Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@SáraW
Ahoj zlato, ja ti chtela napsat, az budu mit vysledky z krve, aby to byla jistota ![]()
O nocni mi nemluv, mam za sebou dve a malem jsem je nedala
jsem unavena jako kote ![]()
Dneska jsem volala pro vysledky a holka, je to taaam
jsem tehotna
hCG mam 106 ![]()
Ja tomu porad nejak nemuzu uverit
![]()
@SáraW
Je to veliky zazrak
ja tem testikum vubec neverila a oni fakt nekecaly
ted uz jen, aby to mrnousek zvladnul a zustal s nama az do konce
![]()
To vis, ze se dockas. Na kazdou z nas tam to miminko ceka, jen na nej musime cekat trosku dyl, ale ono prijde
driv nebo pozdeji ![]()
Jj, dneska jdu naposledy na nocni, zitra si jedu do CARu pro neschopenku
a uz jen odpocivat ![]()
Zacala jsem brat i Prednison, tak jsem zvedava, jak mi po nem bude
![]()
Pribuznym to rekneme az po
driv nechceme, bojime se, aby se to nejak nepokazilo
ale ja uz bych to rozkricela vsude a hned ![]()
Papa zlato ![]()
@SáraW
Ahooojky ![]()
Jj odpocivam hodne
ja ty nocni ted nedavala, ta unava je strasna
ale ted uz je to lepsi ![]()
Ten Prednison mam kvuli imunite. Jak jsme byli na tom imunolog. vysetreni, tak mam zvyseny trosicku protilatky proti vlastnim bunkam, takze ho v tehu beru, abych nepotratila
tak snad to bude O. K. ![]()
Tak ja jsem v praci uz rikala sefovi v kvetnu, ze nas ceka IVF, musela jsem. Takze ted jsem mu jen oznamila, ze jsem tehotna a ze do prace uz chodit nemuzu.. Vzal to super ![]()
Tak se treba zadarilo
me taky bolelo bricho, presne tyden pred ocekavanou ms, takze jsem myslela, ze dorazi a ono nic
tak uvidime, jsem na tebe zvedava
![]()
@SáraW
Ahoj zlato
dneska rano jsem malem sla
ale nejak jsem to rozdychala
jsem myslela, ze ten obed nedodelam
navic me zase boli to brisko, tak je to super
ale jinak je mi fajn. Jen si pripadam jak Sipkova Ruzenka ![]()
To je mi moc lito, ze se to nepovedlo
ti ta ms dorazila nejak brzy, ne? Kdyz ovulka byla cca 12.-13.8.
jsem si myslela, ze by to mohlo vyjit, kdyz byly ty folici 2 ![]()
Ale asi v tom bude trosku hrat roli ten spg
![]()
Takze zase vas ceka Clostik a Pregnyl a domaci snazenicko? ![]()
@SáraW
Ahoooj ![]()
jj manzel ma strasnou radost
Jen se bojime, abychom to dotahli az do konce ![]()
Aha, tak to jo, to vychazi, ze ti ted dorazila… Me ms dorazila vzdycky 14 dni po Pregnylu, ani Utrogestan mi ji neposunul, ten na me nepusobil ![]()
To nevim, jestli ti ho napise obvodak
bojim se, ze ne
ale ono to az tak nevadi, rika se, ze ten Clostik pusobi jeste min. 4 mesice po vysazeni
takze si myslim, ze ti foliky porostou ![]()
Jinak ja mam doma 5 tbl. Clostiku, tak ti je muzu kdyztak poslat
kdyz budes chtit ![]()
@SáraW
Ahoj ![]()
Jj to ulevi, az uvidime
tech 14 dni ted bude nekonecnych ![]()
Jee, tak to je super, ze na ty gynde jeste dneska byli
tak sup sup zobat, at jsou zase aspon dva ty folici ![]()
Jak dopadla prochazka? ![]()
@SáraW
Jeee, dekuju
porad jsem te vyhlizela ![]()
Jak to vypada u tebe? ![]()
Ahoj holky můžu k vám??? Od další ms začínám s clostíkem a tak bych se chtěla poradit zda to opravdu někomu pomohlo a jestli vám po tom nebylo špatně…dost blbě sem snášela i antikoncepci a hormony jako hormony tak mám strach aby mi po tom nebylo moc zle…a hlavně furt mám špatný pocit že nám clostík nepomůže
@RomanaBl k prvnímu pomohl hned, ted už mám 2cykly za sebou a nic
tak snad do třetice to vyjde. Špatné mi po něj nebylo vubec.Vim,ze to je tezke, ale mysli pozitivne ![]()
Prosím o zachovaní anonimity, nikdo neví ze se snažíme o druhé a ještě za pomoci clostiku dekuji ![]()
@RomanaBl ![]()
Ja mela Clostik celkem 6× behem roku a ta posledni davka 3 tbl denne zabrala a cekam mimi
takze Clostik urcite pomaha ![]()
Me po nem spatne bylo, bolela me pri nem hlava, obcas mi bylo teda pekne soufl od zaludku a motala se hlava, ale co bysme pro mimi neudelaly ![]()
Jo a po emocni strance ani nemluvim ![]()
Neboj, urcite pomuze ![]()
A koukam, ze mam PCO. Ja je mam taky a koukni
takze nic neni ztraceno ![]()
@Anonymní píše:
@RomanaBl k prvnímu pomohl hned, ted už mám 2cykly za sebou a nictak snad do třetice to vyjde. Špatné mi po něj nebylo vubec.Vim,ze to je tezke, ale mysli pozitivne
Prosím o zachovaní anonimity, nikdo neví ze se snažíme o druhé a ještě za pomoci clostiku dekuji
ahoj děkuji ti za příspěvek
tak určitě se povede do třetice a kdy nečekáš mršku??? jinak jak to bereš??? mě naordinovala 2krát denně jednu tbl ![]()
@Alexandraf ahoj vážně??? Moc ti grauluji a přeji co nejklidnější těhulkování a hlavně ať je vše v pořádku
já právě slyšela že může mít i vedlejší účinky tak se ptám a sháním spoustu infa
jinak vím že to na každého působí jinak ale tak sem zvědavá jaké nežádoucí účinky mě mohou potkat
Jinak to PCO já vlastně ani pořádně nevím co to způsobilo jen vím že neovuluji no tak to je asi celé co o tom problému vím
piji k tomu ještě kotvičník, nosifol a jím hlívu ústřičnou prý je skvělá na imunitu a mam i nějaký ten problém s čípkem tak dr říkala že si to mám koupit
A sledoval tě dr utz??? mě totiž řekla že to mám brát tři měsíce a pak přijít na kontrolu nic víc jinak že mě kontrolovat nebude v průběhu jako nějaká ta folikulometrie nepřipadá v úvahu?? sem z toho taky pěkně paf ![]()