Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
30.1.15 22:24

@Alexandraf no tak to je super že se máte dobře :-) hlavně aby to tak pokračovalo i nadále :-) krásnej mrnousek fakt :-) no my sice rosteme ale já zažívám peklo.. Dnes je mi teda líp ale posledních pár dní mi byli tak zlé ze mi dělalo problém dojít si i na záchod a včera sem se nemohla ani hnout jakmile srm se hal šlo vše ven a nic jinýho než vodu s v sobě neudržela… Už abych ten první trimest měla za sebou je mi fakt dost mizerně :-D hele jaký je rozdíl mezi 3D a 4D utz??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
31.1.15 08:06

@RomanaBl holky dostala jsem anginu ;( myslite, ze muzu paralen nebo neco jineho? Nebo to radeji rozhanet cajem s medem a citronem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
31.1.15 09:15

@Alexandraf ok,děkuju moc, ovu se u mě tento cyklus posunula o den, pozitivní test dnes, takže nasadím až v úterý pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
31.1.15 09:21

@RomanaBl :mavam:
Nevim, jaky je mezi tim presne rozdil :mrgreen: my na tom byli v Gennetu a tam psali, ze je to 3D/4D :lol:
Tak si pak vyber :mrgreen:
Jaj, tak to musis nejak zmaknout. Ja tohle neznam, ja mela jen vecer trosku pocit na zvraceni, jinak nic :hug: a to asi jen 2 tydny. Broucek me asi setril :palec:
Doporucuje se pit po troskach colu, nebo si v lekarne kup zazvorovy lizatka. Nekomu to pomaha. Jinak musis vydrzet :? A hlavne nesmia byt na lacno, staci zdloubnout 2 piskoty a je pak hned lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
31.1.15 09:22

@bebecinka
Jj, muzes paralen :hug: je to pro mrnouska mensi zatez nez ta viroza :hug:
Kdyby se to horsilo, tak sup k doktorovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
31.1.15 09:24

@nellys85
Tak super, ze se ovulka dostavila :palec: tak sup z emimina ;)
Jj, ovulka bude behem zitrka, tak Utrous staci az tak to utery :palec: tak at to vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
31.1.15 09:53

@Alexandraf Jj,no dnes a zítra to musíme pojistit tulením, od úterka utroš a pak už to snad vyjde, jsem smířená s tím, že pokud to tento měsíc neklapne, čeká nás car a IUI :( Jen nevím jak to bude, protože spermiogram nebyl až tak ok, počet ok, ale jen 24% pohyblivých a špatná morfologie :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.2.15 17:51

@nellys85
Tak budu drzet palecky, aby to tentokrat vyslo :hug: ale CARu se kdyztak neboj, tam vas urcite pomuzou a miminka se dockate :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
1.2.15 18:20

@Alexandraf děkuju,jen nevím, kdy vlastně ta ovulka byla nebo bude…už druhý den mám pozitivní ovu test a píchá mě na pravým vaječníku i při chůzi, nic nesnesitelnýho, ale příjemný to taky není…zítra jdu na utz, tak snad mi mudra řekne víc, ať už můžu brát ten utroš. A jak to vůbec s tím IUI je? To se platí nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.2.15 18:29

@nellys85
Tak to ovulka bude co nevidet, si myslim ;) klidne se snazte, oni ty mrsky tam pockaji :palec:
Vic ti rekne zitra mudr, treba uz tam folik vubec nebude, to by bylo super :palec:

A co vsechno chces vedet o ty IUI? :hug: Klidne se ptej :hug:
Jak kde se plati. Je to ruzny. Nektery CAR za to nic nechce, jen si platis hormony (vetsinou se dava Clostilbegyt jako stimulka ovulky). V nekterych za to chteji treba i 2000 :hug: takze to ti reknou az tam, nebo mrkni na net ;) ja za to nic neplatila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
1.2.15 18:35

@Alexandraf no koukala jsem na různý CARy, ale oni tam ceník nemají, jen IVF a to si fakt dovolit nemůžeme…a ono je nějak zdarma 6 pokusů ne? Ale zase to prý nechtějí dělat když je špatný spermiogram, tak nevím :-( a stimulaci clostilem si nedokážu představit, protože ho beru druhý cyklus, takže ještě jeden a pak by měla být pauza…i tak z něj mám strach aby mi tam nenadělal paseku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.2.15 18:51

@nellys85
Jj, 6× do roka muzes jit na IUI. pak uz je to na tech CARech, jestli si za to neco uctuji. Se ti po tom muzu mrknout, jaky CAR jste si vybrali? :kytka:
Pokud u tebe k ovulce dochazi i bez stimulky, tak Clostil neni potreba :hug: musi dojit k ovulce, jak je celkem jedno. Jen s tim SPG nevim. Mozna IUI zkusi, pak asi u vas budou chtit to IVF si myslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
1.2.15 19:08

@Alexandraf Jsme z Brna, takže někde v Brně, koukala jsem na Helios, na Obilňáku je taky, Repromeda ne, ti jsou drazí…určitě je tady toho víc, ale musím zjistit víc info kdo má s nima zkušenosti. No tak jestli u nás nepůjde IUI, tak jsme v pytli :,( Právě že ovulku nemám, takže bude potřeba sttimulace a manžel 24% pohyblivých spermií, bere selen a zinek tak snad se to zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
3.2.15 06:57

Tak kontrolu mám za sebou…mám z toho nějaké divné pocity…viděla na uzt žluté tělísko a tekutinu, sliznici mám taky hezkou, takže ovulka proběhla, což je dobře, ale zároveň s tím naším spg mě už připravovala na CAR, peý by jsme se museli snažit hodně dlouho, aby to šlo přirozeně, takže tak :( Chjo, ale divila bych se kdyby to po té mega ovulce nevyšlo, pozitivní test dva dny, křeče jak blázen a z nějakýho důvodu mě dnes píchá v podbřišku a je mi zle, ale od včera už beru utroš raději 0-0-2 a vaginálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.2.15 23:49

@nellys85 :mavam:
Pisu az ted, nejak nestiham :nevim: :hug:

Super, ze byla ovulka :potlesk: A jak ti je, uz je to lepsi? :kytka:
Heled, staci jen jedna mrska a je zadelano ;) takze bych to nevzdavala ;) Kdyztak CAR pomuze :hug: zacnete hezky od zacatku a uvidite :hug: na IVF hned nemusite, neboj :hug: my na nej sli skoro az po roce, co jsme chodili do CARu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí