Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
29.9.15 17:25
@Anonymní píše:
@RomanaBl jelikož jsem už byla po jedné sekci a v den porodu se nic nedělo, tak jsme se na druhy den domluvila na sc vedli k tomu už i spatne laboratorní výsledky a plno dalsich mensich komlikacic, ale jsme obě v pořádku a to je hlavni :)

jo takhle to nevadí dulezite je ze ste obě v pořádku :-* a koukej se taky pochlubit princeznou :-) jak se jmenuje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
29.9.15 18:44
@RomanaBl píše:
@Alexandraf jo je to fakt úžasný :-) uživam si ho na maximum protoze ten čas s nim tak neuveritelne leti :-) a co vy jak se mate jak užíváte? :-)
jinak tu je pár fotek :-)

Ten je kouzelnej :srdce: :srdce: :srdce: Takovej drobecek :srdce:
Jeste jednou vam k nemu gratuluju :* A porod jsi mela taky super :palec:

My mame doma taky strasne hodny miminko :potlesk:
Uz jsme oslavili 5 mesicu, strasne to leti 8o mame za sebou 3.davku ockovani a uz se krasne pretaci na brisko :palec: a zacina se pritahovat do sedu, ale na to ma jeste cas :mrgreen: a uz zvatla slabiky :mrgreen: uz umi NEEE a NYYYYY a GRRRR :mrgreen: :mrgreen: je s nim bzunda :P
Taky par fotecek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
29.9.15 21:01

@RomanaBl gratuluji :* je rozkošnej :hug: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.2.16 21:47

Ahoj holky, prosim poradite mi? jiz asi pul roku se snazime s pritelem o miminko, me je 34, partnerovi 30let, spermiogram partnera v poradku dokonce vysoko nadprumerny, u me pani doktorka take potvrdila ze zdravotne jsem v poradku, na ultrazvuku vidi folikuly a k jejich dozravani mi predepsala clostilbegyt 3 az 7 den cyklu 2 tablety denne, na 3 mesice. Kdyz jsem se dotazovala zda prijit na kontrolu pripadne zda mi pichne injekci ke spusteni ovulace, rekla ze to neni potreba, ze se mame jen „snazit“ 10 az 18 den cyklu a pak mam brat jeste 20 az 24den utrogestan. Bud pry otehotnim nebo kontrola za 3 mesice. Prosim je tento postup spravny? Nekde jsem cetla ze se pri uzivani clostilbegytu dava i injekce pregnyl je to tak anebo doktorka zvolila spravny postup? Jeste mne poslala na vysetreni stitne zlazy ale clostilbegyt pry brat hned ze se diky tomu hormony srovnaji moc prosim mate nektera zkusenost s clostilbegytem a jeho uzivanim? Moc dekuji za vasi odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.2.16 21:56

@Misule819 clostil je strašný driák…hodně snižuje sliznici…a určitě by se měla dělat folikulometrie aby se zjistilo jestli folikuly dozrávají a nebudou se dělat cysty…nechápu co je to za trend pořád psát jen clostil bez důkladného vyšetření…navíc se může brát jen 6× :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.2.16 22:07

Mam si jeste zajit na krrvni testy ohledne hormonu, stitne zlazy atd ale clostik mam prece jen brat…tak nevim zda nepockat jeste mesic nez budu znat vysledky tech krevnich testu…a moc dekuju za odpoved…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.2.16 22:27

@Misule819 ja bych pockala..a treba tento cyklus zkusila delat ovu testy. Pokud ovu mas, tak je clostil zbytecny… Ano spouste holkam pomuze, ale taky spouste holkam nadelal paseku skrz vedlejsi ucinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.2.16 12:54

Dobrý den, poprosim o vysvětlení. Minulé pondělí (4DC) jsem byla na horm. profilu a dostala jsem clostilbegyt 2 tablety denně 4-9DC. Včera jsem si psala o výsledky a prý jsou v normě, jen u mě nedochází k ovulaci. Zítra jdu na kontrolu. Opravdu k ní tento měsíc nedojde? Ani díky clostilu a inofolicu co beru? Bolí mě už 3 dny břicho, mám spoustu plodného hlenu. Bolest břicha je prý po inofolicu. Dnes jsem 12DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
23.2.16 13:25

@Monnish klidně k ovu může dojít. Po stimulaci clostilem. Ale je potřeba to zkontrolovat na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.2.16 14:57

@Bobby na ten jdu zítra právě, tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.16 19:44

vedlejsi priznaky

Ahojky holky, s pritelem se snazime o mimi skoro 2 roky.Ted jsem se odhodlala s tim neco delat. Doktor mi predepsal Clostilbegyn.od 4dne do 9 dne cyklu. Po dvou dnech se mi udelala oskliva koprivka a priserna bolest hlavy a v podbrisku. stalo se to i nektere z vas? Nema to spatny vliv na otehotneni?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.16 19:24

Zdravím, také jsem začala užívat clostík. beru jej v 5DC po dobu 5 dnů 2× denně. Od 10DC jsem si začala dělat ovu testy a negativní. Myslíte, že ovu mohla přijít dříve? Nicméně v testech budu pokračovat až do menstruace.Foto je trochu mázlé, ale výsledky jdou vidět. Co říkáte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
14.9.16 08:47

Ahoj holky prosím nezbyl někomu clostinegyt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.16 17:39

....

Ahoj holky nemá někdo na prodej clostik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.10.16 12:24

Ahoj holky, chci se zeptat těch co braly clostil.
Měla jsem ho poprvé. Tenhle měsíc. Chodila jsem na dataci ovulace a ta proběhla v pořádku.
Je to od 8DPO a šíleně mě bolí prsa a bradavky, ale tak, že musím spát v podprsence. Chtěla bych se zeptat, zda-li s tím má někdo zkušenost? Jestli se to nějaké z Vás stalo? Je to dost nepříjemné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí