Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
8.4.19 08:54
@MaryMaryK píše: :nevim: zadanku dostal od doktora az teď, nakonec jsem zkusila zavolat na kliniku a měli volny termín na příští tyden tak aspon ze tak…

To je dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.19 11:01

Nicméně me boli šíleně břicho, je mi slabo az na omdlení, citim bricho pokazde jak si sednu. Vcera melo proběhnout snažení tak proběhlo bolelo vůbec to příjemné nebylo. Jen BT je stale nízká :nevim:

Jsou normální tyhle stavy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.19 08:38

Uz 5 den mam bolesti podbrisku, jak si sedam nebo pri chůzi…dělala jsem si předevčírem OVu test a carky tam byly výrazně obě stejně, jenze BT je porad nizka dneska se zvedla z 36,4 na 36,5…snazeni proběhlo v pondělí a středu po testu… Citila jsem u toho mirnou bolest. Jen nevim jestli vážně ovu byla nebo ne kdyz teplota stale nízká. 🙄 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
638
25.8.19 21:36

Clostilbegyt

Ahojky vím že to sem asi nepatří ale chtěla bych se zeptat zda někomu doma neleží nevyužitý clostybegit kdyby náhodou ano byla bych moc ráda kdybych ho mohla odkoupit děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
26.8.19 09:12

Ahoj holky, nemáte náhodou některá podobnou zkušenost? Clostilbegyt beru ob cyklus 1 tabletu, jelikož měl vždycky v tom dalším cyklu doznívající efekt. Teď když jsem ho brala po čtvrté tak folikuly byly dva, ale jeden přerostlý, takže nejspíš cysta. Píchla jsem Ovitrelle a proběhlo IUI. Na druhý den byla cítit ovulace. Zavádím 2tablety Utrogestanu. 8den po IUI šílená bolest v podbřišku až do zad (nemohla jsem se ani narovnat), zimnice, tělesná teplota 37,5 - 38st. Na druhý den nic, jen jsem byla taková unavená asi přespaná. Je možné, že praskla cysta? TT si mám udělat až v pátek. Děkuji za vaše zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.19 17:01

Clostibegyt

Dobrý den snažíme se s přítelem o dítě už rok a půl, stále nic přítel byl poslán na spermiogram je v pořádku, tak mi doktor nasadil clostibegyt a agolutin, ( první injekce po 17 dnech od MS, ale po injekci jsem začala krvácet a prý je to normální, ale chci se zeptat kdy si mám udělat těhotenský test když to takhle mám, nebo kdy mám jít na ultrazvuk?
Jestli jste to taky některá z vás takhle měla? Kdy jste si dělali test? Až se vám vytvořily folikuly? A nebo až jste dobrali injekce a clostibegyt?, Děkuju za odpověď 🤗

• Citovat
  • Upravit
638
17.12.19 20:01

Clostilbegyt

Ahojky já to měla tak že jsem clostybegit brala od 3 dne MS a pak jsem šla na ultrazvuk 11dc na folikuly pak jsem dostala injekci a bylo mi vždy vzdeleno kdy si ji mám píchnout je to podle velikosti folikulu já si to vždy píchala 13 nebo 14 ty dc ale já si píchala jinou injekci tak nevím kdy se má píchat ta tvoje 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.19 20:22

@martina258 Děkuju za odpověď ale já se to asi napsala špatně já se chtěla zeptat na to kdy si mám udělat těhotenský test,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.19 20:23

@martina258 Mě řekl můj doktor kdy si mám nechat píchnout injekcí ale jen jsem chtěla vědět kdy si mám udělat ten tehu test

• Citovat
  • Upravit
638
17.12.19 22:03

Cca 14 dní od ovulace nebo po nedostaveni ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.12.19 22:10
@Anonymní píše:
@martina258 Mě řekl můj doktor kdy si mám nechat píchnout injekcí ale jen jsem chtěla vědět kdy si mám udělat ten tehu test

A na základě čeho ti to řekl? Byla jsi na folikulometrii nebo to bral odhadem?

• Citovat
  • Upravit
638
17.12.19 23:03

@Janli ano byla jsem na folikulometrii já chodim na kliniku asistované reprodukce tak si myslím že ví o čem mluví :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.12.19 23:29
@martina258 píše:
@Janli ano byla jsem na folikulometrii já chodim na kliniku asistované reprodukce tak si myslím že ví o čem mluví :) ;)

Tak to zaplaťpánbůh! Tady je totiž běžná praxe předepisovat CB jak lentilky a čekat jak to dopadne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
18.12.19 10:55

@Janli Asi odhadem no, ale fakt nevím jak to probíhá a děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.19 10:56

@martina258 Tam mě teda neposlali a ani nevím jestli se mi teda ty folikuly udělali nemám si radši udělat test zítra třeba?
A nebo ject na ultrazvuk? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí