vyjde :D Jsem dnes 19 DC, občas mě píchne v břiše, včera jsem měla šílenou chuť na sladký, který normálně nejím, tak jsem si upekla dort :) Jinak hustý bílý výtok, ale ten mívám docela často, takže nic nového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.1.15 13:22

Ahoj, beru ted prvni cyklus clostylbegit, dve tablety denne. Vcera jsem byla na kontrolnim ultrazvuku, 13 DC, ale doktorka zadny dominantni folikul nevidela. Zitra jdu jeste jednou na utz. Myslite, ze je mozny, aby se to behem dvou dnu jeste pohnulo a vajicko naroste do potrebny velikosti? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
8.1.15 21:02

@Euforia taky bych ho do 15dnu mela zacit brat! a ze zkusenosti po IVF vim, ze to narust muze! bud v klidu! des na inseminaci? nebo jen domaci snazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
8.1.15 22:11
:mavam: :mavam:

@nellys85 Drzim palecky :andel:

@Euforia A jak velky byly folikuly? Urcite sanci dorust maji, neboj :kytka: Ja po Clostilu mela ovulku treba az 20.dc, takze sance urcite je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
9.1.15 08:32

@Alexandraf Děkuju.
Jinak dnes 21 DC (7 DPO),včera mě začali trochu bolet bradavky, jen při dotyku, nic hroznýho, tohle mívám až tak 5 dní před MS s tím, že se mi i zvětší, ale velikost pořád stejná :D
Mívám hlad i v práci, přitom jsem v práci nikdy na jídlo chuť neměla, v břiše občas píchne, ale spíš jsem nafouklá, tak buď budu mít díky injekci na vyvolání MS a clostíku kratší cyklus nebo já už nevím. Ale statečně se držím a řekla jsem si, že jestli budu testovat jen tak ze zvědavosti, tak až v pondělí, to už bude 10 DPO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
9.1.15 22:58

@nellys85
Tak treba to jsou opravdu priznaky mrnouska ;)
Tak na pondeli drzim palecky, aby tam byl aspon dusik :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital