Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
8.3.15 21:49

@Alexandraf :mavam: :mavam: ahoooj
Já se mám fajn sice furt bliju jako Šakal ale co nadrlam dnes začíná 13 týden toto letí a v úterý první screening už se moc tesim :-). Jak se mas ty??? :-) co malej?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
8.3.15 22:37

@RomanaBl
Ahoojky :mavam:
Jsem rada, ze je vsechno v poradku. :* jen ty nevolnosti, no, snad te to brzy prejde a zacnes si uzivat :*
Ja mela stesti, ze jsem mela nevolnosti jen 2 tydny, spis jen zaludek na vode :lol:
Holka, typuju, ze cekate holcicku :palec:
Na to utery drzim palecky :kytka:

Nas ceka ve ctvrtek asi posledni poradna a pak sup do porodky :palec: dneska jsme privitali 34tt, mas pravdu, ze to leti strasne :P
Na minuly kontrole byl malej jeste prdelkou dolu, nejak se mu nechce se pretocit, uvidime ted :zed:
Ale mam pocit, ze se mu to uz povedlo, uvidime :P

Co brisko? Uz vykukuje? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.3.15 22:53

@Alexandraf no s tou holcickou bych to tak žhavě neviděla krom toho :poblion: tomu ic nenasvědčuje :-D a hlavně můj šestý smysl říká ze to bude kluk i mamka mi to říká :-D tak uvidíme snad se v úterý ukáže :-D jinak myslím ze :poblion: po femibionu… dnes sem si ho nevzala a je mi krásně… jinak sem ho zkoušela vzít v různých částech ne a vždy sem :poblion: az po užití tak nevím :-D brát už ho nechci každopádně :-D joooo pupajz už leze to je des jak se kulati i když mám 10 kilo dole pupik už je znát :-D
Tyjo a jako to si cítila ze se pretocil?? :-) nebo jen mas takový pocit?? :-) už 34 týden to je mazec je fakt az neuvěřitelné jak to letí :-) planujes predporodni kurz? :-) tvůj dr posila na porodku už po 34 týdnu??? Tyjo to je nějak brzy? Nebo já teda nevím moc tomu nerozumim :-D a co přípravy na příchod nového člena rodiny? Pokojicek? Vybavicka? Kočárek? A tak? Sem hrozně zvědavá :-)

Jinak tady je pupik :-D bylo plocho a už je tohle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
8.3.15 23:23

@RomanaBl
Teda, uz mas krasny brisko :potlesk: :potlesk:
Me bylo po tom Femibionu jakoby tezko, ale dalo se to prezit :lol: brala jsem ho do 14tt a pak jsem presla na mamavit a ten je super :palec: je v nem i horcik, takze parada :palec:
No, myslim, ze uz tam pujdu naposledy, u nas do porodnice se chodi od 36tt, takze to vychazi, ze na dalsi kontrolu uz bych sla tam :palec: tak uvidime :lol:
Jj, poznam to podle pohybu :palec: kdyz byl hlavou nahoru, tak jsem ji citila pod zebrama a hlavne me porad kopaldo mocaku, to byla mnamka :pocitac: :mrgreen:
Ted citim kopance nahore a dole uz jen takovy simrani, to budou rucicky :palec:
Jen doufam, ze uz se neotoci :roll:

To zakladni uz mame pripraveny, ted uz jen doladujeme :palec:
Uz aby byl s nama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.3.15 23:32

@Alexandraf no já premyslim ze prestanu podporovat farmaceutický průmysl a budu věřit ovoci a zelenině a obsahu vitaminu v přírodní nikoliv chemické formě :-) njsem toho moc zastánce… přeci jen z chemicky vyrobených vitaminu se ti do těla vstřebá a funguje jen 10-15% a zbytek tělo vyloučí…:-D jo pupajz vylezl ze dne na den koukala sem jako puk :-D na konci budu jako vzducholoď už to úplně vidím :-D
To je fakt vlastně ono se ted už chodí po 1-2 týdne h vid :-) mi to nedošlo :-) a tesis se na porod??? :-) to je krásné ze už doladujete :-) ono to už přeci jen moc dlouho nepotrva a bude Brouček s vámi :-) a jaký mas kočárek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
8.3.15 23:59

@RomanaBl
Ja pak taky bastila hodne ovoce a zeleniny :palec: ted momentalne ujizdim na rajcatech a pomerancich :P :palec: ale obcas k tomu ten vitaminek soupnu :lol: a listovku bastim cely tehu :palec:
Jj, ted jsou kontroly po 2 tydnech, v porodce po tydnu :D to pak bude pekne utikat. To neni jako na zacatku po 4-5 tydnech :zed: :lol:
Ted jeste tolik neroste, ale pockej po tom 30tt, ja se ted nestacim divit :lol: me zacal vykukovat kolem toho 15tt :palec:
No, snad budu rodit prirozene, zalezi na mrnousovi :mrgreen: ale tesim se, kolikrat si rikam, at uz vyleze, uz mi dava docela zabrat :lol:
Kocarek mame vybrany, teprve ho budeme objednavat ;) nechci ho tady mit moc brzy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 16:30

Ahojte holky beru clostik 4 mesic a chodim na folikumerii a ted jsem dobrala druhe baleni a byla na folikumerii a bylo mi receno ze i bez prasku ze mam 13 den velikost 19mm. doktorka mi řekla ze vidi v deloze vacek. Nevite co to znamena? jsem z tohi trosku zmatena. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3157
14.3.15 16:35

@Alexandraf já ti dycky zapomenu napsat to je des :-D mela bych se stydět :-) ale hlásím ze už několik dni neberu femibion a je mi dobře :dance: tak mám z toho radost :-) koukam ze ste se otočily tak to je super zpráva!! To už přirozenému porodu nic nebrání :-) to je super a co jinak nějaké novinky?? :-) utíká to vše jako voda :-) my máme za sebou první screening a vše v pořádku tak mám radost :dance: mrnousek už ted ma svou hlavu a rozhodne se nebude natáčet tak jak chtí ostatní :-D na doktorku vystrčil prdku jako signál vzdoru :-D sem se musela smát :-D ale je to živý pulecek pěkně v tom bříšku tancuje a padluje nozickama rucickama :-D jooo a vypadá to na kluka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 16:36

Tabletky jsem nejedla mesic.mela jsem prestavku.

• Citovat
  • Upravit
7844
14.3.15 17:03

@RomanaBl jééé krásná fotečka :potlesk: :* jen ať roste mimísek dál :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.3.15 14:01

@RomanaBl :mavam: :mavam: Ahojky :mavam:
Neomlouvej se, ja to chapu, ja jsem na tom podobne :lol:
Ale je pravda, ze jsem nakukovala, jak jste dopadli :oops: ;)
Tak to jsem moc rada, ze uz je ti dobre, ted uz to bude dobry :* uzivej si, ze ti ted nic neni, ono to pak prijde :lol: :lol:

Jeee, to je krasna fotecka :* jak ma napapany brisko :lol: to je jasny, to bude kluk jako buk :palec: :hug: moc gratuluju :srdce:
Snad jsem to nejak nepropasla, uz jste premysleli o jmenu? :kytka:

Jj, vypada to tak, ze jsme se konecne otocili :dance: sice mi nedelal UTZ, ten az priste, ale z vysetreni rikal, ze je hlavickou dolu :* :dance: tak snad uz se umoudril :lol: hlavne, aby uz tak zustal :D
Jinak vsechno pri starym, zacinam tlacit cas dopredu :lol:

:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.3.15 14:03
@Anonymní píše:
Ahojte holky beru clostik 4 mesic a chodim na folikumerii a ted jsem dobrala druhe baleni a byla na folikumerii a bylo mi receno ze i bez prasku ze mam 13 den velikost 19mm. doktorka mi řekla ze vidi v deloze vacek. Nevite co to znamena? jsem z tohi trosku zmatena. :think: :think:

Tak to nevim, co tam doktorka videla :think: vic ti k tomu nerekla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.15 14:38

Ne rekla ze musime pockat do dalsi menses. Zda prijde ci ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.15 14:43

Test jsem si delala par dbi po menses ale byl negativni.

• Citovat
  • Upravit
7868
15.3.15 14:58
@Anonymní píše:
Test jsem si delala par dbi po menses ale byl negativni.
@Anonymní píše:
Ne rekla ze musime pockat do dalsi menses. Zda prijde ci ne.

Tak uvidis, co z toho bude :* fakt me nenapada, co by to molo byt :think:
Hlavne, aby bylo vsechno v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí