Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1555
16.9.15 20:25

Ahojky holky, mohu se přidat? :-) Clostil jsem taky papkala teď zobu Glucophage kvůli PCO. Jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.9.15 20:00

Tak už je to rok a pul co se snažíme a stale nic… co vam clostik zabral?? nebo je ješte jiny produkt co by mi pomohl? diky za reakce :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
17.9.15 20:03

@a.milka ahoj, ona tahle diskuze je taková dost mrtvá, jen si sem občas něco napíšem ;) jinak mě vyšlo těhu hned první cyklus s clostíkem
@lojzina81 my se snažili 22 měsíců, bylinky, vitaminy, omezení koupání u přítele, byl špatný spermio, atd…no pak jako poslední možnost před IUI nebo IVF jsme šli do clostíku a první pokus vyšel :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
17.9.15 21:26

Ahojky :mavam:
Ja mela Clostil celkem 6×. Davkovani vzdycky 1-0-1, pokazdy jsem mela jeden dominantni folikul a stejne nic. Az posledni cyklus jsem mela davkovani 1-1-1, 13.dc folikul 22mm a ted mi v postylce chrni Ladik :palec: byl to cyklus pred 2.IVF :lol:

Taky mam PCO, na mimi jsme cekali 4 a pul roku :zed: :*
Takze to nevdavejte, mimi prijde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
17.9.15 21:26
@lojzina81 píše:
Velka gratulace, je krasny :kytka:

Dekujuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
17.9.15 21:27

@RomanaBl :mavam: :mavam: :mavam:
Tak jak, zlato? Uz? :lol: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
18.9.15 13:19

@anitram999 tak to je paráda :-) to moc gratuluji :-) mě konečně začíná účinkovat Glucophage dostala jsem MS, dokonce i zrálo vajíčko :-) tak uvidíme zda MS se zase dostaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.15 13:53

@Alexandraf @RomanaBl ahoj holky, tak naše princezna je uz venku :srdce: narodila se 2.9 a má se cíle k svetu :) jen tedy přišlana svět sc, ale to se dalo bohužel cekat :roll: no, ale zvládly jsme to obě ve zdraví a to je hlavni :)
A taky jsem zvedava jestli uz :lol: @RomanaBl

• Citovat
  • Upravit
7868
18.9.15 14:34
@Anonymní píše:
@Alexandraf @RomanaBl ahoj holky, tak naše princezna je uz venku :srdce: narodila se 2.9 a má se cíle k svetu :) jen tedy přišlana svět sc, ale to se dalo bohužel cekat :roll: no, ale zvládly jsme to obě ve zdraví a to je hlavni :)
A taky jsem zvedava jestli uz :lol: @RomanaBl

Velika gratulace :kytka: preju hodne stesticka a zdravicka vam vsem :srdce:
My meli nakonec taky CS, tak at ti je brzy dobre :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
29.9.15 12:55

@Alexandraf Ahoj moc se omlouvám ze pisu az ted nějak vůbec nestíhám ty poslední týdny před porodem byly docela mazec a nebyl proste čas :-D…jinak nás Matyášek se narodil 19.9.2015 v 18:04 a mel 3556g a 52 cm. Narodil se od první bolesti po pěti hodinách :-) šlo to vse hrozne rychle :-) den po termínu se narodil :-) je to poklad a zlatíčko :-) vůbec neplace jenom když má hlad :-) a jak to jde u vás???malý je nádherný moc se vam povedl :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.15 14:02

@RomanaBl grutaluji :kytka: ať vám dělá Matyasek jen a jen radost :hug:

• Citovat
  • Upravit
3157
29.9.15 15:01
@Anonymní píše:
@RomanaBl grutaluji :kytka: ať vám dělá Matyasek jen a jen radost :hug:

Ahojky tyjo dekuju moc i Vám moc moc gratuluji a přeji ať i Vám dela princezna jen samou radost :-) a přeji ji hlavně zdraví :-)co že si šla sc??? Mela si plánovaný? Nebo porod ukončili akutním?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.15 16:02

@RomanaBl jelikož jsem už byla po jedné sekci a v den porodu se nic nedělo, tak jsme se na druhy den domluvila na sc vedli k tomu už i spatne laboratorní výsledky a plno dalsich mensich komlikacic, ale jsme obě v pořádku a to je hlavni :)

• Citovat
  • Upravit
7868
29.9.15 16:22

@RomanaBl
Jeeee velika gratulace :dance: :dance:
Ja to tusila, kdyz jsi se tak dlouho neozyvala. Uzivej si malyho, je to neco uzasnyho :srdce:

A fotecka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
29.9.15 17:21

@Alexandraf jo je to fakt úžasný :-) uživam si ho na maximum protoze ten čas s nim tak neuveritelne leti :-) a co vy jak se mate jak užíváte? :-)
jinak tu je pár fotek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital