Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Míša38 tak jsem zjistila co vse v caji je. Je tamchmel, sisky sipek routa, sladky jetel, puskvorec, piskavice, mesicek a rebricek. Pry podporuje lepsi ovulaci. Ta znama taky nemohla otehotnet, mela jit na umele a nakonec otehotnela doma
@bejdulka
Moc drzim palecky, aby to tentokrat klaplo a neopakovalo se to ![]()
Uvidis v pristich dnech, jak se to vyvrbi ![]()
A nemas doma Utrogestan? Ze by jsi si ho vzala na to spineni, ten pomaha
ale az podle testu, jestli jsi opravdu tehotna
![]()
děkuju moc a to Ti míchal kdo? Já chci jít po novým roce k jednomu léčiteli, sestřenice mi ho doporučila, prý je fakt dobrej, tak ho s přítelem navštívíme a uvidíme. Pod stromeček si nadělím Inofolic a jen co povolí moje nemocný záda, tak zase začnem makat
Jinak ms nedošla ani po dávce agolutinu, tak si jdu zítra pro dvojitou dávku, ať můžu nasadit ten utrogestan…
Holky, napadlo mě, není na facebooku nějaká stránka, která by byla jako to je tady? Hledala jsem, ale nenašla ![]()
@Alexandraf
teplota opet klesla, teda jen o dve desetinky, ale zacala jsem vic spinit a uz je to takovy jako pred ms, takze nejspis konecna ![]()
@Míša38 michala mi to ta znama. jinak ja na fb moc nechodim, takze nevim
ja uz to taky nemela 3mesice. v pondeli jdu k dr.na kontrolu, tak se ho na to zeptam. mela bych to ted v sestinedeli dostat.
@bejdulka
Tak to je mi moc lito, ze to nejspis nedopadlo
![]()
Hlavne z toho nebud smutna, mimi prijde
ver mi
![]()
@Alexandraf @RomanaBl holky tak jsem dneska byla na folikulometrii a mám tak dva krásné foliky
tak snad se to ted už povede ![]()
@Alexandraf
jeste porad doufam
spineni je mimimalni, jen v souvislosti s navstevou wc, jinak bohate staci slipovka, zadny bolesti, proste nic. Rano zkusim zase tu teplotu a to bude rozhodujici, kdyz vyskoci, nadeje pokracuje, kdyz pujde dolu, tak pak je to vazne tutovka ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf @RomanaBl holky tak jsem dneska byla na folikulometrii a mám tak dva krásné foliky![]()
tak snad se to ted už povede
No, tak supeeer ![]()
@bejdulka
Tak treba
nebudeme predbihat ![]()
Moc ti preju, aby stoupala ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf @RomanaBl holky tak jsem dneska byla na folikulometrii a mám tak dva krásné foliky![]()
tak snad se to ted už povede
ahoj páááni moc ti to přeji dej pak hlavně vědět jak si dopadla
moc a moc držím pěsti aby se zadařilo
![]()
A já holky hlásím že výsledky cytologie naprosto v pořádku
takový obrovský balvan mi ze srdce spadl
ufff uuuuuuuuf ![]()