Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
19.6.18 15:29

V žádným případě. Hormony a bylinky NIKDY dohromady.

• Citovat
  • Upravit
11851
19.6.18 15:29

@Peczka Ahoj, já při Clostilu normálně kotvičník užívám společně s Fertipronou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.18 15:33
@Adulka24 píše:
@Peczka Ahoj, já při Clostilu normálně kotvičník užívám společně s Fertipronou ;)

V tom případě doporučuju kontrolní ultrazvuky vaječníků každý rok ;) .

• Citovat
  • Upravit
11851
19.6.18 15:36

@Janli chodím na utz každý měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.18 15:56

@Adulka24 CB je dost velký dryák a asi víš, že se může užívat pouze 6× za život. Kombinovat ho ještě s bylinkama, který umocňují jeho účinky opravdu není rozumný. Kontrolní ultrazvuky při preventivních prohlídkách jsou kvůli karcinomu vaječníků na místě. Měla by je podstupovat každá žena, která měla hormonální stimulaci.

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.6.18 00:38

@Peczka V cyklu, kdy máš hormonální stimulaci, by jsi neměla užívat žádné bylinky. Některé mohou hormony rušit, jiné naopak zbytečně účinek zvyšovat. Oboje není dobré. Užívej je v cyklu před nebo v cyklu poté.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.19 05:30

Spermiogram a ovulace

Ahoj holky,

Mam bkby dotaz beru prvni cyklus clostibegyt, ovulace by mela vycházet na zítra. Nicméně přítel ma zitra nešťastně i spermiogram. Tak mam obavy ze ho tento mesic uzivam zbytečně. Ma cenu se snažit i když bude mit po spermiogramu a jeho spermie nebudou ještě zralé? :? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.19 05:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Mam bkby dotaz beru prvni cyklus clostibegyt, ovulace by mela vycházet na zítra. Nicméně přítel ma zitra nešťastně i spermiogram. Tak mam obavy ze ho tento mesic uzivam zbytečně. Ma cenu se snažit i když bude mit po spermiogramu a jeho spermie nebudou ještě zralé? :? :nevim:

Já myslím že, to marné není, nikdy nevíš… Takže já bych to potom po spermiu ještě třeba večer pojistila :)

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.4.19 05:54

Prosím tě, nevěř takový blbosti. Sperma je zralé vždy.

• Citovat
  • Upravit
177
8.4.19 07:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Mam bkby dotaz beru prvni cyklus clostibegyt, ovulace by mela vycházet na zítra. Nicméně přítel ma zitra nešťastně i spermiogram. Tak mam obavy ze ho tento mesic uzivam zbytečně. Ma cenu se snažit i když bude mit po spermiogramu a jeho spermie nebudou ještě zralé? :? :nevim:

Já bych ten spermiogram posunula na dobu po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.19 07:34

Ten spermio nejde prave posunout jedine az na dalsi měsíc konce měsíce a doktor ho chce co nejdříve at vi jak dále. Tak vazne netuším jen mi bylo recebo ze sperma zraje až pět dní proto pred spermio ma byt abstinence 3 až 5 dni… :nevim: no zkusit to zkusíme…
Uz ted citim ze me boli bricho i pri sedani 🙄

• Citovat
  • Upravit
177
8.4.19 07:46
@Anonymní píše:
Ten spermio nejde prave posunout jedine az na dalsi měsíc konce měsíce a doktor ho chce co nejdříve at vi jak dále. Tak vazne netuším jen mi bylo recebo ze sperma zraje až pět dní proto pred spermio ma byt abstinence 3 až 5 dni… :nevim: no zkusit to zkusíme…
Uz ted citim ze me boli bricho i pri sedani 🙄
. To je divné, ze to nejde posunovat. Toto vyšetření se děla všude, každý den. Nemůžete si ho tedy nechat udělat v jiné laboratoři? Já bych určitě při hormonální stimulaci dala šanci zralym spermiim a doufala, ze jsou OK. Spermiogram klidně 3 dny po ovu… To by měl lékař chápat. Vždyť před spermiogramem má byt 3denni abstinence.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.19 07:57

Posunovat to sice jde ale na pozdejsi termíny, spermio v nemocnici kde delali uz nedělají kvůli dlouhodobe nemoci lékaře a delaji ho snad jen na jedne klinice tady tak me odkazala jedna sestřička kdyz sem volala všude možně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311
8.4.19 08:04

Tak primárně je divné, ze ještě nemáte výsledky spermio, ale už jedes v clostiku. Nicméně bych to nehrotila, manžela na odběr normálně poslala a večer sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.19 08:07

:nevim: zadanku dostal od doktora az teď, nakonec jsem zkusila zavolat na kliniku a měli volny termín na příští tyden tak aspon ze tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí