Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.14 15:23

@RomanaBl ms mám prave ted zítra zacinam brát už clostik :) Beru 1 tabletku denne. Jinak taky jsem mela před prvním diagnostikována PCO, ale po porodu malého se zatím neprojevilo(musím zatukat) byla jsem na několika ult a vajecnici bez cysticek :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 15:25

@RomanaBl tebe nebudou sledovat při takové dávce clostiku 8o já tedy chodim vždy 11-12dc na folikulometrii

• Citovat
  • Upravit
7868
27.11.14 15:27

@RomanaBl dekuju :hug: jsem v 19tt :hug:
Ja zacinala na 1 tbl denne a to se mnou nic nedelalo :nevim: az ty 2 denne zabraly ale vzdycky jsem mela jen jeden folik, vic ne :hug:
Na ty 3 denne jsem se moc netvarila, protoze mi po nem fakt dobre nebylo, ale ted jsem rada, ze jsem do toho sla :dance: sice jsem mela zase jen jeden folik, ale zadarilo se :dance:
Ja Clostik dostavala v CARu a tam fulikometrii delaji pokazdy, podle toho ti upravuje davku :hug: v jednom cyklu jsem byla na ultrazvuku treba i 4×, nez folik dorostl :*
Tobe ho pise na gynde, vid? :kytka: tam je to bezne, ze na kontroly nezvou :cert: a to nechapu :cert: kdyby to slo, tak si to zkus vydupat, aspon ten prvni cyklus, kdy ho budes brat, jestli na nej vubec reagujes :hug:

PCO je svinstvo :cert: :lol: me mudr rikal, ze s tim uz se narodis :hug: ja taky neovuluju, zadna ms, dlouhy cykly… proste vsechno na prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 15:31
@Anonymní píše:
@RomanaBl ms mám prave ted zítra zacinam brát už clostik :) Beru 1 tabletku denne. Jinak taky jsem mela před prvním diagnostikována PCO, ale po porodu malého se zatím neprojevilo(musím zatukat) byla jsem na několika ult a vajecnici bez cysticek :dance:

No tak teď to třeba zabere ten clostík :) oc ti držím pěsti bylo by to vážně skvělé :) a je dobře že se teď nepotvrdily třeba už se ani nepotvrdí určitě ne :) a ono to takhle může zmizet??? to koukám :) asi toho nemám tolika nastudováno :) jinak sledovat se prý mam sama pomocí ovu testů 8o taky sem po tom co sem si přečetla různé diskuze divila že mě nebude sledovat teď mi štve že už sem se o to nezačala zajímat dřív jinak bych si to u ní vydupala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 15:37

@RomanaBl ono asi záleží v jaké míře PCO je, me dr řekl hned, ze těhotenství(hormonální změnou) by mi mohlo pomoc, a je pravda, ze co jsem přestala kojit jsem mela MS víceméně pravidelnou, ale stejné to bez clostiku neslo a vlastně zatím se nezadarilo ještě ani s nim ale já porad věřím, ze ted drobecek čeká aby se nám nadelit pod stromecek :) nic jiného mi ani nezbyva.

• Citovat
  • Upravit
7868
27.11.14 15:39
@Anonymní píše:
@RomanaBl ono asi záleží v jaké míře PCO je, me dr řekl hned, ze těhotenství(hormonální změnou) by mi mohlo pomoc, a je pravda, ze co jsem přestala kojit jsem mela MS víceméně pravidelnou, ale stejné to bez clostiku neslo a vlastně zatím se nezadarilo ještě ani s nim ale já porad věřím, ze ted drobecek čeká aby se nám nadelit pod stromecek :) nic jiného mi ani nezbyva.

Moc drzim palecky, aby se zadarilo :andel: a jak rikas, treba budete mit ten nejkrasnejsi darecek pod stromecek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 15:40

@Alexandraf no napsala mi ho na gyndě a pěkně mi štve že sem o tom nic moc nevěděla jinak bych si to vážně vydupala protože chci vědět co se s mojím těle děje je to děs…za 14 dní ty výsledky tak si to vydupu a nechám se přepojit přímo na dr po telefonu dycky mluvím se sestrou a ta je chytrá jak rádio včera mi řekla že kdyby mě chtěla pani doktorka vidět řekne mi to když sem tam byla a že holt má zkušenost a ví co dělá tak sem poděkovala a zavěsila :D no úplně mi vzala vítr z plachet :D to sledování ti vážně závidím taky bych chtěla takže si to vydupu a při nejhorším půjdu k někomu jinému :) a koukám že čekáte chlapečka to je hezké :) a už máte jméno?? :) jinak s těmi cykly moc to nechápu ještě před necelým rokem jsem měla cykly ukázkové 28 dní ms chodila na minutu přesně a pak mi dr na gyndě řekla teda jiná k té už nechodím že mám zkusit nosifol že jí po tom ženy těhotní a že je to kdo ví co :) tak sem si ho koupila, pila ho půl roku cykly se mi prodloužily i na 38-41 dní a takhle si žiju no..takže sem ho vysadila a nic cykly se nezkrátily ani nic takže sem ho teď na doporučení nový doktorky začala pít znovu a uvidíme co to udělá no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 15:41
@Anonymní píše:

věřím že se vám pod stromeček nadělí to by byl nádherný dárek :) moc a moc ti držím pěsti určitě se to povede :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
27.11.14 15:47

@RomanaBl
Jj urcite se s ni zkus nejak domluvit na tech kontrolach, aspon ze zacatku :kytka: Oni jsou vzdycky chytry :mrgreen: ja si s doktorkou taky uzila svy. 2 roky me lecila Duphastonem a strasne se divila, ze porad nejsem tehotna :cert: nechtela to vubec resit, ze jsem mlada, tak proste otehotnet musim :cert: tak jsem zmenila doktorku a uz jsem mazala do CARu :mrgreen:
Jeste jsem koukala, ze si mas ovulku hlidat testama :hug: me mudr v CARu rikala, ze u PCO ovu testy nemaji smysl, zpusobuji falesne pozitivni testy a k ovulce nemusi vubec dojit :nevim: ale zkouset to muzes, treba se do ovulky trefite :palec:
O tom Nosifolu jsem taky premyslela, ale nakonec jsem ho nebrala :lol: me pak mudr psala Metformin, ten zabira u PCO ;) Ale u me ani tuk :mrgreen: jsem proste moc velkej orisek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 15:47

@Alexandraf @RomanaBl holky dekuji :hug: pak nápisu jak jsem dopadla

• Citovat
  • Upravit
3157
27.11.14 22:37

@Alexandraf tyjo dva roky třeba ještě čekat nehodlám pokud mi nevezme tak si vezmu kartu a půjdu k někomu jinému i když už to bude třetí dr za poslední rok a půl ale co :-D kdyz mi nechti vyhovět doprosovat se a cpát do sebe něco jen tak n to teda nebudu :-D fakt přístup doktorů to by jeden občas blinkal :-D no jinak už dělám ovu testy jenom tak tenhle měsíc ještě bez clostiku a čárka sílí jako blázen takže tak asi se blíží ovu a mít ovu s pco? To je blbost ne??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 22:39
@Anonymní píše:
@Alexandraf @RomanaBl holky dekuji :hug: pak nápisu jak jsem dopadla

Neděkuj hlavně se drz a budu napjatě čekat na pozitivní výsledky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
27.11.14 22:47

@RomanaBl
To nevadi, ze uz mas nekolikatou doktorku. Hlavni je, aby jsi se neceho dokopala ;) jak rikas, kdyz ti nebude chtit vyhovet, klidne bez jinak. Urcite najdes lip :*
Tak blbost to neni. Jestli mas jen slabsi formu PCO tak klidne ovulku mit muzes :palec: jestli ji podle testu mas, tak bych tomu i verila ;)
A kdy budete mit vysledky spermia? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 22:54

@Alexandraf výsledky byy dnes ale jen po telefonu a to je prý množství 51mil na to jejich nevím co to udávají ale pohyblivost jen 7% tak nevím do týdne má přijít poštou správa tak s tím pak zajdu k dr aby mi řekla co a jak já jako laik z toho nic moc nevyctu si myslím :-) :dance: já právě nevím protože ona mi jasné řekla že u mě prostě ovulace probíhat nemůže… jiná když tak premyslim tak hp je jedno kdy ho dělají? Mě ho totiž dělala den po ms a ještě když mi delala utz tak mi řekla že mam foliky 2mm a že ovu není možná což mi přijde jako blbost jak to může vedet když sem den po ms :nevim: teď ti mmůžu říct že sem z toho všeho fakt jelen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
27.11.14 23:07

@RomanaBl
Tak podle ty pohyblivosti bych rekla, ze bude problem i u pritele :think: ale nechci te strasit, uvidis, co vam rekne na to mudr :hug:
Tak muzes ovulovat, jen je problem ji vycihat, jak nam ty cykly blbnou. Vetsinou byva dyl, proto to mame vsechno delsi :hug:
Jj to ti nabrala spravne ten HP, bere se 2.,3.dc :hug: ale urcite na zacatku cyklu nepozna, jestli ovulka bude nebo ne :mrgreen:
A ty jsi u ni nikdy nebyla na ultrazvuku v obdobi, kdy by mela byt ovulka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí