Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alexandraf pokud to do ct. nedostanu, tak pak zkusim test. Uvidime
@RomanaBl ja si tedy na zdejsi nemocnici nemuzu stezovat, vzdy se chovali slusne. Ale je pravda, ze co nekdy slicham je otresne. Drz se a bud brzo fit
Holky díky vám za podporu
ste zlaté
až teď sem se tak nějak dala do kupy ![]()
@RomanaBl
Tak to je dobre
hlavne, aby ti bylo uz jen dobre ![]()
@bebecinka
Tak to na tebe budu moc myslet ![]()
Ahoj holky, můžete mi některá poradit? Jsem už bezradná
Nejsem si jistá, jestli proběhla ovulace. Brala jsem 5 dní Clostilbegyt a teď bych měla nasadit Utrogestan jenže nevím, jestli ovulka opravdu proběhla, tak bych ji nerada zastavila špatně načasovaným nasazení Utrogestanu. Silně pozitivní ovulační test jsem měla 5.2. večer a celý den 6.2. a k tomu i silné bolesti v podbříšku. Kontrolní čárka byla silnější než testovací. Jenže podle baz. teploty snad ještě neproběhla
Na ultrazvuk k lékaři bohužel nechodím, tak teď mám strach, jestli vůbec folikuly praskly a došlo k uvolnění vajíčka, nebo se snažíme zbytečně
Děkuji za všechny názory
Přikládám svůj graf.
@Anyt ![]()
Holka, ja se v grafech moc nevyznam, ale prijde mi, ze to byla dvojta ovulka ![]()
Jak pokracujou teploty? Lezou nahoru? ![]()
@Alexandraf ahojky, moc děkuji za názor
Tyyjo, dvojtá ovulka? Tak to mě nenapadlo
Dneska se mě teplota konečně vyšplhala o 0,3 stupně nahoro, takže ovulka(y) určitě proběhla a dnes ráno jsem si vzala Utrogestan ![]()
@Alexandraf ahoj tak hlásím ze nevolnosti už se lepší a konečně už je mi během dne občas i dobře
aleluja
snad to není špatné znamení :-/ zrovna dneska jsem přemýšlela že bych došla k dr jako že mám třeba křeče nebo něco abych věděla že je fazolka v pořádku tři týdny mezi kontrolami to je echt teda
ale už jen týden tak snad už to dám
co ty jak se máš? Jak uzivas tehu?
už to máš za pár vid
letí to jak voda vše ![]()
@RomanaBl
![]()
Tak to je moc dobre, ze uz je ti lip, to jsem rada
![]()
To vis, ze to nic neznamena. Ja mela nevolnosti bez zvraceni jen cca 2 tydny, jinak mi nic nebylo a vsechno bylo v poradku
tak at je ti takhle dobre i dal ![]()
To mas pravdu, to cekani mezi kontrolema je strasny
ja od zacatku chodim na kontrolu po 4-5 tydnech a je to na palici
hlavne ze zacatku, ted jak uz malyho citim, tak jsem klidnejsi
![]()
Jj, to mas pravdu, utika to strasne
uz jen 10 tydnu a malej bude s nama
![]()
Musim zatukat, ze si tehu fakt uzivam
kdyby mi nerostlo bricho a malej neradil, tak ani nevim, ze jsem tehotna ![]()
@Alexandraf no tak to bych teda nedala po 4-5 týdnech
to bych se picla já už silim teď při třítýdenní rozestupech
kort když sem ještě neviděla ani srdíčko nic tak nevím
ta nejistota prostě
já už bych taky chtěla být tak daleko jako ty
a jaký máš pocity?
už jen 10 týdnu a bude vás o jednoho víc to musí být fakt úžasný ale zároveň Se to bude asi pěkně táhnout co?
@RomanaBl
Ja jsem prvni ultrazvuk mela az kdyz jsem byla 7+4tt, do ty doby mi vzali jen jednou krev, jinak nic
takze si to dokazes predstavit, jak mi bylo
bylo to na palici
navic me uz od zacatku pichalo na P vajecniku, kde byl folik, tak jsem se bala mimodelozniho
no, muz ze me nemohl
on vedel, ze tam malej proste je ![]()
Ted to jeste utika, ale ten posledni mesic bude asi nejhorsi
snad malej vyleze trosku pred terminem
vubec bych se nezlobila ![]()
Pocity mam porad dobry
jen uz zacinam trosku vic premyslet a predstavovat si, jaky to bude s malym, jestli vsechno zvladnu a tak
a hlavne, jaky bude porod. Toho se asi bojim nejvic, kdyz kolikrat ctu, co vsechno se muze stat
Ale jinak dobry ![]()
Ve ctvrtek me ceka posledni velky ultrazvuk ve 30.tt tak uz se tesim
jsem zvedava, jak nam malej zase narostl ![]()
Ahojte holky, tak vidim ze se vam zadarilo;)tak velka gratulace. Takze clostik funguje? ![]()