Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
638
18.12.19 12:52

11 DC by jste si měla zajít na ultrazvuk zda se vám folikuly dělají a doktor vám řekne i počet i velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.12.19 17:28
@Anonymní píše:
@martina258 Tam mě teda neposlali a ani nevím jestli se mi teda ty folikuly udělali nemám si radši udělat test zítra třeba?
A nebo ject na ultrazvuk? Děkuji

Těhotenský test si máš udělat 14 dní po píchnutí injekce, ovšem postup tvého lékaře je v rozporu se všemi doporučeními. Při užívání CB je třeba mít provedenou folikulometrii, ultrazvukem zkontrolovanou reakci. Těch průšvihů tam může nastat dost. Cysty, nadměrný počet folikulů apod. Máš alespoň ultrazvukem prokázané anovulační cykly?

• Citovat
  • Upravit
638
28.12.19 20:49

Špinění

Ahoj holky chtěla bych se vás na něco zeptat jestli s tím máte zkušenosti beru každý měsíc proveru na nepravidelnou MS beru ho vždy 17dc tento měsíc jsem si říkala že už se mohlo zadarit mám 7 dní spozdeni už asi týden mám citlivé bradavky a dvorce a bolest v podbřišku ale dneska dopoledne jsem zacla mírně spinit ale jen cca hodinku od té doby nic myslíte že je ještě šance doufat v těhotenství děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.12.19 01:51

Na začátku těhotenství klidně špinit můžeš, ale stejně tak to může být začátek menstruace. Udělej si test, stejně tu nic jiného nevymyslíme.

• Citovat
  • Upravit
638
29.12.19 08:53

@Janli právě že jsem jen opravdu lehce zaspinila asi ani ne hodinku a od té doby nic a včera večer jsem měla na papíře takovou malou hnědou nitku hlenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.20 11:21

Užívání Clostibegytu

Dobrý den,

omlouvám se za anonym, ale nikdo z našeho okolí neví že se snažíme.

Chci se zeptat užívala jsem Clostibegyt 3-7 den cyklu? V sobotu jsem po užívání Clostibegytu 11 den cyklu byla na ultrazvuku a paní doktorka mi řekla, že tam mám 6 folikul a že bych tento měsíc určitě neměla mít nechránění sex kvůli vícečetnému těhotenství… Štve mě to protože je to rok a půl co se snažíme o miminko a stále nic…Ovulaci mívám normálně maximálně vždy dva folikuly, ale nikdy se nepovedlo otěhotnět…Máte někdo podobnou zkušenost??? Zda jste i přesto to zkusili?? A jak to dopadlo??

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.1.20 11:29

Co to máš proboha za doktorku, že ti předepíše clostík i když máš ovulaci a dozrává ti běžně více folikulů? To není normální. Opravdu se tento měsíc nesnažte, mohl by z toho být průšvih a na tuhle doktorku se vykašli. Zajděte do centra asistované reprodukce a nechte se léčit tam. Má tvůj partner udělaný spermiogram a ty průchodnost vejcovodů? Pokud máš totiž pravidelnou ovulaci, tak není problém ve tvých vaječnících a předepisování tohoto léku postrádá smysl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.20 11:44

Ano přítel na spermiogramu byl vše je u něj v pořádku, já jsem bez pravého vejcovodu, ale levý funguje tak jak má. Jezdím právě do Gennetu kvůli tomu, že nám to nejde a tam mi právě doktorka předepsala ten Clostibegyt…A jak jsem tam byla v sobotu bylo mi řečeno ať se teď určitě nesnažíme a to mi ho předepsala s tím že bych měla jít na IUI s tím že jsem ho užívala 1-0-1 a když jsem odcházela, dala mi na něj zas nový recept s tím že v novém cyklu bych ho měla užívat 4-8 den a 1-0-0. Tak nevím zda se na něj radši nevykašlat a prostě čekat na to až to přijde samo.

• Citovat
  • Upravit
1912
20.1.20 12:36

Tak to fakt nechápu, co je to za kravinu, když ti funguje ovulace předepisovat clostil… hlavně je to dost silný driák. já ho třeba kdysi brala, protože mám anovulační cykly a když vyloženě cca dva, tři měsíce můj gynekolog sledoval, že ovulace nepřichází. no nevím, asi bych zapřemýšlela na touto dr., jestli k ní dál chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.1.20 14:07

Tak to je ale něco jinýho, to jsi měla napsat hned. Ne, opravdu to nezkoušejte sami. Po clostíku nejsou vajíčka tak kvalitní, zvlášť pokud jich je tolik a taky by jsi mohla zjistit, že čekáš paterčata a dvě z toho mají závažnou genetickou vadu.

• Citovat
  • Upravit
136
29.12.20 19:12

Pres rok se snažíme a nejde to… Mám PCOS. Dostala jsem clostilbegyt na 3 cykly. První nevyšel. Užívám i nosifol forte. Komu pomohl clostilbegyt k //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.12.20 20:01

Ano, 4 cyklus:-) ale je to hnus, bylo mi blbe po tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí