Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
5.5.15 21:49

@Alexandraf Ahoj ted sem si všimla ze si mi psala :-) nějak sem moc ted nechodím :-) koukám že malý už je na světe tak povídej přehánj jaky byl porod?? A koukej se po chlubit prckem jsem napnuta jak kšandy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
12.5.15 23:25

@RomanaBl :mavam: :mavam:
Ahojky :mavam: pisu az ted, nejak nestiham :lol: :lol:
Jj, uz mame Ladika u sebe :dance: takze troskuinfo ohledne porodu :*
27.4. v 8 rano jsem mela prijem do porodnice, ze mi budou porod vyvolavat kvuli mymu vyssimu tlaku, abych neprenasela, ze hrozi hodne rizik.
Pri prijmu se rozhodli, ze mam tlak v norme, takze vyvolavat se bude az v utery. V pondeli mi udelali kontrolni ultrazvuk a pak oxyt. zatezovy test, aby videli, jak se malymu dari. A pak to prislo. Pri tom testu, jakmile mi vyvolali slabsi kontrakce, tak zacali malymu padat ozvy :,( takze test stopli a naveceru mi ho zopakuji. Pokud se to bude opakovat, tak bude cisar, ze by malej porod nezvladl :,( a taky tak to dopadlo. Pri 2.testu opet malymu padaly ozvy. Takze me hned pripravili a jelo se na sal. V 18:36 se nam narodil Ladik, 3230g a 48cm. Krasny a zdravy kloucek :potlesk: :dance:
Ale reknu ti, takovy strach pri ty ceste na sal jsem nikdy nemela :,( jen jsem se modlila, aby byl malej v poradku :,(
Kdyz jsem se probudila na pokoji, tak uz tam na me v postylce cekal nas syn a vedle sedel manzel. Krasnejsi probuzeni jsem nikdy nezazila :srdce: :*

V sobotu 2.5. nas pustili z porodnice domu a od ty doby tak trosku bojujeme :lol: ale uz jsem prisla, jak na nej a uz je to super :palec: je strasne hodnej, celej tatinek :* :*

Posilam par fotek :* :mavam:

A jak se dari vam? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.5.15 10:18

@Alexandraf Ježíš ten je uzasnej úplně mi jdou slzy do oci když na ty fotky koukám :-) jinak koukám porod tedy nic moc co to museli byt neuveritelne nervy :-( vůbec si nedovedu představit jak ti při te cestě na sál bylo :( ale tak dulezite je ze už to máte za sebou a vse je v pořádku :-) jak se ti hojí jizva?? :-) ty začátky musí byt krusne na to se vůbec netuším :-( ale jde z se zzijete musí to byt paráda :-) malý je hodny??? No to je paráda :-) je moc dobře ze moc neplace a je hodnoucky :-) jinak my no Máme za sebou velký utz ve 22 týdnu dopadl výborne :-) prcek je furt akční jako blázen :-) kope do me jako das :-) akorát už mi fakt štve to břicho už se nemůžu ani ohnout a docela mi to omezuje :-( a ty horka ty jo to je utrpení funim jako mašina :-( a to ještě není léto :'( to se asi picnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.15 15:01

Ahoj holky :mavam:
@Alexandraf koukal,ze mas už miminko u sebe, věd, ze ten strach cestou na sál znám :hug: taky sem ho mela a doufala, ze prezijeme oba naštěstí díky úžasným doktorum tu jsme oba.
@RomanaBl koukam, ty jsi už též za pulou :hug: víte co cekate? Léto bude krusny, ještě nejsou žádná vedra a už mi zacanaji otekat nohy a ruce :zed:
Já dnes začínám 25tt miminko je zdravé, já jsem taky v pořádku akorát pohlaví nevíme, porad se schovává, tak snad nebude tajnuskarit az do porodu :lol:

• Citovat
  • Upravit
3157
14.5.15 10:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam:
@Alexandraf koukal,ze mas už miminko u sebe, věd, ze ten strach cestou na sál znám :hug: taky sem ho mela a doufala, ze prezijeme oba naštěstí díky úžasným doktorum tu jsme oba.
@RomanaBl koukam, ty jsi už též za pulou :hug: víte co cekate? Léto bude krusny, ještě nejsou žádná vedra a už mi zacanaji otekat nohy a ruce :zed:
Já dnes začínám 25tt miminko je zdravé, já jsem taky v pořádku akorát pohlaví nevíme, porad se schovává, tak snad nebude tajnuskarit az do porodu :lol:
:mavam: Ahoj :-) ty jo ty už si taky daleko to to leti to není ani možny :-D jinak Já jsem 23 už zacinam 23 týden :-) leti to jako blázen :-) jinak my čekáme chlapečka Matyáška :-) je to pěkný eso peso vůbec se nestydí :-D víme to už od 12 týdne sice to nebylo 100% ale ja to věděla už od 6 týdne takový muj vnitřní pocit a pak se nám to jen potvrdilo :-) stydí se prý holčičky :-) tak sem moc zvědavá co se ti tam ukrývá :-) a už na kupuješ??? :-) jinak otoky zatím nemám a léta se teda desim už ted funim jako parní lokomotiva :-D a kolik si přibrala zatím?? Já tři a půl kila :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
21.7.15 16:54

:mavam: :mavam: :mavam: jak pak se vam vsem dari? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.7.15 10:31

@Alexandraf ahoooj mamina to je dost ze se taky ozves ne delam si srandu chápu že toho máš asi hodně :-) a jak se mas? jak ste se s maličkým zžili?? :-) jak roste a jak se mas celkove? Mé už se to taky blíží a mam bobky jako blázen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.15 22:52

@RomanaBl :mavam: :mavam: :mavam:
Ahoj zlato :mavam:
My se mame krasne, mame doma zlaticko, sikulu a velikyho smiska :lol:
Jen to vsechno strasne utika, v pondeli uz mu budou 3 mesice 8o Ale uz vim, proc se tomu rika mater. dovolena :palec:

A co ty, uz finisujes? :hug: sakra, uz jsi 33tt 8o ja si pamatuju, jak jsi sem nedavno davalo test, jestli na nem ty // vidime, nebo ne :lol: a ty uz budes rodit :lol: :palec:
A vy jste oba v poradku? Jak malej roste? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 09:01

Ahoj holky, utika to hrozne rychle ja uz budu za mesic rodit :) ikdyz občas mam pocit, ze to musí prijit uz kazdou chvily :nevim:
@RomanaBl tobe se to uz taky hezky krati :hug: jak snasit ted ty vedra? Me prijde, ze te u druhého je snasim ještě hur nez u prvniho :nevim: ale :nevim: fungovat musim a maly je poklad :srdce:
@Alexandraf je to to uteklo koukam, dneska slavi maly 3mesicniny :kytka: a pedpokladam, ze na profilovce je maly :) je sladous :* krasny klucik

Jo a nevim jestli jsem vam to psala, ale vypada to, ze budeme mit holcicku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3157
11.8.15 06:50

@Alexandraf :mavam: Ahoj mamino ja sem nějak moc nechodím :-) jinak malej podle profilový je krasnej :-) tyjo.tyjo to leti už tři měsíce mu jsou???to není snad ani možny :-O pochlub se fotkami :-) jo???Proc se tomu tak.rika?? :-) jinak my už to máme opravdu za pár…už od 29 týdne sem na prst volne otevřena..a po včerejší kontrole už na tři prsty k tomu mi kleslo břicho malej už je v pánvi a ja nevím co ještě prý budu ráda když se uvidíme ještě za 14 dni na KTG :-D hm tak sem zvedava…jinak poslici mi trápí hoodne už bych to nejraději mela za sebou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
11.8.15 15:36

@RomanaBl :mavam: :mavam: :mavam: Ahoj :mavam: :mavam:
Teeeeda, malej je hodne nedockavej :lol: jen at tam jeste chvilku je a nechvata :* ted jsou stejne ty vedra, tak at je jeste chvilku v chladku u maminky :*
Tak to bude porod urcite brnkacka, uz mas skoro pulku za sebou :lol:
Ja byla od 33tt otevrena volne na prst a v den cisare jsem byla volne na 2 a pul prstu :lol: a bylo mi to stejne k prdu :lol:

Leti to, malymu uz je 3 a pul mesice 8o uz mame za sebou prvni ockovani i prvni virozu, je to kluk sikovna :mrgreen: :mrgreen: stiha vsechno :lol:
Uz krasne paseme konicky, pomalu ale jiste se zacina otacet na brisko :mrgreen: no, je to fofrnik :palec:

A par fotecek toho naseho lumpika :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
11.8.15 21:44

@Alexandraf Ježíš malickej je naprosto kouzelnej a ty kuladla obrovský :-) no moc se vam povedl :-) a koukám i obrovský šikulka :-) ten čas s nim musí neuveritelne utíkat vid :-) a jej už i virozu mate za sebou?? Copak mu bylo?? A jak snášel očkování? :-)
No domlouvam mu každý den ale nevím nevím no poslici jsou hrozny a to pichani do spodku hnus…dneska mi už i tekly slzy no tak uvidíme kdy se nakonec rozhodne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
11.8.15 22:30

@RomanaBl
To mas pravdu, strasne to utika :D snazime se si ho co nejvic uzit :srdce: je to zlaticko :srdce:
Ockovani bylo v pohode, vetsinou na tu prvni davku nejsou zadny reakce, ta druha a treti uz jsou horsi, tak uvidime :)
No, nekde neco chytil, mel teploty a prujem :zed: nastesti to trvalo jen 2 dny. Doktor rikal, ze je to tim teplem, ze je toho ted strasne hodne. Ze to clovek chyti, ani nevi jak :zed:
Tak ja poslicky nikdy nemela, jestli mi za cely tehu ztvrdlo bricho tak 2×, tak je to moc :lol: spis jen me pobolivalo jako na ms :) Ale to pichani ve spodku znam. To je tim, jak se zkracuje cipek :D doooost neprijemny :zed:
No, holka, pekne se to u tebe chysta :palec: moc tomu uz nedavam :palec: uz se moc tesim na fotecky malyho :potlesk:
A mas nejaky vahovy odhad? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.9.15 10:35

@RomanaBl ahojky, tak jak to vypadá? ještě se prckovi na svět nechce? :* hlavně to zvládněte v pohodě :dance: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.9.15 19:17
@Alexandraf píše:
@RomanaBl :mavam: :mavam: :mavam: Ahoj :mavam: :mavam:
Teeeeda, malej je hodne nedockavej :lol: jen at tam jeste chvilku je a nechvata :* ted jsou stejne ty vedra, tak at je jeste chvilku v chladku u maminky :*
Tak to bude porod urcite brnkacka, uz mas skoro pulku za sebou :lol:
Ja byla od 33tt otevrena volne na prst a v den cisare jsem byla volne na 2 a pul prstu :lol: a bylo mi to stejne k prdu :lol:

Leti to, malymu uz je 3 a pul mesice 8o uz mame za sebou prvni ockovani i prvni virozu, je to kluk sikovna :mrgreen: :mrgreen: stiha vsechno :lol:
Uz krasne paseme konicky, pomalu ale jiste se zacina otacet na brisko :mrgreen: no, je to fofrnik :palec:

A par fotecek toho naseho lumpika :mavam: :mavam:

Velka gratulace, je krasny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí