Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
6.2.15 08:53

@Alexandraf pokud to do ct. nedostanu, tak pak zkusim test. Uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
6.2.15 08:56

@RomanaBl ja si tedy na zdejsi nemocnici nemuzu stezovat, vzdy se chovali slusne. Ale je pravda, ze co nekdy slicham je otresne. Drz se a bud brzo fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
6.2.15 19:00

Holky díky vám za podporu :-* ste zlaté :-) až teď sem se tak nějak dala do kupy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
6.2.15 22:19

@RomanaBl
Tak to je dobre :hug: hlavne, aby ti bylo uz jen dobre :hug:

@bebecinka
Tak to na tebe budu moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
8.2.15 14:31

Ahoj holky, můžete mi některá poradit? Jsem už bezradná :nevim: Nejsem si jistá, jestli proběhla ovulace. Brala jsem 5 dní Clostilbegyt a teď bych měla nasadit Utrogestan jenže nevím, jestli ovulka opravdu proběhla, tak bych ji nerada zastavila špatně načasovaným nasazení Utrogestanu. Silně pozitivní ovulační test jsem měla 5.2. večer a celý den 6.2. a k tomu i silné bolesti v podbříšku. Kontrolní čárka byla silnější než testovací. Jenže podle baz. teploty snad ještě neproběhla :think: Na ultrazvuk k lékaři bohužel nechodím, tak teď mám strach, jestli vůbec folikuly praskly a došlo k uvolnění vajíčka, nebo se snažíme zbytečně :nevim: Děkuji za všechny názory :hug: Přikládám svůj graf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
9.2.15 10:24

@Anyt :mavam:
Holka, ja se v grafech moc nevyznam, ale prijde mi, ze to byla dvojta ovulka :think:
Jak pokracujou teploty? Lezou nahoru? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.2.15 11:39

@Alexandraf ahojky, moc děkuji za názor :hug: Tyyjo, dvojtá ovulka? Tak to mě nenapadlo :potlesk: Dneska se mě teplota konečně vyšplhala o 0,3 stupně nahoro, takže ovulka(y) určitě proběhla a dnes ráno jsem si vzala Utrogestan :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
9.2.15 21:55

@Anyt
Tak supeeer, ze konecne splha :potlesk:
Drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.2.15 23:15

@Alexandraf ahoj tak hlásím ze nevolnosti už se lepší a konečně už je mi během dne občas i dobře :-) aleluja :-) snad to není špatné znamení :-/ zrovna dneska jsem přemýšlela že bych došla k dr jako že mám třeba křeče nebo něco abych věděla že je fazolka v pořádku tři týdny mezi kontrolami to je echt teda :roll: ale už jen týden tak snad už to dám :-) co ty jak se máš? Jak uzivas tehu? :-) už to máš za pár vid :-) letí to jak voda vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
9.2.15 23:29

@RomanaBl :mavam: :mavam: :mavam:
Tak to je moc dobre, ze uz je ti lip, to jsem rada :hug: :hug:
To vis, ze to nic neznamena. Ja mela nevolnosti bez zvraceni jen cca 2 tydny, jinak mi nic nebylo a vsechno bylo v poradku :hug: tak at je ti takhle dobre i dal :*
To mas pravdu, to cekani mezi kontrolema je strasny :zed: ja od zacatku chodim na kontrolu po 4-5 tydnech a je to na palici :zed: hlavne ze zacatku, ted jak uz malyho citim, tak jsem klidnejsi :hug: :lol:
Jj, to mas pravdu, utika to strasne :lol: uz jen 10 tydnu a malej bude s nama :dance: :dance:
Musim zatukat, ze si tehu fakt uzivam :hug: kdyby mi nerostlo bricho a malej neradil, tak ani nevim, ze jsem tehotna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
10.2.15 11:28

@Alexandraf no tak to bych teda nedala po 4-5 týdnech :-D to bych se picla já už silim teď při třítýdenní rozestupech :-D kort když sem ještě neviděla ani srdíčko nic tak nevím :-) ta nejistota prostě :-) já už bych taky chtěla být tak daleko jako ty :-) a jaký máš pocity? :-) už jen 10 týdnu a bude vás o jednoho víc to musí být fakt úžasný ale zároveň Se to bude asi pěkně táhnout co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
10.2.15 13:33

@RomanaBl
Ja jsem prvni ultrazvuk mela az kdyz jsem byla 7+4tt, do ty doby mi vzali jen jednou krev, jinak nic :zed: takze si to dokazes predstavit, jak mi bylo :zed: :lol: bylo to na palici :lol: navic me uz od zacatku pichalo na P vajecniku, kde byl folik, tak jsem se bala mimodelozniho :zed: no, muz ze me nemohl :oops: :lol: on vedel, ze tam malej proste je :palec:
Ted to jeste utika, ale ten posledni mesic bude asi nejhorsi :lol: snad malej vyleze trosku pred terminem :lol: vubec bych se nezlobila :lol:
Pocity mam porad dobry :palec: jen uz zacinam trosku vic premyslet a predstavovat si, jaky to bude s malym, jestli vsechno zvladnu a tak :* a hlavne, jaky bude porod. Toho se asi bojim nejvic, kdyz kolikrat ctu, co vsechno se muze stat :pocitac: Ale jinak dobry :palec:
Ve ctvrtek me ceka posledni velky ultrazvuk ve 30.tt tak uz se tesim :dance: jsem zvedava, jak nam malej zase narostl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
14.2.15 09:46

Tak se vcera ta svine rozjela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.3.15 16:53

Ahojte holky, tak vidim ze se vam zadarilo;)tak velka gratulace. Takze clostik funguje? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
8.3.15 20:47

:mavam: :mavam: :mavam:
Holky, jak se vam dari? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...