Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
4.8.14 16:10

Aha, tak kontryhel mám doma, ale když jsem ho začala pit, tak jsem začala špinit. Už jsem z toho blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.8.14 16:41

@SáraW Ahooooj :mavam: :hug:
Jakou jsi mela dovolenou, odpocinuta? :hug:
Ja byla na UTZ ve ctvrtek a folik byl 20mm :dance: v patek jsem si dobla Pregnyl a v sobotu jsem byla na IUI :dance: Dneska zacinam zavadet Utrous, tak jsem zvedava, jak to dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.8.14 17:17

@SáraW Tak to musela byt super dovolena :* :hug:
Tak dej zitra vedet, jak dopadl UTZ :* Drzim palecky :*
Ne, zadny omezeni po nem neni. Jen pred IUI musi byt 3-5 sex. abstinence. Jen po zavedeni spejmijku si tak 5 min polezis a pak normalne odchazis domu. Zadna neschopenka, delas vsechno uplne normalne jako predtim :* a pak asi 2 dny po IUI zacinas zavadet Utrogestan na podporu tehu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.8.14 17:44

@Star123 tak možná záleží kdy jsi ho pila? Nebo jsi na něj citlivá, nevím, já po něm nikdy nešpinila.. Piju ho od začátku cyklu do ovulace, dva šálky denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.14 18:00

Tenhle měsíc vynechám, jdu za pár dní na laparoskopii a další cyklus ho znovu zkusím, jednou se snad už musí zadařit. Ale o ten clostík si v CAR řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.8.14 16:59

@SáraW Ahoooj :mavam:
No, ale i tak, je to skvely :* urcite dorostou, uz ted maji krasnou velikost :potlesk: a jsou dva :potlesk:
drzim palecky, aby dorostly :hug:
Dekuju, tobe taky krasny den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
11.8.14 18:15

@SáraW Ahooooj :mavam:
Tak to je super, ze mas 2 foliky :potlesk:
Neboj, neni to brzy, po Pregnylu jeste dorostou a vajicka dozrajou :* nekdy Pregnyl pichaji uz kdyz ma 17mm, ale to je podle me malo :nevim: tohle je ideal :dance:
A jdete na IUI? :*

Ja zatim nevim, jak to dopadlo. Dneska jsem 9 DPO a bojim se testovat :oops: ale mam tuseni, ze to asi zase nedopadlo. Testovat chci ve stredu/ ctvrtek, tak uvidime :*

Moc ti drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
12.8.14 06:32

@SáraW :mavam:
To vis, ze dam vedet :hug: a dekuju :*
Po Pregnylu se ovulka dostavi za 24-36 hodin, takze se klidne muzete snazit ten den, co ti ho pichnout + ten dalsi :palec: Oni tam spermijci na vajicko kdyztak pockaji :palec:
Si myslim, ze ty IUI nebudou u tebe potreba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.8.14 06:29

@SáraW :mavam: :mavam: :hug:
Urcite se zadari. Kdyz bude vajicko a k tomu jeden bojovnik - tak vysledek je jasny :jazyk:
Ne ne, jeste nam ty vysledky neprisly :cert: pred 14 dnema mi mudr rikala, ze to jeste chvilky trvat bude, ze jsou prazdniny a hlavne dovoleny, ze si musime pockat… Doufam, ze dorazi co nejdriv… Na krvi jsme byli 10.6. 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.8.14 17:50

Ahojte, tak jak jste na tom, je nejaka zmena? podarilo se nejake s clostilem v dobe me nepritomnosti? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
14.8.14 18:57

Ahojte..tak já vám přispěju :mavam: :mavam: :mavam:
Měli jsme plánovaný 4.pokus IUI, ale odložila jsem to..Clostík jsem teda měla zezobaný poctivě 1-0-1..no a zadařilo se i bez IUI a to ještě na neprůchodné straně :lol: :lol:
Jenže to nedopadlo..ale zafungovalo to :pankac: :pankac:
Takže hodně štěstí a zdárný konec :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.8.14 12:45

@SáraW
Ahoj zlato, tak jak se dari? :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
16.8.14 17:35

@SáraW
:mavam: Jak si uzivas vikend? :hug:
Jj testovala jsem ve stredu, tam byl jen stinek, ktery nesel vyfotit a druhy testik jsem delala vcera a objevila se slabsi carka :oops:
Zitra chci zase udelat testik, tak uvidime, co z toho vyleze :think:
Pomalu zacinam tomu verit, ze tam bude asi mimi :oops: :dance:

(foto - ten horni je stredecni, dolni patecni :mavam: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
16.8.14 20:30

@SáraW
Jeee, moc dekuju :hug:
Me taky vzdycky potesi, kdyz vidim, ze se nekomu zadari :dance: vzdycky mam nadeji, ze jednou se to podari i nam. Proste, ze to je :palec:
Snad to tam zitra bude, doufam v zazrak :andel:
Tak to ti budu drzet palecky, treba tam taky budou // ;) to nemuzes ted vedet ;) My jsme se ted na to taky vyprdli a nemysleli na to a… zatim to vypada na zazrak :oops:
Tak to jsme dve…My zitra jdeme taky na nocnia k tomu jeste na 12tku :roll: uz se opravdu tesim :roll:
Tak to jste meli supr vikend :hug:
Pokud zitra bude testik pozitivni, tak v pondeli volam do CARu a asi v utery pojedu na krev ;) uz se tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
16.8.14 21:11

@SáraW
Urcite dam zitra vedet, to je jasny :hug: :hug:
Jj, pujdu na rizikovy. Kvuli smenam i kvuli praci, mam ji fyzicky narocnou a hlavne denne dojizdime celkem 80km do prace, takze to taky nejde :?
No, ale uz se tesim az budu doma :dance: Byla jsem pri tom IVF a uzivala jsem si to :oops: :mrgreen:

Ahooooj, mej se hezky :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital