Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
19.8.14 15:46

@SáraW
Ahoj zlato, ja ti chtela napsat, az budu mit vysledky z krve, aby to byla jistota :hug:
O nocni mi nemluv, mam za sebou dve a malem jsem je nedala :lol: jsem unavena jako kote :roll:
Dneska jsem volala pro vysledky a holka, je to taaam :dance: jsem tehotna :dance: hCG mam 106 :dance:
Ja tomu porad nejak nemuzu uverit 8o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
19.8.14 17:50

@SáraW
Je to veliky zazrak :andel: ja tem testikum vubec neverila a oni fakt nekecaly :mrgreen: ted uz jen, aby to mrnousek zvladnul a zustal s nama az do konce :? :hug:
To vis, ze se dockas. Na kazdou z nas tam to miminko ceka, jen na nej musime cekat trosku dyl, ale ono prijde :* :* driv nebo pozdeji :srdce:
Jj, dneska jdu naposledy na nocni, zitra si jedu do CARu pro neschopenku :dance: a uz jen odpocivat :dance:
Zacala jsem brat i Prednison, tak jsem zvedava, jak mi po nem bude :think: :hug:
Pribuznym to rekneme az po :srdce: driv nechceme, bojime se, aby se to nejak nepokazilo :? ale ja uz bych to rozkricela vsude a hned :mrgreen:
Papa zlato :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
21.8.14 13:39

@SáraW
Ahooojky :hug:
Jj odpocivam hodne :dance: ja ty nocni ted nedavala, ta unava je strasna :lol: ale ted uz je to lepsi :*
Ten Prednison mam kvuli imunite. Jak jsme byli na tom imunolog. vysetreni, tak mam zvyseny trosicku protilatky proti vlastnim bunkam, takze ho v tehu beru, abych nepotratila :* tak snad to bude O. K. :*
Tak ja jsem v praci uz rikala sefovi v kvetnu, ze nas ceka IVF, musela jsem. Takze ted jsem mu jen oznamila, ze jsem tehotna a ze do prace uz chodit nemuzu.. Vzal to super :dance:
Tak se treba zadarilo :oops: me taky bolelo bricho, presne tyden pred ocekavanou ms, takze jsem myslela, ze dorazi a ono nic :lol: tak uvidime, jsem na tebe zvedava ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
23.8.14 13:00

@SáraW
Ahoj zlato :hug: dneska rano jsem malem sla :poblion: ale nejak jsem to rozdychala :roll: jsem myslela, ze ten obed nedodelam :roll: navic me zase boli to brisko, tak je to super :roll: :D ale jinak je mi fajn. Jen si pripadam jak Sipkova Ruzenka :mrgreen:
To je mi moc lito, ze se to nepovedlo :,( ti ta ms dorazila nejak brzy, ne? Kdyz ovulka byla cca 12.-13.8. :,( jsem si myslela, ze by to mohlo vyjit, kdyz byly ty folici 2 :,(
Ale asi v tom bude trosku hrat roli ten spg :roll: :hug:
Takze zase vas ceka Clostik a Pregnyl a domaci snazenicko? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
24.8.14 19:55

@SáraW
Ahoooj :hug:
jj manzel ma strasnou radost :hug: Jen se bojime, abychom to dotahli az do konce :?
Aha, tak to jo, to vychazi, ze ti ted dorazila… Me ms dorazila vzdycky 14 dni po Pregnylu, ani Utrogestan mi ji neposunul, ten na me nepusobil :lol:
To nevim, jestli ti ho napise obvodak :think: bojim se, ze ne :think: ale ono to az tak nevadi, rika se, ze ten Clostik pusobi jeste min. 4 mesice po vysazeni :palec: takze si myslim, ze ti foliky porostou :hug:
Jinak ja mam doma 5 tbl. Clostiku, tak ti je muzu kdyztak poslat :palec: kdyz budes chtit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.8.14 12:28

@SáraW
Ahoj :mavam:
Jj to ulevi, az uvidime :srdce: tech 14 dni ted bude nekonecnych :?
Jee, tak to je super, ze na ty gynde jeste dneska byli :dance: tak sup sup zobat, at jsou zase aspon dva ty folici ;)
Jak dopadla prochazka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.9.14 12:21

Velka gratulace ze se zadařilo :kytka: :kytka: @Alexandraf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
8.9.14 19:51

@lojzina81
Dekujuuu :hug: :kytka:
Jak jsi na tom ty? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
12.9.14 21:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.9.14 19:46

@SáraW
Jeee, dekuju :kytka: porad jsem te vyhlizela ;)
Jak to vypada u tebe? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 14:10

Ahoj holky můžu k vám??? Od další ms začínám s clostíkem a tak bych se chtěla poradit zda to opravdu někomu pomohlo a jestli vám po tom nebylo špatně…dost blbě sem snášela i antikoncepci a hormony jako hormony tak mám strach aby mi po tom nebylo moc zle…a hlavně furt mám špatný pocit že nám clostík nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 14:19

@RomanaBl k prvnímu pomohl hned, ted už mám 2cykly za sebou a nic :( tak snad do třetice to vyjde. Špatné mi po něj nebylo vubec.Vim,ze to je tezke, ale mysli pozitivne :hug:
Prosím o zachovaní anonimity, nikdo neví ze se snažíme o druhé a ještě za pomoci clostiku dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7868
27.11.14 15:14

@RomanaBl :mavam:
Ja mela Clostik celkem 6× behem roku a ta posledni davka 3 tbl denne zabrala a cekam mimi :dance: takze Clostik urcite pomaha :palec:
Me po nem spatne bylo, bolela me pri nem hlava, obcas mi bylo teda pekne soufl od zaludku a motala se hlava, ale co bysme pro mimi neudelaly :lol:
Jo a po emocni strance ani nemluvim :oops:

Neboj, urcite pomuze :hug:

A koukam, ze mam PCO. Ja je mam taky a koukni :palec: takze nic neni ztraceno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 15:16
@Anonymní píše:
@RomanaBl k prvnímu pomohl hned, ted už mám 2cykly za sebou a nic :( tak snad do třetice to vyjde. Špatné mi po něj nebylo vubec.Vim,ze to je tezke, ale mysli pozitivne :hug:
Prosím o zachovaní anonimity, nikdo neví ze se snažíme o druhé a ještě za pomoci clostiku dekuji :kytka:

ahoj děkuji ti za příspěvek :) tak určitě se povede do třetice a kdy nečekáš mršku??? jinak jak to bereš??? mě naordinovala 2krát denně jednu tbl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 15:21

@Alexandraf ahoj vážně??? Moc ti grauluji a přeji co nejklidnější těhulkování a hlavně ať je vše v pořádku :) :hug: já právě slyšela že může mít i vedlejší účinky tak se ptám a sháním spoustu infa :) jinak vím že to na každého působí jinak ale tak sem zvědavá jaké nežádoucí účinky mě mohou potkat :) Jinak to PCO já vlastně ani pořádně nevím co to způsobilo jen vím že neovuluji no tak to je asi celé co o tom problému vím :D piji k tomu ještě kotvičník, nosifol a jím hlívu ústřičnou prý je skvělá na imunitu a mam i nějaký ten problém s čípkem tak dr říkala že si to mám koupit :) A sledoval tě dr utz??? mě totiž řekla že to mám brát tři měsíce a pak přijít na kontrolu nic víc jinak že mě kontrolovat nebude v průběhu jako nějaká ta folikulometrie nepřipadá v úvahu?? sem z toho taky pěkně paf :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí