Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
3.2.15 23:49

@RomanaBl :mavam:
Jak se vam dari? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
4.2.15 19:10

@Alexandraf no nic moc, je mi pořád zle, spíš ráno a večer :,( Navíc mě občas píchne v podbřišku jak před mrchou, ale jsem 3 DC, tak nevím jestli to dělá ten utroš nebo co se mnou je a citlivý bradavky :roll: No nevím jestli bych psychicky zvládla další rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.2.15 21:04

@nellys85
To je divny, ze je ti takhle spatne :roll:
Je to mozny, ze to dela ten Utrous :think: ale vedlejsi ucinky ma spis, kdyz se polyka, ne, kdyz se zavadi :think:
Tak snad ti bude brzy lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.2.15 21:09

@Alexandraf ahoj promiň že píšu až teď ale je mi tak příšerně ze to tu jen prolitnu a jdu zase spát.. Od pondělí horečky kašel rýma bolení v krku je to děs :-( do toho ty nevolnosti příšerné nesnesitelné :-( a ta bolest v krizi :-( už fakt nemůžu :-( at už je to za námi a už je nám jen dobře a pěkně tloustnu raději budu jak matrona co neprojde futrama než tohle :-( :zed: a co ty? Jak se máš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
5.2.15 10:11

@RomanaBl a v jakem tydnu jsi? ja byla v patek na IUI a v sobotu uz sem taky lezela s horeckou. strasna ryma a nos jeden velkej opar :-( takze je mi bajecne! od vcera me boli bricho jak na MS, tak tomu moc nedavam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 10:24

Ahoj holky, uvažuju o předepsání clostíku, neboť rok a půl nic…špatný spermiogram partnera, ale za zkoušku to stojí, neboť můj hormonální profil vyšel v celku dobře, jen malý náběh na PCO..tak pro jistotu bych chtěla ten clostík, aby se šance zvýšila…ale pořád to neřeší 7 mil, ale kdo ví :) jaké máte zkušenosti? trpím docela často na cysty žlutého tělíska, které odejsou vždy s MS, ale bojím se, aby je clostík nezvětšil a neskončila jsem v nemocnici…dík za zkušenosti :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
5.2.15 18:41

@Alexandraf Divný to je a ještě divnější je dnešní ovu test…včera už byl skoro neviditelnej duch a dnes zesílil, nechápu to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 20:45

@RomanaBl :mavam: :mavam:
Jaj, tak to me mrzi, ze je ti takhle zle :hug: ted ty chripky radi, to je pravda :cert:
Tak si zalez do pelisku a hodne odpocivej, at je ti brzy lip :*
Ja zatim odolavam, tak snad to tak bude i dal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 20:46

@bebecinka :mavam: :mavam:
Jeste to nevzdavej :hug: me taky bolelo bricho jako normalne tyden pred ms a dusik na testu tam byl :palec:
Tak drzim palecky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 20:55

@anitram999 :mavam: :mavam:
A ovulku mas, nebo ne? :kytka: Pokud ovulujes sama a mas prav. cyklus, tak Clostik je zbytecny, akorat ti to rozhodi :hug:
Ale chapu te, ja taky zkousela vsechno mozny :lol:

Na ty cysty by ti mohl pomoct Pregnyl, aby se ti nedelaly :hug:
Ja ji mela jen jednou, prave kdyz jsem ten Pregnyl nemela :* ale ja se ji zbavovala 3 mesice :zed: uplne zmizela az po vyvolavacce :cert: tak to mas stesti, ze ti takhle rychle mizi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 20:56

@nellys85 :mavam:
Tak hladina LH se behem cyklu ruzne meni, tak mozna na to ten test takhle reaguje :hug:
Uvidis dalsi dny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 20:58

@Alexandraf ano mizí vždy s menstruací, ale zase se objeví, přestože beru gynex a vitamin E a taky kys. listovou, aha…no ovu nejspíš mám, dle doktorů, tak asi jen ten pregnyl nu :) právě zkouším vše možný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.2.15 21:00

@anitram999

Ahojky, nechci ti brát iluze, ale pokud máte špatné spermio, a ty sama ovuluješ, Clostil ti nepomůže :nevim: :nevim: my jsme stejný případ, mně ho dr předepsal na zkoušku a stejně nic..Záleží ale jaký výsledek spermia tvůj partner má, kdyby to byla pohyblivost, je to ještě dobrá varianta, my máme špatnou morfologii a to nepomůže toho moc. :nevim:

Já měla brát Clostil ještě 3. cyklus, ale už ho nechci. Přeji, at se zadaří co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 21:04

@Whynot no právě, že mi to taky říkal, že ten clostík nevyřeší těch našich 7 milionů no…ale za zkoušku, že by to stálo :) ale právě to zas nechci jen tak zbytečně brát, abych z toho neměla ještě větší neplechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.2.15 21:08

@anitram999

Jo aha, takže máte malý počet? tak co zkusit IUI? Počet a pohyblivost se řeší IUI, zavedou ti spermie přímo do dělohy a mohlo by se zadařit. Cpi partnera nějakými vitamínky a určitě se to zlepší :kytka: K oplodnění stačí jedna, jediná spermie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí