Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
2.12.14 06:02

Ahoj holky. Muzu se k vam pripojit? Snazime se s manzelem o druhe neco pres rok a pul. S prvnim jsem otehotnela az po roce - prirozene. V lete samovolny potrat bez nutnosti revize. Ted mam clostil prvni mesic. Na kontrolni ultrazvuk nechodim, pry abych nebyla zbytecne vystresovana. Coz jsem tak i tak. K tomu jsem merila i bazalni teplotu a delala ovulacni testy. Az do dneska jsem si rikala, ze to vypada nadejne. Graf ukazkovy (teda podle me co jsem si vsude mozne nacetla). Ovulace probehla (jak podle testu tak podle teplot, dokonce i provazeno silenymi bolestmi). Nooooo a dneska rano zklamani, pze teplota klesla o pul stupne a zrejme to vypada na menses. Jsem totiz cca 13den po ovulaci :( pokud nedorazi, zitra rano premerim, ale uz tomu moc nedavam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 09:08

@bejdulka :mavam: vitej :kytka:
To je mi lito, ze to asi zase nevyslo :hug: ale treba se stane jeste nejaky zazrak :andel:
A kdyz ne, priste urcite :hug: :hug: drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.12.14 10:09

@Alexandraf Jé to musí být krásné když do tebe prcek takhle buší :) taky už se na to těším až ten pocit zažiju :) a ty jména vybíral přítel já mu totiž řekla že láďu nechci protože už jsou asi 4 generace láďa a tak to porušíme ale podmínkou bylo že jména vybere přítel :) a mě se docela líbí :) takový sice možná moc moderní a cizí ale co :) jinak se mám tak nějak zvláštně čeká mě ta ko u jinýho doktora tak sem z toho taková plná všelijakých dojmů a pocitů mam strach co mi poví a že mi řekne třeba to samé co moje dr a v tom případě ale clostík brát nechci prostě je toho nějak dost do toho peču uklízím jak blázen :D chodím do práce a nějak výmýšlím dárky vánoční a vůbec nevím co komu koupit :) a co ty?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.12.14 10:16

@Alexandraf Foliky tam jsou prý dva, tak uvidíme. Ale já nikdy neměla problém s ovulací. To přítel s těma spermijkama. Ale dnes nasazujeme Macu, tak uvidíme :-))) Diky za podporu :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.12.14 10:43

@Alexadraf moc dekuji za podporu :palec: porad jeste verim v zazrak :andel: horsi je ze zacinam citit bricho, ale ne takovy jako pred menses, ale co ja vim jak budu fungovat po tom clostilu. Zatim ani nespinim, coz jsem mela vzdytak tri dny pred zacatkem, spis mam jen takovy lehce nazloutly vytok :( ale nic neprijemnyho to neni. Furt se jaoo blazen kontroluji jestli se to treba nerozjelo a nedorazila menses. Kdyz neeee, tak rano zkusim teplotu a uvidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 17:49

@RomanaBl
Je to krasny pocit, kdyz citis, jak se ti tam mele, ale nekdy by mohl byt trosku klidnejsi :mrgreen: vubec bych se nezlobila :mrgreen:
Ja takovy ty uplne moderni jmena taky nemusim, nejak se mi nelibi :nevim: ale tyhle vase se mi libi, nejsou zase az takovy :palec: Ja chtela klucika, aby se jmenoval po muzovi, ale ten to odmitl :D takze s tim jsem neuspela, ale na Ladikovi jsme se shodli hned :palec: Ja jeste chtela Davidka, ale ten taky neprosel :nevim: Priste bude Honzik :dance:
Tak to ti budu drzet palce, aby ta KO dopadla dobre :hug:
Taky pecu cukrovi, do toho delam takovy mensi uklid, zaciname pripravovat pokojicek - takze se nenudim :P
My letos nejak darky moc neresime :lol: udelame to spis formou navstev, vymenou cukrovi a tak :hug: uz se na to tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 17:52

@katkaryd
Tak to by ta IUI mohla klapnout :palec: to je vase prvni IUI? :andel:
Budu ti moc drzet palecky :hug:
Ja Prednison brala taky kvuli nejakym protilatkam proti vlastnim bunkam az do 13tt :hug: Ale vickrat bych ho uz nechtela :poblion:
A Maca je super :palec: muz ji bral taky, ikdyz spermiogram ma ukazkovy, ale po ty Mace byl jeste lepsi, takze urcite pomaha :palec: :palec:
To proste klapnout musi, jinak to nevidim :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 17:54

@bejdulka
Nemas vubec za co :hug: Od toho jsme tady :hug: Me ta podpora taky vzdycky moc pomahala, kdyz jsem na tom byla blede :hug:
Tak uvidime, jak to u tebe dopadne ;) Ten vytok jsem mela taky a obcas ho mam i ted ;) takze mozna… :palec: No, jak rikam, uvidime :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.12.14 20:39

@Alexandraf Děkuju za podporu, je hrozně hezký slyšet, že někdo věří tomu, že by to vyšlo :dance: My taky stále doufáme a uvidíme :-))) Dnes jsem byla na to Pregnylu a doktor mi řekl, že to IUI zkusíme 2× a pokud se to nepovede, tak by mě nejraději poslal rovnou na umělé, protože já v pořádku jsem, takže by to pro mě prý žádná zátěž prý nebyla a přítel by se nemusel stresovat :-)
Ráda slyším, že Maca funguje, nevím, jestli mám pořizovat ještě něco jako selzink nebo něco podobného. Zatím zůstaneme u Maci a uvidíme :andel:
A jak jsi na tom ty? Gratuluji s těhotenství :-))) Čím sis musela projít? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 20:48

@katkaryd
To se vetsinou zkousi ta IUI 2-3×, pak uz to vetsinou nepomuze :hug: a posila se na IVF :hug:
Ale toho se bat nemusis, na tom jsem byla taky :*
Jj zkuste tu Macu, treba fakt zabere ;) kez by! :*
Holka, my toho mame za sebou hodne. Muz je v poradku, ja mam PCO, takze zadna ovulace ani ms :zed:
Celkove jsme se snazili 4 roky a pul nez se zadarilo :zed: Povedlo se nam po 4.IUI, cyklus pred 2.IVF :dance: 1.IVF byla katastrofa, mela jsem jen 1 vajicko, ktery se neoplodnilo :,(
Takze to mimi je nas velkej zazrak :andel: :hug: ted uz jsem ve 20.tydnu a cekame chlapecka :hug:
Takze jak vidis, zazraky se deji, takze to vubec nevzdavej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.12.14 21:14

@Alexandraf Já právě nevím, jestli na IVF chci, jsme dost mladí a není kam spěchat. Ale partner se bojí, že potom nebude plodný už vůbec a nechce čekat na to, že mu řeknou že to s ním nepůjde. Je mi ho líto :,( Nejlepší by to bylo přirozenou formou, ale tomu už nevěřím :-)
Teda, to jste si toho taky užili :-( ale moc gratuli :potlesk: musí to být teď nádherný pocit nosit vymodlené díte :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 21:20

@katkaryd
Tak ja taky nechtela jit na IVF, taky jsme mladi, ale kdyz jsme videli, ze to normalne nejde, tak jsme k tomu svolili :* a nelituju toho, ikdyz se nepovedlo :hug:
Ale uvidite, treba ta IUI bude to pravy, kdyz jim trosku pomuzou k cili :palec:
Dekujeme :kytka: to mas pravdu, je to krasny :dance: taky se dockas, to se neboj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.12.14 21:30

@Alexandraf já bych na to právě ani nespěchala, dokončuji ještě VŠ takže mám spíše jiné vytížení :-D ale partner je pro. A nevím co to je za pocit, ale zemřela nám blízká osoba v rodině, která si moc přála, abychom měli miminko a cítím to i od partnerovi rodiny, která nechce skoro ani slavit Vánoce, když není pro koho je dělat…Cítíme oba takovou zodpovědnost za to, aby byli šťastní. Možná proto na to spěcháme. Jinak bychom tomu nechali volný průběh. Zase se ale bojím, že uý teď mám protilátky, tak co by bylo třeba za 2 roky? A jak by to snášel přítel? 8o
Moje rodina ani neví, že něco takového řešíme, ani neví, že chceme miminko, mají mě za věčnou studentku. Jediný, kdo to ví je má sestra, která otěhotněla na 1. pokud od vysazení antikoncepce a tvrdí, že si na mě chce doktor jen namastit kapsu :roll: jsem z jejich reakci trošku rozhozená :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 21:42

@katkaryd
Tak nase nejbizsi to taky nechapali, proc jsme se do toho kolotoce dobrovolne dali, proc to nenechame na prirode. Jen oni to proste nepochopi, kdyz to nezazili a mimi meli jak se rika na 1.pokus :hug:
Ale ted jsou radi, ze se nam to konecne povedlo, ale porad jakoby to viselo ve vzduchu :nevim:
Koukam, ze to taky nemate vubec jednoduchy :hug: ale jak rikas, nevite, jak to treba za ty 2 roky bude, jestli to jeste pujde :hug: ja bych do toho sla :palec:
My jsme se zacali snazit v mych 18, teste pred maturitou :mrgreen:
Ted si to moc neumim predstavit, ze bych byla mama tak brzy :mrgreen: mimi moc dobre vi, kdy ma prijit :palec: mrska mrnava :palec:
Ale rozhodnuti je jen a jen na vas :hug: at si kazdy rika, co chce ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.12.14 21:51

@Alexandraf Opravdu jste se začali snažit ve tvých 18? Páááni, to je opravdu brzy 8o Mě je teď 22 a partnerovi 25, ale má za sebou docela drsné revma a proto i ta neplodnost na jeho straně. A oba chceme být mladí rodiče. Segra se stala maminou ve 24 a nyní říká, že by ještě počkala, ale to proto, že se jí trošku hroutí manželství (má o hodně staršího partnera, se kterým nemá žádný život)
Ale to je její názor, já budu šťastná když se to povede. Na druhé už potom klidně budu čekat, ale to jedno by člověk rád měl, aby ten život měl alespoň trošku „smysl“ :hug:
Máš pravdu, opravdu. Ti co to nezažili to nepochopí, doktoři se s tím setkávají dnes a denně, proto se s tím nemažou a nevěší bulíky na noc, že to bude dobrý, protože to dobrý nebude. Může se stát zázrak, ale spoléhat se na to nedá :nevim: 8)
A jak říkáš, ať si říká kdo chce, co chce, je to náš život a naše rozhodnutí :hug:
Když jste se začali snažit už tak brzy, řekli jste to někomu? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital