Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A kolik se cca plati za ten pregnyl? A co to vladtne je za hormon? Ve ct.jdu na UTZ tak se na to zeptam
neplatí se asi nic, ne?
Je to na pojišťovnu asi ![]()
Je to roztok s HCG hormonem, praskne po něm folikul.
Zkus se zeptat radši
Za Pregnyl nic neplatis, jen za Ovitrelle - cca 350Kc. To je to samy, jen uz pripraveny. Pregnyl si musis smichat doma sama.
Je to hCG hormon ![]()
Tak mam 2 18mm a 1 13mm foliky
zitra dem na IUI
a ten pregnyl mi pichl a nic sem neplatila. @RomanaBl tak kombinuji a dnes mi dr.rekl, ze ananas ma hodne C proto se doporucuje. Takze stejne jako citron ![]()
Holky, tak dnes jsem byla u doktorky…pozvala si mě na dneček, nakonec tam ani nebyla, tak jí sestra volala, takže na ultrazvuk jdu až v pondělí a konečně jsem z ní vymámila ten utroš, napsala mi 100 mg a mám brát od 14 DC do 26 DC 1–0–1zavádět vaginálně, že to má lepší ůčinek, jenže dle dnešního testu ještě ovu neproběhla, vypadá to na zítra, křeče sice mám, ale čárka ještě není jako ta testovací…někde jsem tu četla, že pokud se vezme utroš před ovu, tak ovu ani neproběhne, takže zatím čekám
Jaká je optimální doba, mám počkat až tak den dva po pouitivním ovu testu??Díky.
@nellys85 ![]()
Jj to je pravda, ze Utrogestan blokuje ovu. Takze nasadit az po ovulce ![]()
Zacni ho brat az tak 2.-3.den po pozitivnim ovu testu. At ovulka v klidu probehne. Takhle jsem ho brala i ja, jen jsem byla po IUI ale to vyjde nastejno ![]()
Klidne ho ber spis 2 na noc, je to lepsi
pres den je to neprakticky, to poznas proc ![]()
Tak drzim palecky ![]()
Ahoj všem,
omlouvám se, že se vnucuju do již rozběhlé diskuze, ale chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo podobnou zkušenost s clostilbegytem jako ja. První cyklus 1tbl denně a nic, druhy cyklus 2 tbl denně, MS nedorazila, dnes 50.DC, v pondělí na UTZ žádná cysta, jen zvýšená sliznice s tím, že prý do 2 dnů MS dorazí, pro jistotu píchnut agolutin. ale stále nic, nemáte někdo podobnou zkušenost? testy negativní. DÍKY MOC VŠEM
@bubakmaly ![]()
Ja tohle mela nekolikrat, at jsem delala i nemozny, tak ms nikde. Po tom Agolutinu by mela dorazit do max. 14 dnu. Zase je to ruzny. Me jednou prisla 3.den, pak i 12.den po pichnuti. Takze ona dorazi. Pokud ne, tak po tech 14 dnech musis pro dalsi ![]()
@Alexandraf ahoj já furt koukala kdo to je s touhle fotkou a nenapadlo mě kouknout na jméno
sem trubka
krásná fotka maličkého
jakpak se máš? ![]()
@Alexandraf: díky, uvidím no, doufam, že příjde co nejdřív, tohle mě ničí
@RomanaBl ![]()
Jj jsem to ja
byli jsme na 3D ultrazvuku, tak jsem si sem hned jednu fotku soupla ![]()
Mame se fajn, nemuzu si stezovat ![]()
Koukam, taky krasne rostete
jak se citis?